1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. За децу crumbs arrow
 3. Франшиза. одећу crumbs arrow
 4. Франшиза. Одећа за бебе crumbs arrow
 5. Франшиза. Продавница одеће crumbs arrow
 6. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
 8. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 9. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
 10. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
 11. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Гулливер

Франшиза. Гулливер

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 52500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 18
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 123
calendarГодина оснивања компаније: 1969
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Одећа за бебе, Продавница одеће, Продавница дечије одеће, Дечија одећа из Турске, Интернет продавница дечије одеће, Продавница дечије одеће и играчака, Складиштење ствари, Продавница одеће економске класе

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

О фирми.

Компанија ЈСЦ Трговинска кућа „Гулливер анд Цо“, основана 1997. године, већ је успела да преузме водећу позицију у Русији међу добављачима играчака и других производа за децу захваљујући умешаности и омиљеном послу, квалитету и таленту, приступу са душом и искреном stav стручњака у односу на децу. ЈСЦ Трговинска кућа „Гулливер анд Цо“ је у ТОП-3 рејтингу водећих руских компанија међу добављачима дечјег асортимана производа за игре и постала је водећа компанија међу европским шампионима у развоју и стварању дечије одеће за глупости произведене испод бунара -позната имена Гулливер и Буттон Блуе.

ДАНАС постоји више од 40 предмета у име пословне акцентације добављача Трговинске куће играчака "Гулливер & Цо" АД. Према проценама, на тренутним позицијама производа већ постоји више од 10.000 СКУ-а. Имена наших производа укључују готово све врсте производа за различите старосне категорије и класе: од производа за најмању (новорођенчад) до интерактивних производа за игре за млађу генерацију и њихове родитеље, од играчака за развој мозга и фине моторике до proizvodi за старију децу. (за предшколски узраст), занимљива у смислу њихове функционалности за целу породицу.

ЛИЦЕНЦИРАЊЕ РОБЕ ИГРАЧКИХ Дуго година светски лиценцирани бренд заузима почасно место у каталогу: ТОБОТ, БЕН10, ВИНКС, Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Робоцар Поли, СуперВингс, Металионс, Робот Траинс, Фаири Патрол, Дрвећа, МИ-МИ -МЕДВЕДИ. Године 2019, Лео и Тиг, Раинбов Буттерфли Уницорн Цат (РБУК), Раинбов Руби, БТ21 су додати у каталог ТМ лиценцираних.

ЕКСКЛУЗИВНО СА НАШОМ КОМПАНИЈОМ! Ексклузивни глобални добављач познатих марки, различитих брендова Традинг Хоусе Гулливер & Цо ЈСЦ представља Хаирдораблес, Брудер, Силверлит, Тини Лове, Цоллецта, Хаппи Снаил, Плаимобил, Тини Фурриес итд.

ЛИЧНА ПРОИЗВОДЊА АД Трговачка кућа „Гулливер анд Цо“ постала је светски познати бренд за производњу висококвалитетних меканих играчака и играчака под личним брендом Гулливер анд Буттон Блуе. Све серије без изузетка су посебно креиране (лично) за сваког корисника. Главни понос је - Сониа Росе - лутка ограниченог издања (колекционарство), са развојем ексклузивних модела одеће (хаљина) у шик поклон кутији.

НАЈВИШИ КВАЛИТЕТ Производи од играчака створени су искључиво од висококвалитетних, безопасних материјала, пролазећи контролу квалитета у почетку у региону произвођача, а затим у специјализованим организацијама да би добили одговарајуће сертификате у Русији.

ТОП-5 ПРЕДНОСТНИХ КАРАКТЕРИСТИКА НАШЕ КОМПАНИЈЕ:

1. Добра воља у тиму који одликује солидарност, припадници различитих врста запослених са високим професионалним нивоом радне способности и квалификација - наша главна вредност. Наше особље ће бити у стању да реши све врсте тешких и неочекиваних питања!

2. Редовно вршимо и вршимо разноврсну брзу маркетиншку помоћ у продаји роба брендова нашег асортимана из каталога (видљива трговина, трговински маркетинг, БТЛ, Б2Б / Б2Ц догађаји, помоћ при оглашавању (ТВ, Интернет), објављивање у медији);

3. Инфраструктура и развој робне и техничке базе (главни део, филијале и стране компаније, филијале, складиште према важећим стандардима и транспортна структура, примена широког спектра софтвера);

4. Стратешки флексибилна опрема и припрема за промену мишљења како се мењају тржиште и потребе. Редовно радимо на диференцијацији производа развијених у нашој продавници, стварајући ажурирани изглед и имена брендова према ценовнику;

5. Ми смо Гуливерове патриоте! Компанија је поносна на своје запослене, а запослени су задовољни и поносни на свој положај у организацији, легендарној индустрији производа за бебе!ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили