1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Образовни crumbs arrow
 3. Франшиза. Школа crumbs arrow
 4. Франшиза. Језици crumbs arrow
 5. Градска франшиза crumbs arrow
 6. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
 8. Паушална франшиза crumbs arrow
 9. Франшиза. Без улагања crumbs arrow
 10. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 11. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Енглескиња

Франшиза. Енглескиња

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 0 $
royaltyРоиалти: 50 $
timeПоврат. Број месеци: 3
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 4
homeБрој франшизних јединица: 70
calendarГодина оснивања компаније: 2006
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Школа, Језици, Школа језика, енглески језик, Енглисх Сцхоол

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Језички камп, мрежа језичких клубова, ЕНГЛЕСКИ.

Франшиза за отварање сопственог центра за обуку страних језика. Минимални трошкови су од 300.000 до 500.000 рубаља. Период поврата инвестиције у франшизу је од 4 месеца. Износ месечне добити је од 80 000 рубаља. Почните да отварате профитабилан и профитабилан посао и остварујете приход са језичким лидером на руском тржишту, који има прилику да отвори филијале у било ком делу света!

Да ли желите да отворите сопствено профитабилно предузеће са стабилним приходом, али немате идеју одакле да започнете и у које поље делатности уложите своја финансијска средства? Искористите обећавајућу и профитабилну понуду избором смера у области приватних образовних услуга. Поставши шеф сопствене школе за подучавање људи различитих старосних група (деце и одраслих) енглеског језика под већ познатим брендом. Постаните прималац франшизе енглеске школе!

Током 5 година, 50 почетника је почело да сарађује са нама. Отворени су под нашим именом, франшиза има више од 70 језичких центара у 43 различита града Русије, Белорусије и Казахстана. Шта ће бити следеће, ви одлучите!

Можете отворити школу енглеског језика у свом граду или било којој другој и бити пуноправни власник партнерских права популарне лингвистичке компаније!

Данас је учење страних језика све популарније у целом свету. Данас проучавање енглеског, шпанског, француског, кинеског, немачког језика доприноси изградњи плодних активности у било којој каријери и остваривању високо плаћене зараде у популарним међународним компанијама. Језичке вештине су неопходне за путовање у другу земљу, за продуктивну комуникацију о пословима и личним стварима, за ефикасно полагање испита и продуктиван пријем у најбоље светске средње и више образовне институције (у Русији и иностранству). Поред тога, за започињање ове врсте активности није потребно прибавити лиценцу и специјализоване дозволе. Стога је отварање школа за изучавање страних језика најпопуларније, лако се њиме управља и са финансијске тачке гледишта је прилично исплативо.

Можете отворити сопствени посао, школа за изучавање страних језика је могућа, али прилично ризична, без потребног искуства, вештина и способности. С обзиром на сталну конкуренцију, ово искуство можда није утешно и доводи до губитка новца и жеље да откријете нешто своје. Много је сигурније и ефикасније отворити школу језика за франшизу са неокаљаним именом и репутацијом, вођени подацима и саветима искусних истомишљеника. Будите са тимом Енглескиња, а ми вам дајемо сто посто гаранције да ће за неколико месеци ваша школа енглеског бити најпродуктивнија образовна школа од свих пројеката у граду!

Одговоримо на често постављана питања да је франшиза боља од покретања сопственог посла од нуле: познати бренд је тражен и поштован у одређеном региону; Ученици иду у популарну школу са именом, висококвалитетним и добро развијеним наставним методама и великим именом позитивних критика много брже него што се упишу у непознату школу и курсеве; Оптимизација ризика. Све акције ће се заснивати на детаљним пословним алгоритмима који су тестирани, разрађени и показали се ефикасним. Поред тога, добијате пуну подршку стручњака из седишта на свим нивоима споразума и раду школе страних језика. Давалац франшизе саставља пословне идеје и акционе планове, надгледајући спровођење, пружајући комплетне податке о сопственом искуству, показујући како се носити са тешким тренуцима; Пружање помоћи у одржавању документације, рачуноводствена подршка; Нећете бити сами, увек ћете помоћи у било којој ствари, носећи се са свим заједничким снагама. Специјалисти матичне компаније такође ће помагати, прикупљати и састављати документацију за отварање и рад школе, помагати у свим питањима, пружајући информативну подршку; Помоћ у обуци специјалиста, уз сталне консултације запослених; Чак и ако је мало знања у учењу страног језика, не требате бринути. Ваши стручњаци ће добити потребне информације и унапредити обуку у обуци према искључиво састављеној методологији, уз систематичне курсеве обуке.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили