1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Чај crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Палаис дес Тхес

Франшиза. Палаис дес Тхес

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 61500 $
royaltyРоиалти: 3 %
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 70
calendarГодина оснивања компаније: 1987
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Чај, Чајна соба, Радња за чајеве, Цхаикхона

Градска франшиза
Градска франшиза

Фирма чувеног бренда ПАЛАИС ДЕС ТХЕС (Палаис де Те) назив је компаније са врхунским чајним производима из увоза из Париза, коју је 1987. отворио познавалац и најбољи од најбољих соммелиера Францоис-Ксавиер Делмас.

ПРИНЦИП ФРАНШИЗИНГ АГЕНЦИЈЕ. Циљ пословног пројекта је промоција врхунских производа од чаја у бутицима са нагласком на високу услугу, квалитет и услугу, савршено праћење и релевантна истраживања кроз тестирање и сензацију мириса.

ПРИНЦИП РАДА БУТИКА. Из којих разлога се клијенти обраћају нашој компанији: ДА ПРЕУЗМИЈУ богат асортиман врста чајева из целог света; ОЦЕНИТЕ И СЛУШАЈТЕ укус сваког листа и ухватите ароматичне ноте; КУПИТЕ личну консултацију стручњака за чај; ОДАБЕРИТЕ врсту у мирисном режиму; ТАСТЕ чајеви у делу за дегустацију; КУПИТЕ висококвалитетни и потпуно нешкодљив за здравље чај.

ТЕА БАР. Поред тога, постоји јединствена прилика да отворите чај бар директно у одељењу. У бару је могуће кувати своје омиљене врсте чаја од представљеног имена, пића према годишњим добима, матцха или латте то го, као и у бару;

Б2Б. Поред малопродаје, вредност бренда пружа неограничен потенцијал за Б2Б: ХоРеЦа (луксузни хотели и ланци ресторана); Дистрибуција (прехрамбене продавнице, бутици са робом за одржавање веллнесс режима и исхране); Корпоративне презентације.

ПЛУС КУПОВИНЕ ФРАНШИЗЕ: Елитни бренд за 30 година деловања и редак концепт; Одржавање трговинских односа и помоћ у обуци радника; Осигурање квалитета и сигурности робе: БИО, СафеТеа; Време за повраћај свих трошкова до неколико година; Број клијената у бази сваке године; Увоз чаја директно са плантаже; Приступ стручног облика: откривање ефикасних врста за вас у врстама чајева! ; Пружање курсева обуке и подршка у управљању и саветовању.

Маркетиншки систем: израда личног пројекта према изгледу бутика; пренос информација о оглашавању и обавештавању (саветник за трговину из једног одељења за планирање, програм свих тема компаније на полицама и регалима за слике који штампају ПОС производе); оглашавање на почетку и коришћење франшизе на свим јавним местима (платформа, Интернет мреже, обавештавање и слање путем е-поште).

Помоћ у курсу обуке за специјалисте: двонедељни курсеви за запослене у Чајној школи; Овладавање методама и принципима продаје и управљања бутиком.

Уводна помоћ и помоћ у трговању: Надгледање и израчунавање трговинских активности и обавештавање о повећању промета продаје; Узорци робе од 800 комада месечно.

ИНВЕСТИЦИЈЕ: Износ паушалног доприноса - 150.000; Инвестиције - од 3.500.000; Роиалти - 3% од укупне продаје; Подаци о времену поврата средстава потрошених на франшизу - до 2 године.

УПИТ ДО МЕСТА: Улична малопродаја у централном делу, у престижном делу / одељењу у тржном центру; Доступност и проходност; Знак на нивоу од 4 метра или више, назив прозорских система и витрина; Укупна продајна површина од 35 кв. метара.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили