1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. лепота crumbs arrow
  3. Франшиза. Салон crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
  9. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  10. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Индустрија лепоте

Франшиза. Индустрија лепоте

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 65000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 16
homeБрој франшизних јединица: 27
calendarГодина оснивања компаније: 2001
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Салон, Козметички салон, Салон, Дечији фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Фризура

Градска франшиза
Градска франшиза
Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Група компанија под називом „Индустрија лепоте“ нуди услуге франшизе. Ми смо руски дистрибутер ексклузивног формата, представљамо светске брендове, обављамо професионалне активности. Тренутно имамо на располагању више од 40 малопродајних објеката, интернет продавница. У оквиру својих активности вршимо продају козметике професионалног типа. На располагању имамо заштитни знак, потпуно је регистрован, заштићен законом о интелектуалној својини, овај бренд има висок ниво популарности у свету.

Дјелујемо више од 20 година и познајемо свој тржишни сегмент, посједујемо све потребне вјештине, компетенције и друге предности. Радимо са обуком особља не само у нашем центру, већ тренирамо професионалне раднике који ће своје активности обављати на пољу лепоте.

Ово је апсолутно прва франшиза на територији Руске Федерације, која је почела да продаје професионалну козметику у малопродаји, добијате предност интеракције са нама. Информације су дате према подацима Отвореног акционарског друштва К-Инвест групе компанија.

Предности наше франшизе: обављаћете управљачке активности користећи наше алате, кретање робе биће под вашом контролом. Добри смо у аутоматизацији канцеларијског посла, научићемо и вас. Добијаћете поруџбине, обрађивати их аутоматизовано, поред тога моћи ћете да контролишете ланце снабдевања, али ће се испоруке вршити у централизованом облику. Поред тога, обезбедићемо вам неопходне, оптималне залихе робе, то неће бити превише, а ни премало, избећи ћете превелику залиху, међутим, увек ће бити на располагању потребна количина ресурса како би се задовољила ефективна потражња . Постићи ћете оптималне стопе промета. Наш врхунски систем цена помоћи ће вам да се носите са било којим задатком, врло је флексибилан, омогућава вам да прилагодите моделе одређивања цена, схватајући све предности и недостатке продајног места. Све зависи од окружења, ми то узимамо у обзир и узимамо у обзир, доноси се одговарајући закључак. Продаћете ексклузивни асортиман.

Проширили смо асортиман, на територији Руске Федерације ексклузивни смо увозник многих марки, поред тога пружамо гаранцију да роба испуњава европске стандарде. Приватна робна марка ће вам бити на располагању. Моћи ћете да радите са маркетингом, спроведете ефикасну промоцију уз нашу помоћ. Маркетиншке стратегије и оптимална решења за оглашавање биће вам на располагању у потпуности, моћи ћете да привучете потрошаче, непрестано повећавајући ниво прихода. Поред тога, програм лојалности такође ће вам пружити прилив купаца, они ће ценити ваш бренд и желеће да поново комуницирају с вама. Дајемо прилику да спроводимо активности према стандардима који су прихваћени у нашој мрежи. То су корпоративни стандарди, ит-систем, који осигуравају оптималне перформансе у свим областима пројекта.

Такође имамо свој информациони систем, ми ћемо вам га дати за рад, можете повећати свој приход. Ову платформу смо сами развили како бисмо повећали ниво конкурентности бренда. Ми радимо „К-траде“ - ово је прилика да своје продајно место интегришете у систем једног формата, тада ћете без потешкоћа моћи да контролишете најважније индикаторе и добићете висок ниво прихода од активности спроведена.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили