1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
 3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
 4. Франшиза. Ауто сервис crumbs arrow
 5. Градска франшиза crumbs arrow
 6. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
 8. Паушална франшиза crumbs arrow
 9. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
 10. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 11. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ВЕРНУМ АУТО

Франшиза. ВЕРНУМ АУТО

firstПочетна накнада: 2000 $
moneyПотребна инвестиција: 6700 $
royaltyРоиалти: 3.5 %
timeПоврат. Број месеци: 11
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 1
calendarГодина оснивања компаније: 2019
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Ауто сервис, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле, Сервис теретних аутомобила, Ауто сервис за самопослуживање, Ауто сервис, Поправка аутомобила, Поправка камиона, СТО

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Радимо под брендом који је специјализован за ширење мреже аутомобилских услуга на савезном нивоу, специјализован за поправку и одржавање различитих путничких аутомобила, поред тога можемо да поправимо и лака комерцијална возила. Створили смо мрежу са елементом дистрибутера. Изводимо активности у оквиру групе аутомобилских компоненти под називом АутоДистрибутион Руссиа.

, штавише, и ми смо део веома велике трговинске мреже на европском нивоу, која се назива АутоДистрибутион Интернатионал.

као његов активни и овлашћени дистрибутер.

Када комуницирате са нашом организацијом, добијате франшизу високе класе, захваљујући којој можете да примените рекламне кампање да бисте привукли циљани саобраћај и истовремено имате највише параметара конверзије, стално смањујући трошкове потенцијалног клијента; добијате гаранције високе класе да ћете имати висок ниво профитабилности, као и могућност добијања профитабилних комерцијалних испорука по условима високе класе, поред тога можете користити нашу партнерску мрежу која је врло добро развијена, док ће бити пружена могућност да намерите најкраћи испоруку утицај у циљу уштеде времена и новца; даћемо вам прилику да примените маркетиншки план према нашем моделу. Добијате чак могућност да креирате маркетиншки календар који можете користити током целе године; сви потребни распореди оглашавања су такође обезбеђени као део франшизе, поред тога, промоције које треба да продате имаћемо скрипту коју смо написали ми; обучићемо ваше запослене користећи техничко знање, као и оне који раде у оперативном подручју деловања, штавише, све то ће се одвијати лично, у формату праксе; Систем за управљање односима са купцима биће вам обезбеђен у циљу интеракције са потрошачима, док је заснован на висококвалитетном софтверу 1Ц, који вам омогућава да врло добро аутоматизујете канцеларијски рад, можете да контролишете све показатеље, узмете у обзир све долазне захтеве ; такође добијате прилику да радите са аналитиком ако добијете нашу франшизу. Пратите своје активности, израчунајте стандардно радно време и схватите да ли се поштује њихов регулаторни оквир за различите категорије посла; моћи ћете да се интегришете са спољном базом података, примајући ажурне информације; комуницирајте са нама у оквиру примене консалтинга и ревизије, добијајући најсавременије статистике. Биће могуће анализирати све процесе који се дешавају у организацији како би се донеле најисправније управљачке одлуке, поред тога, имаћете прилику да израдите ажурни план помоћу којег можете значајно повећати профитабилност пројекат; радити у оквиру пословног плана и строго се придржавати прописа. Тада ћете бити успешни, а унапред креирани и детаљно разрађен буџет пружиће вам могућност контроле тренутних трошкова и прихода. Упоредите показатеље са онима које сте планирали, разумејући колико сте одступили од плана; од нас ћете добити висококвалитетну пословну књигу, у њеном оквиру ће бити у потпуности описани сви релевантни процеси у канцеларијском формату; Добићете потребне стандарде, правила и прописе, као и упутства за своје запослене и више менаџере.

Имате прилику да брзо започнете пројекат, радите са нашом франшизом: прво закључимо уговор о концесији, а затим ћете морати да обавите друге канцеларијске послове; други корак биће проналажење одговарајуће собе и изнајмљивање ако није у власништву; поправке у оквиру изнајмљених или сопствених просторија у складу са креираним пројектом; ми ћемо вам помоћи да пронађете особље и обучите га тако да се лако може носити са било којим ситуацијама у настајању; тада следи поступак свечаног отварања; након тога вам испоручујемо опрему, затим извршавамо коначна подешавања; у последњој фази вршимо коначну конфигурацију софтвера и регулишемо комуникацију.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили