1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Финансије crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Најјефтиније франшизе испод 1000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ПроТрадинг

Франшиза. ПроТрадинг

firstПочетна накнада: 4000 $
moneyПотребна инвестиција: 700 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 2
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 10
calendarГодина оснивања компаније: 2017
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Финансије, Финансијска компанија, Финансијске услуге

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Зашто да нас контактирате?

Погодност коју добијате постајући дистрибутер франшизе под називом „ПРО“ је апсолутно јединствени и потпуно аутоматизовани алгоритам помоћу којег можете врло брзо пронаћи потребне лотове, што је врло повољно.

Имамо апсолутно јединствену и проверену шему, захваљујући којој водимо партнере од почетка интеракције до самог краја. Можете се пријавити уз нашу помоћ, као и препродати посао другом предузетнику када је то потребно.

Можете рачунати да ћете од нас добити прилику да подржимо трансакцију законског плана, поред тога, сваки део ће наше снаге проверити ради учесталости примене. Имамо сопствену мрежу агената лоцирану широм Руске Федерације. Ово осигурава брз и ефикасан поступак провере било ког предмета у корист којег сте одабрали. Помоћи ћемо вам да региструјете електронски дигитални потпис на годину дана, што ће вам пружити значајно оптерећење. Имамо акредитацију која се налази на 66 локација ЕТП-а. Готово се у потпуности ослобађате ризика ако комуницирате са нашом компанијом. Веома је згодан и практичан, стога се ова прилика не може занемарити. Помоћи ћемо вам да инсталирате софтвер на ваше доступне личне рачунаре, као и сваком од партнера у учењу како да комуницирају са интерфејсом.

Зашто требате постати наш партнер, спроводећи пословни пројекат под брендом ПРО?

Добијате апсолутно јединствени и потпуно аутоматизовани алгоритам помоћу којег можете брзо пронаћи све потребне информације, укључујући све групе које су вам потребне. Савршено смо разрадили ову шему према којој водимо предузетнике. То значи да добијате врло значајну конкурентску предност.

Ми смо компанија која ће профитабилно делити искуство сакупљено током многих година рада, знање концентрисано у нашим рукама, као и врхунске технологије. Синхронизовано са нама, моћи ћете да доведете свој пословни пројекат на потпуно нови ниво професионализма, поред тога, биће могуће створити и прилагодити обим савезног пројекта, који ће у најкраћем року донети висок ниво прихода могуће време.

Моћи ћете да пронађете најталентованије и професионалне стручњаке са којима ћете бити укључени у трговину на тренутном руском тржишту. Поред тога, биће могуће проширити трговину и повећати промет, достићи врхунце и постићи максималну профитабилност.

Наше пословање смо поставили на такав начин да независно учествујемо у тренутним аукцијама. Зарада се заснива на чињеници да обављамо синхронизационе активности са партнерима. Дакле, шта је франшиза која се бави банкротом и како ћете продајом добити финансијску корист?

Бићете пуноправни овлашћени партнер организације под брендом ПРО. Купите код нас франшизу којом ћете спровести стечајни поступак. Ово је врло профитабилан пројекат, што је апсолутна иновација на територији Руске Федерације. У оквиру законитости финансијским средствима зарађујете учешћем на аукцијама, док можете стећи занимљиву имовину, пословну имовину, коју је дужник заложио као залог, а он је изгубио право да је поседује. Имовином којом располажете можете даље располагати по сопственом нахођењу.

Сви знају да се оне компаније које пролазе кроз стечајни поступак, исто важи и за предузетнике, ослобађају се имовине путем аукција, на којима се њихова имовина ставља као стварни лотови. Штавише, на аукцији су цене готово увек ниже од оних наведених на тржишту, што вам даје прилику да зарадите веома значајан новац. Штавише, често се можете суочити са врло значајном разликом између тржишне вредности имовине и оне за коју је можете купити на аукцији. Ово је захтев који се односи на дужнике, јер су они дужни да имовину продају што пре, а средства која од тога добију морају бити преусмерена како би у потпуности исплатили настали дуг. Можете да комуницирате са разним групама када купујете, на пример, кућне апарате или било који имовински комплекс, предузећа, опрему, возила и било шта друго. Не морате чак ни да водите посао и изнајмљујете канцеларију, не треба вам ни велики број запослених да бисте обављали ову врсту активности. Све интеракције са стечајним поступком можете да спроведете у пуноправном онлајн режиму и не треба вам одвлачити пажњу због одржавања огромног броја запослених и великог обима простора за изнајмљивање.

Шта учинити да се придружимо нашем успешном тиму?

Ако сте физичко лице, предузетник или правно лице, имате прилику да учествујете у нашој франшизи која се бави стечајним поступцима и почнете да зарађујете велике количине новца сваког месеца. Морате имати више од 18 година, то је наш захтев, поред тога, морате бити држављанин Руске Федерације и имати неодољиву жељу да зарадите пуно новца и савладате нове пословне пројекте. Можете купити франшизу од нас и тада ћете моћи да обављате активности у оквиру аукције, добивши акредитацију, која ће се дистрибуирати на 66 релевантних локација и пружаће вам мноштво лотова за стицање стварних имовина, имовина, машине, производни комплекси итд.

Радит ћете са одређеним радњама, док давалац франшизе преузима готово сву одговорност од праћења тренутне трговине и одабира прикладних опција до креирања и попуњавања докумената, а можете нам повјерити и продају оне имовине коју сте успјели стећи. Веома блиско сарађујемо са нашим дистрибутерима. Шта је суштина франшизе која се бави стечајним поступком? Ми смо прва заинтересована страна која осигурава да остварите висок ниво прихода, а истовремено сви остали учесници у трансакцији такође неће остати на губитку. Управо је то разлика наше организације коју можете користити у корист свог пословног пројекта, јер не спроводимо никакве додатне тренинге, курсеве обуке или нешто друго, што сугерише да то радите сами. Напротив, трудимо се да обезбедите да имате користи од нашег знања и услуга. Сарадња са нама је врло исплатива и добијате висок ниво сигурности.

Захваљујући пуноправној подршци правног формата у свим фазама активности, нећете наићи на разне потешкоће правног формата, већ ће вам, напротив, бити све у реду. Организацији под брендом ПРО на располагању је тим агената уске класе који су заступљени широм Руске Федерације, у сваком од њених региона. Ови запосленици су непрестано ангажовани на провери имовине стављене на парцелу, што значи да смањују ваше финансијске ризике на минимум, а на располагању вам је већ потпуно тестиран производ.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили