1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. лепота crumbs arrow
  3. Франшиза. Маникир crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Тика НОКТИ & ЕПИЛ БАР

Франшиза. Тика НОКТИ & ЕПИЛ БАР

firstПочетна накнада: 1500 $
moneyПотребна инвестиција: 7500 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 1
calendarГодина оснивања компаније: 2018
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Маникир, Салон за нокте, Продавница маникира, Купујте маникир, Шипка за нокте, Наил

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Маникир бар, који послује под брендом Тика Наилс Бар, простор је где су доступни лепота и стил. Моћи ћете да уживате у блаженству, бринете о себи, што је још важније, наши стручњаци ће се побринути за клијенте. Ако примените нашу франшизу, тада ћете добити бројне значајне погодности, на пример, можете се и сами уверити да ли су потрошачи који су провели време у нашем бару имали изузетно позитивне критике.

Ценовник наше организације: бесплатно га прерадимо у року од 4 дана под гаранцијом, потребан је састанак, као и чек, ово је врста гаранције. Мишљење наших потрошача нам је важно, ако су незадовољни квалитетом услуге, тада им се враћа уплаћени износ новца, наш „беаутибар“ се руководи управо овим захтевима за ниво квалитета услуге.

Наша услуга: пружамо услуге маникира, плус од нас ћете добити висококвалитетни премаз шелак, користећи гел лак 790 рубаља. Пружамо услугу уклањања шелак премаза, то се ради за 190 рубаља. ; класични маникир у оквиру наше франшизе кошта 250 руских рубаља. Ако желите да наручите хардверски маникир или комбиновани тип, мораћете да платите 400 руских рубаља, ми радимо педикир за износ од 850 руских рубаља. Ако желите специјални педикир под називом „Златна тераса“, мораћете да платите 1800 руских рубаља. Можете добити висококвалитетни премаз шелак користећи гел лак за 700 руских рубаља.

Пружамо прилику да купимо дизајн, за један нокат коштаће од стотина до 700 руских рубаља. Такође пружамо услуге 3Д дизајна, поред тога, бавимо се ручно осликаним сликањем, један нокат ће коштати од 180 до 400 руских рубаља. Такође вршимо трљање у огледалном формату, један ексер коштаће 90 руских рубаља, ако потрошач жели да направи десет одједном, мораће да плати 600 руских рубаља. За поравнавање нокатне плоче користимо гумену подлогу; овај поступак кошта 600 руских рубаља.

Ојачавамо нокте, за ово користимо акрилни гел, овај поступак ће коштати 700 руских рубаља, можете направити клизач за један нокат, трошак ће бити 80 руских рубаља. Градимо нокте, то се ради како би се касније покрили, трошак таквог поступка процењује се на 1.300 руских рубаља. ИБКС је медицинско покриће, ако потрошачи желе да користе ову услугу, плаћају 450 руских рубаља. Такође имамо још једно медицинско покриће под називом Витагел, овај поступак ће такође коштати 450 руских рубаља, 450 рубаља. парафинска терапија вреди, ово је тренутно прилично популаран поступак. ТНГ сесија коштаће од 450 руских рубаља по процедури. За 290 рубаља пружамо услугу пресотерапије. За 150 руских рубаља наша организација пружа услуге схугаринга.

Такође ламинирамо трепавице, за то користимо швајцарску технологију „Си Ласхес“, која је читав систем високе класе. За 400 руских рубаља ћемо обојити обрве, извршићемо декорацију у уметничком стилу. Једноставна обрва нијансирање се користи са каном, ми купите овај производ из организације која се зове обрве Кана, поред тога, ми користимо друге боје, на пример, од организације под називом РефецтоЦил и Левиссиме, подешавање и бојење коштаће 1.200 руских рубаља само ако посетите наш салон први пут тада ће такав поступак коштати 900 руских рубаља.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили