1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Финансије crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Мале франшизе до 40000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Савет за банкрот

Франшиза. Савет за банкрот

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 31500 $
royaltyРоиалти: 50 %
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 3
calendarГодина оснивања компаније: 2009
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Финансије, Финансијска компанија, Финансијске услуге

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Организација која послује под брендом Банкрупт Цонсулт активно развија сопствену мрежу. Ако сте кандидат за франшизу, рангирајте се у свом подручју на једној од најбрже растућих дестинација ове године.

Не морате чак ни да имате специјално правно образовање да бисте обављали активности према нашој франшизи. Нису потребне ни посебне вештине. Банкрот Цонсулт ће у главном уреду извршити све главне папире. Навикли смо да примања делимо на пола. Само треба да имате малу канцеларију и неколико запослених. Као седиште преузимамо правни део, пратимо клијенте, радимо на пољу маркетинга. Такође ћемо извршити аутоматизацију пословања на високом нивоу професионалности. Све ово је наша зона одговорности. Ваш задатак је да обрадите долазне захтеве које ћемо вам доставити. Тада потпишете уговор и наша даљња интеракција са клијентом је наша одговорност. Само морате добити новац који зарадите.

Пожурите да сазнате како да започнете зарађивати најмање 400 000 руских рубаља у року од месец дана интеракцијом са нашом организацијом.

Имате прилику да отворите своју канцеларију под брендом Банкрупт Цонсулт и почнете да зарађујете огромну количину новца, најмање 400.000 у року од месец дана. Штавише, радићете са франшизом која вам помаже да прођете кроз стечајни поступак, а то ће се такође одвијати на територији вашег града.

Зашто је потребно контактирати нашу организацију.

Прво, спроводимо активности у правцу, који ове године карактерише повећана потражња за услугама. Морате размотрити каква је тренутна ситуација у читавом свету, посебно на територији Руске Федерације. Ово је време за пролазак кроз стечајни поступак. Терет дуга становништва широм света и Русије расте, а свака особа има у просеку два или три кредита. Степен потражње је висок, због чега је неопходно понудити стечајни поступак уз помоћ искусне организације. Мора се узети у обзир изузетно брз развој тржишта, стога морате одмах започети продају франшизе како бисте заузели најповољније позиције.

Провешћете стечај по систему кључ у руке: главна публика биће појединци. Специјализовани смо за ослобађање кредита од потрошача. Такође радимо са микрозајмовима, спроводимо активности везане за заостале обавезе у плаћању станова и комуналних услуга. Поред тога, радимо са порезима: прималац франшизе преузима на себе да комуницира са инкасаторима који прихвате њихов новац или осигурава брз ток процеса. Наша функција је гарантовано растерећење дуга. Цена услуге по систему „кључ у руке“ варира и зависи од ситуације, међутим, месечно наплаћујемо најмање 8.000 рубаља. Можете се ослободити банкрота на рате, то је 12 месеци. Радимо на територији свих градова Руске Федерације, покривеност је заиста добра.

Шта се дешава након проглашења банкрота? Дужник више нема терет дуга, отписују се дугови по кредитима и позајмицама. Исто се односи на порезе, режије, признанице, казне и новчане казне. Апсолутно сви дугови нестају. Висок ниво сигурности приликом интеракције са нашом организацијом је посебна карактеристика и главна карактеристика. Клијентима колекционари више не сметају, а нема позива ни од банке ни од других организација у којима је дуг приказан. Слобода избора, уклања се хапшење које је било наметнуто слободи кретања особе или његове имовине. Ако се особа прогласи банкротом, онда ова претња престаје да буде релевантна. Радимо са хипотекама, колатералом, решавамо све тешке ситуације. Ако клијент више не може да комуницира са инкасаторима, пружићемо му брзу помоћ у оквиру закона. Наша организација комуницира директно са банкама. Све преговоре водимо уместо клијента, исто се односи и на повериоце. Прихватамо потраживања и потраживања, то је наша одговорност. Потрошач не мора сам да иде на парнице. Наш професионални адвокат заступа потрошача на суду, он то чини много боље и загарантован је добар резултат.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили