1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. одећу crumbs arrow
 3. Франшиза. Продавница одеће crumbs arrow
 4. Градска франшиза crumbs arrow
 5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 6. Франшиза. Мали бизнис crumbs arrow
 7. Франшиза. Отворите франшизну продавницу crumbs arrow
 8. Франшиза. Продавнице са јефтином робом crumbs arrow
 9. Бесплатна франшиза crumbs arrow
 10. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
 11. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 12. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
 13. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
 14. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
 15. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. АНТА Спортс

Франшиза. АНТА Спортс

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 27000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 15
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 17
calendarГодина оснивања компаније: 1994
calendarГодина почетка франшизних активности: 2017
firstКатегорија: Продавница одеће, Складиштење ствари, Продавница одеће економске класе

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град
Мали бизнис
Мали бизнис
Отворите франшизну продавницу
Отворите франшизну продавницу
Продавнице са јефтином робом
Продавнице са јефтином робом
Бесплатна франшиза
Бесплатна франшиза

Прихватите наш искрени позив на обострано корисну сарадњу. Заинтересовани смо за све организације које су заинтересоване за продају обуће, одеће или додатне опреме на велепродајном нивоу да нас контактирају и започињемо обострано корисну сарадњу. Наша организација је спремна да позове пословне партнере да изврше куповине на велико разноврсне робе која припада марки АНТА. Спремни смо да осигурамо да имате све потребне услове за остваривање високог нивоа прихода и можемо дугорочно да градимо обострано корисну сарадњу. Непрестано се трудимо да наши пословни партнери имају најбоље могуће услове на тржишту, а такође пружамо гаранцију да ћете имати стабилан ниво продаје и високе профитне марже када продате наш инвентар.

У интеракцији са нашом организацијом добијате прилику да купите огромну количину залиха по велепродајним ценама.

, пошто имамо велики обим складишног простора, као и профитабилну шему која вам омогућава извршавање преднаруџби на обострано корисним условима. Добићете асортиман висококвалитетне обуће и одеће пошто имамо залиха. Такође непрестано надгледамо како бисмо избегли превелику залиху, а истовремено имамо потребне артикле на залихи.

Ако сте редовни потрошач и комуницирате с нама на обострано корисним условима, тада можете рачунати и на одложено плаћање.

... Поред тога, још један врло повољан услов за вас је могућност преузимања попуњене пријаве о свом трошку, користећи услуге нашег складишта. Поред тога, пружамо велепродајне цене које ће одушевити сваког потенцијалног потрошача. Али то није све, јер је још једна врло важна карактеристика нашег инвентара низак проценат одбијених, штавише, одбијени ће бити мањи од два десетина процената, што је рекордна цифра. То је постигнуто чињеницом да наши специјалисти свакодневно спроводе контролне активности, што готово у потпуности искључује могућност препознавања недостатака приликом стварања производа.

Ако сте купац на велико, онда морате да проучите наше услове. На крају крајева, тренутно можете добити најрелевантније колекције испитивањем асортимана, који је, поред тога, стално доступан у складишту.

Ако сте заинтересовани да будете наш дилер, тада смо спремни да пружимо одличне услове. Флексибилни систем попуста дизајниран је за вашу удобност и морате га користити без одлагања, јер имате прилику да извршите предбиљежбу и остварите додатни попуст. Поред тога, предвиђено је смањење трошкова до 10% за оне организације које су издале прелиминарну наредбу. Ако купујете акције наше организације и имате прилику да их купите по велепродајним ценама, можете да користите маржу до 120%, што је генерално рекордна цифра.

Ако активности обављате у оквиру интернет продавнице, ми ћемо понудити услове високе класе. Моћи ћете да уживате у апсолутно добром избору када ће процес повећања продаје бити повезан са минималним претњама, јер комуницирате са нашом организацијом. Ми смо апсолутно званични и овлашћени представник марки АНТА и Спранди у Руској Федерацији. То значи да интеракцијом са нама можете зарадити врло добар новац, а истовремено ћете бити ослобођени потребе да уложите велику количину финансијских средстава у промоцију пројекта.

Такође, у оквиру франшизе имамо шта да понудимо потрошачима. АНТА франшиза је профитабилан пословни пројекат. Нуди следеће услове за интеракцију: можете рачунати на стицање апсолутно јединственог искуства у другим пословним моделима који укључују заједничко улагање финансијских средстава, остваривање високог нивоа прихода под гарантованим условима. Можете рачунати на нас да ћемо заједнички управљати имплементацијом, делећи одговорности на зоне, што ће обезбедити додатни ниво комфора за обе стране. Као наш прималац франшизе, примате висококвалитетну техничку и другу помоћ.

штавише, односи се на све фазе пројекта. Можете рачунати на чињеницу да ћете извршити минимални износ улагања, а истовремено добити висок ниво поврата, јер нудимо најбоље услове на тржишту.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили