1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
 3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
 4. Градска франшиза crumbs arrow
 5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 6. Франшиза. Пословне франшизе crumbs arrow
 7. Франшиза. Спреман посао crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
 9. Паушална франшиза crumbs arrow
 10. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
 11. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
 12. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Финансијски партнери

Франшиза. Финансијски партнери

firstПочетна накнада: 4500 $
moneyПотребна инвестиција: 4500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2008
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Кредити, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град
Пословне франшизе
Пословне франшизе
Спреман посао
Спреман посао

Заправо ћете зарадити до 900.000 руских рубаља у року од месец дана ако се обратите нашој организацији и постанете ексклузивни дистрибутер. У оквиру презентације можете схватити шта је франшиза и колико новца треба да уложите да бисте је покренули. Све што треба да урадите је да попуните образац за повратне информације.

Информације о нашој организацији.

Прво, период поврата наше франшизе је у просеку 3,5 месеца. Друго, можете отворити посао са улагањима од 350.000 руских рубаља, што је врло профитабилно. Треће, улажете у пројекат по систему кључ у руке у року од 28 дана. Добићете и отварање сопствене канцеларије, што ће вам помоћи да спроведете активности. Највећи смо играч на тржишту кредитног посредовања, радимо већ 10 година. Наша франшиза покрива више од 40 руских градова, као и суседних земаља. Дјелујемо од 2008. године. Пројекат је покренут на територији града Санкт Петербурга.

Покренувши пословни пројекат, можете одмах да примите до 50 пријава и прилив купаца неће истећи. Наши клијенти су потрошачи који траже зајам за финансирање својих активности или посла којим се баве. То су можда људи који више нису у могућности да добију кредит од банке, јер историја не дозвољава, постоји огроман број кашњења. Велики кредитни терет их непрестано задужује и они ће вам се обратити, јер им још увек треба новац. Постоје они који сањају о покретању сопственог посла, али из неког другог разлога не могу добити финансијска средства од банкарске организације. То могу бити људи који су остали без посла, они којима је потребно, пензионери, студенти, људи који нису у могућности да добију кредит на било који други начин, пошто банка то стално одбија. Они уопште не знају шта да раде и који програм да траже. Они томе не желе да посвећују време, јер не могу да се региструју у банкарској институцији. Они само желе брзо да добију зајам и камате.

Предности.

, коју можете добити контактирањем наше организације, као и отварањем консултантске агенције према нашем пословном плану: практично не постоје ограничења у износима који су прописани приликом извршавања трансакције, што је врло повољно. У исто време, увек можете пронаћи потрошаче, јер је позајмљивање увек у великој потражњи. Односно, нећете остати без клијената и без прихода који ће вам помоћи да зарадите. Добијате и потпуно готов пројекат, како кажу, по систему кључ у руке. То значи да ћете моћи да спроведете аутоматизовани пословни пројекат. Добићете комплетан сет потребне документације за обављање канцеларијских послова, висококвалитетни маркетинг, веб страницу помоћу које можете привући потрошаче, интеракцију са банкарским организацијама, које ће такође учествовати у активности и постати ваши партнери. Од нас ћете моћи да прођете обуку за своје запослене и избор тима. Такође можете рачунати на способност управљања великим трансакцијама привлачењем правих купаца. Наш логотип одликује висок ниво стила и осветљености, што га чини привлачним за потрошача. Од нас такође можете добити висококвалитетне савете. Поред тога, обезбеђују се састанци уживо.

Ми смо потпуно завршен пословни пројекат.

, који само треба усвојити. Наше седиште је основа која нам је омогућила да разрадимо детаље и усавршимо праксе које нам омогућавају да своје пословање обављамо на најпрофитабилнији начин. Знаћете колико накнаде треба да примите да бисте се осигурали од неочекиваних губитака. Схватићете која је идеална плата за запослене како би им се осигурао ниво лојалности. Такође ће бити могуће конвертовати апликације куповином новца који ћете даље стављати у оптицај. Скуп висококвалитетних и специјализованих знања, одговори на сва ваша питања, као и обука у целости: наша база знања биће вам потпуно на располагању. Пружићемо сталну подршку, укључујући и почетак пројекта, када вам је посебно потребна помоћ.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили