1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Храна crumbs arrow
 3. Франшиза. Цафе crumbs arrow
 4. Франшиза. пица crumbs arrow
 5. Франшиза. Ресторан crumbs arrow
 6. Градска франшиза crumbs arrow
 7. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
 9. Паушална франшиза crumbs arrow
 10. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
 11. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 12. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Сицилија

Франшиза. Сицилија

firstПочетна накнада: 4700 $
moneyПотребна инвестиција: 70000 $
royaltyРоиалти: 6 %
timeПоврат. Број месеци: 20
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 5
homeБрој франшизних јединица: 25
calendarГодина оснивања компаније: 2009
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Цафе, пица, Ресторан, Породични кафић, Самопослужни кафић, Пиззериа, Фабрика пица, испорука пице, Ресторан и кафић

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Под брендом Сицилија.

постоји франшиза успешног формата која примењује породични ресторан, који се први пут отворио на територији Јужног савезног округа Руске Федерације. У 2019. години успели смо да отворимо 36 пицерија. Сада је ланац веома порастао, његова површина је огромна: просечна површина коју заузима ресторан прелази 400 квадратних метара. Примењујемо модел франшизе и у његовом оквиру успешно послујемо са више од 20 наших установа, а ову врсту активности започели смо тек пре пет година. Све наше пицерије су отворене и успешно послују до данас. Имамо висококвалитетно искуство како бисмо пицерију лансирали у профитабилном формату. Поред тога, на располагању имамо висококвалитетни програм, у оквиру којег прималац франшизе добија ефикасну подршку. Оперативни процеси у маркетингу се постављају уз помоћ наших искусних менаџера. Затражите подршку и посвећеност како бисмо и ми могли бити срећни што је ваша организација почела да доноси приход. Задубљујемо се у пословног партнера, помажемо му - ово је једна од наших главних карактеристика, то је компетенција која ће вам помоћи да се изборите са било којим потешкоћама. У овом тренутку планирамо отворити 50 нових ресторана и ово ће бити франшиза. Тражимо партнере широм Руске Федерације. Потенцијални дистрибутери који живе на територији Руске Федерације позвани су на сарадњу. Да ли желите да отворите сопствено предузеће под нашим брендом „Сицилија“.

? Све информације можете истражити преузимањем презентације. Биће пуна верзија информација о томе која је франшиза коју нудимо.

У интеракцији са нама добијате ефикасну подршку: а ми ћемо вам помоћи у запошљавању стручњака. Уз нашу помоћ моћи ћете да пронађете, региструјете и обучите запослене. Штавише, пружамо брендиране курсеве, као и могућности стажирања за ваш менаџерски тим. Имамо цео формиран тим за покретање новог ресторана, они ће помоћи. Имамо мотивационе конкурсе за ваше запослене. Пружамо наше високе стандарде перформанси, можете радити са нашим упутствима, а ови материјали покривају све позиције у предузећу. Моћи ћете да радите са маркетингом, примењујући га према нашим предлошцима. Такође ћете добити на располагању и моћи ћете да користите корпоративну књигу брендова. Помоћи ћемо у оглашавању организације: преузимамо помоћ у спровођењу маркетиншких активности у друштвеним мрежама, покрећемо оглашавање. Добићете информације о томе које маркетиншке кампање треба спровести. Такође можете користити ефикасан план помоћу ког ћете моћи да спроведете промоцију пословног пројекта на територији вашег места. Бонус систем једног формата обезбеђен је у оквиру наше франшизе, клијенти ће сигурно бити одушевљени. Сваке сезоне вршимо ефикасно ажурирање менија и проширујемо асортиман. Ми контролишемо сав канцеларијски рад, они су у потпуности у складу са потребним стандардима. Сами контролни спискови и упутства за њихову употребу можете добити код нас. Поред тога, наш софтверски пакет, посебно дизајниран за спровођење активности у оквиру пицерије, брендирани је производ. Блиско сарађујте са нашим контакт центром и добијајте сталну подршку. Помоћи ћемо вам да разумете како ствари стоје у компанији. Да бисте то урадили, могуће је извршити унутрашњу ревизију користећи наше стандарде и користећи знање стручњака организације.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили