1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Образовни crumbs arrow
 3. Франшиза. Школа crumbs arrow
 4. Франшиза. Језици crumbs arrow
 5. Градска франшиза crumbs arrow
 6. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
 8. Паушална франшиза crumbs arrow
 9. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
 10. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 11. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Полиглотски

Франшиза. Полиглотски

firstПочетна накнада: 2000 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 45 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 140
calendarГодина оснивања компаније: 2006
calendarГодина почетка франшизних активности: 2012
firstКатегорија: Школа, Језици, Школа језика, енглески језик, Енглисх Сцхоол

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Отварање предузећа, дечјег центра за учење језика „Полиглотика“ за само 30 дана.

У одсуству било каквих предузетничких жилица и искуства, постаћете перспективни шеф свог пословања, доносећи вам морално задовољство и високу зараду. Обављамо сложене операције и решавамо проблеме, од вас позитиван став, позитиван став, лечење деце са љубављу!

Франшиза „Полиглотика“ за оне који разумеју принципе раног почетка и дечјег проучавања свега, укључивање у сферу страног језика деце од најранијег узраста; Сврха помоћи деци да постану активни лидери у животу; уживање у њиховим активностима током интеракције са децом; настојте да откријете нешто ново, спремајући се да савладате представљено знање; желите да започнете лични посао са малим почетним трошковима! Шта се подразумева под принципом франшизе; Ексклузивне могућности за права на употребу регистроване ТМ „Полиглотика ™“ и почетак Дечјег језичког центра „Полиглотика“ у изабраном региону; Мреже одељења за образовање и обуку „Полиглотике“ имају око четири патентирана заштитна знака квалитета (услужне марке).

Са примаоцем франшизе потписујемо уговор о комерцијалним делатностима, којим се на прописани начин спроводи режим регистрације центра код Роспатента и ФИПС-а (Федерална служба за интелектуалну својину). Такође, укључује и обуку корисника франшизе у свим аспектима пословног управљања, сталне обуке и семинаре. У почетној фази заједничког рада прималац франшизе биће обучен за управљање и вођење свих случајева и организацију овог случаја. Поред тога, биће дат опис технолошких принципа покретања и управљања пословањем са предвиђеним планом рада. Отварањем центара за обуку, стицање франшизе са „Полиглотиком“ (системом подучавања страних језика). Индивидуалност и структурна методологија (систем курсева обуке). Помоћи ћемо у стварању и покретању посла са постојећим вештинама у овој области, са утврђеним стандардним захтевима, припремићемо наставнике за обуку и саветовати о свим питањима у вези са нијансама, у складу са законским нормама: Смањивање радног оптерећења (пореске олакшице, ОКВЕД, УСН, патентирани услуге); Одржавање радне активности и сарадња са инспекцијом за рад; Обрачун и контрола противпожарне сигурности и контрола од стране Министарства за ванредне ситуације; Роспотребнадзор према санитарним и епидемиолошким стандардима; Структура центара за обуку и стицање дозвола за рад на обуци; Ток докумената кадровског одељења.

Припремићемо и предати узорке уговора и додатне. договори са запосленима, купцима и добављачима. Семинари који се настављају. Три пута месечно запослени у нашој мрежи одржавају семинаре за унапређење квалификација корисника франшизе. Детаљан опис образовне и методичке обуке и више од 70 програма према ауторској методологији уз једнократно плаћање лекције о стварању и времену израде енглеског, немачког, француског, шпанског и кинеског језика. Аналитичка и ПР подршка. Биће вам представљен календарски месечни план планираних аналитичких и рекламних догађаја са детаљним детаљима, детаљима и конверзијом свих врста рекламних програма, медијски план са излазима за промоцију на мрежи и ван ње. Сви центри ће имати лични налог, брендиране часове на друштвеним платформама. Доприносимо најави стварања додатних центара за обуку и организацији догађаја на званичним страницама и вестима бренда Полиглотиками. такође ће бити пружена помоћ у покретању промоција за промоцију центара у градовима, пружајући брзе претраге у претраживачима за тражене фразе. Обезбедите узорке огласа за тржиште и шаблоне организација за контекстуално оглашавање и циљање на друштвеним мрежама као што су ВК, Инстаграм, ФБ са постојећим креативним вештинама. Бранд боок са детаљним креирањем персонализованог дизајна. Предлошци дизајна за дизајн центра за обуку. Популарни стил. Корисници франшизе прибављају узорке за личну употребу у било којој ситуацији: за дизајнирање зграда и канцеларија Центра и логотипа изнад улазне групе, рекламних брошура и листова и визиткарти, банера са оглашавањем и превожењем у различитим форматима. Наш дизајнер креира било који изглед за вас у неограниченом формату. Израда стандардног дизајнерског пројекта одељења Центра са 3Д режимом, уз пружање препоручених акционих планова.

Дизајн свих центара за обуку у истом стилу. Пружање стандардног пројекта дизајна за канцеларије центра, савети о стварању и подели Центра за полиглотику.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили