1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Забавно crumbs arrow
  3. Франшиза. Кладионица crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Столото

Франшиза. Столото

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 7000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 60000
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Кладионица, Опкладе

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Највећа организација на територији Руске Федерације под називом Столото је директни дистрибутер лутрије државног порекла. Столото у оквиру своје трговинске мреже има огроман број дистрибутивних пунктова, којих има више од 60.000, штавише, у свим регионима наше простране земље. Ова организација је оријентисана на купца и нуди партнерима висококвалитетну, свеобухватну техничку помоћ, као и подршку у оквиру маркетиншких и промотивних активности.

Франшиза под називом Столото нуди вам висококвалитетне услуге франшизе.

Уз нашу помоћ можете дистрибуирати огроман број врста руских државних лутрија, штавише, дистрибуција ће се вршити путем аутоматизованих и овлашћених продајних места и машина за лутрију под називом „Столото“ на 43-инчном додирном типу екран ће представити широк спектар срећки у електронском формату типа цртање, поред тога, ту ће бити приказана и велики избор ваноптицајних лутрије који имају наградни фонд од повећаног узорка. Овај уређај пружа прилику да пронађете разне лутрије, играте их и остварите висок приход, а да уопште не напуштате терминал.

Машина за лутрију у оквиру франшизе Столото има огроман број предности за дистрибуцију разних лутрија, прво, нећете морати да поправљате просторије, потребна вам је само утичница од 220 волти и несметан приступ Интернету; не треба да подржавате продавце, што значи да знатно смањујете трошкове, а поред тога не морате да се ослањате на слабу особу, јер аутоматизација пружа све потребне радње у аутоматизованом режиму; овај терминал може радити 24 сата дневно, 7 дана у недељи, уопште не мирује, не омета се и никада не греши, што је врло практично.

Као део сарадње са нашом франшизом под називом Столото, добијате прилику да покријете целокупно руско тржиште лутрије, које и даље има веома импресиван потенцијал и наставиће да расте. Због тога је државна лутрија, као део своје дистрибуције, веома стабилан и перспективан извор прихода за оне компаније које се одлуче да постану наши ексклузивни дистрибутери; добићете висококласни пораст прихода, што је такође врло згодно. Добићете веома висок ниво додатног прихода, јер ћете моћи да формирате кохорту верних купаца који ће стално учествовати у текућим лутријама. Поред тога, савезно оглашавање Столото-а је тај магнет за потрошача који можете да користите у оквиру својих продајних места, па ће се љубитељи лутрије поново окренути и неки од њих ће сигурно постати ваши редовни купци који ће и даље препоручивати компанију својим пријатељи и рођаци. и рођаци.

Проучили смо статистику и схватили да нам се у 89% случајева људи враћају како би проверили да ли ће победити или желе поново да окушају срећу и искушају срећу купујући од нас карте за државне лутрије. У оквиру сарадње са брендом Спортлото постаћете прималац франшизе који ће моћи да привуче велики број купаца, а привући ће их ваша висококвалитетна услуга и стално ће вас контактирати и уплатити новац.

Сарађујте са брендом Столото, који је врло престижан и доноси висок ниво прихода. Не радите ништа изнова, само добијате готов посао и истовремено вам не требају додатна улагања. Организација вам пружа низ релевантних информација и технологија како би покренула продајни циклус и остварила профит.

Радећи са нама, ослобађате се потребе за привлачењем додатних запослених, јер једноставно спроводите државне лутрије и то од вас не захтева никакав посебан ниво концентрације. Наш висококвалификовани центар за обуку развио је посебну методологију помоћу које можете научити да научите специфичности продаје робе и услуга у оквиру наше трговинске организације. Када комуницирате са франшизом Столото, можете рачунати на апсолутно бесплатне рекламне материјале, непрекидну техничку помоћ, као и могућност самосталног учешћа у релевантним промотивним акцијама.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили