1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. За децу crumbs arrow
  3. Франшиза. Дечији производи crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Супермаркети за бебе Ауто седишта

Франшиза. Супермаркети за бебе Ауто седишта

firstПочетна накнада: 1500 $
moneyПотребна инвестиција: 12000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 9
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 30
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Дечији производи, Производи за децу од произвођача, Центар за дечију робу, Изнајмљивање дечије робе, Колица, Продавнице дечије робе, Производи за бебе на Интернету, Интернет продавница дечије робе

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

„Супермаркет дечијих ауто седишта“ специјализованог формата је продавница и интернет продавница која продају седишта, као и додатну додатну опрему за возаче. Са високим нивоом асортимана, монтажа је могућа, постоји демо сталак. Све се то ради синхронизовано са дететом које све покушава. Његови родитељи добијају корисне информације. Често бирају у корист куповине због чињенице да су све покушали сами и производ им је одговарао.

Као део Интернет продавнице комуницирамо са најмодернијим родитељима. Воле када су производи високог нивоа квалитета. Поред тога, не морате да зависите од фиксне локације. Они добијају персонализоване савете о квалитету који ће им помоћи да донесу добар избор.

Дечија седишта и ауто седишта за децу омогућавају детету висок ниво безбедности. Биће потпуно заштићен када га возите у свом аутомобилу. Такође имамо и друге предности, попут практичности и високог нивоа удобности за малог путника. То је, заједно са сигурношћу, наша конкурентска предност.

Морате изабрати право седиште аутомобила, добро размислити о свему. Будите паметни и практични. Ауто седишта за дојенчад могу тежити до 13 кг. Поред тога, постоји уметак седишта који се по потреби може уклонити. Тако успевате да направите оптималну позицију. Ако је право за ваше дете, осећаће се угодно.

Додатна предност примене нашег пројекта је чињеница да су дечија седишта опремљена прикладном ручком за ношење. Склапа се и врло је згодан за транспорт. Ауто седиште је тренутно обавезан елемент аутомобила, све док дете не напуни 12 година, или док не достигне висину од 1,50 м. Ауто седиште мора бити прилагођено и висини и тежини детета, тако да може удобно да седи. Чак и током дужег временског периода, потребна му је оптимална заштита. Све ово биће обезбеђено ако потрошач купи нашу столицу. Наша циљана публика су деца која су сада у доби од 7 до 12 година.

Ценовни сегмент наше организације проширује се на економски премиум ценовни опсег. Асортиман је врло широк, што омогућава купцима да донесу праву одлуку. И ово нас мотивише да примамо висок ниво прихода. Асортиман укључује висококвалитетне фотеље, произведене су на територији развијених земаља. Постоје руска, јапанска верзија, фотеље продајемо из САД-а, Кине, Немачке и Израела, имамо врло широк избор.

Ако сте потенцијални партнер наше организације, можете створити једно или више продајних места по граду. Све зависи од врсте, које је величине и колико људи живи у њој. У исто време можете да реализујете прилику да отворите интернет продавницу која ће вам припасти. Оглашавање на савезном нивоу долази на штету наше организације. Сами привлачите купце тако што плаћате трошкове привлачења саобраћаја на земљи. Од наших корисника франшизе не наплаћујемо никакве накнаде за оглашавање, то је врло корисно. Ако живите у граду са 100.000 становника или више, наша продавница је права за вас. То је управо формат високог поврата улагања. Ако живите у великом граду, 3000 људи ће купити једно ауто седиште, а у малом једно седиште за 5000 становника. Просечни чек ће за мала насеља бити 7.500 руских рубаља. Ако послујете у великом граду, приближно 8500 је износ који потрошач жели да потроши у вашој продавници.

Партнери добијају следеће погодности: можете да користите марку и не плаћате додатно, 3Д пројекат партнерске продавнице се обавља бесплатно. Пружићемо значајну подршку у избору. Такође ћемо помоћи у обуци радника, можете радити са високо квалификованим специјалистима. Наш знак марке биће направљен према узорцима. Обезбедићемо изглед, давалац франшизе ће га моћи користити. Поред тога, пре отварања продавнице проверавамо спремност, спроводимо припремне активности и помажемо вам. Наш тим ће вам помоћи да проверите колико сте компетентно завршили поступак дизајнирања, да ли су узорци изложбе добро састављени. Разумећемо који је ниво квалификације инсталатера који изводе посао. Такође, радимо према шемама за продају робе, обучавамо продавце да правилно комуницирају са купцима, вршимо пласман робе, знамо да ли је то брендирани производ или не. А ми не предвиђамо никаква плаћања, потребна су само улагања, као и плаћање робе. Пружамо висококвалитетни софтвер, сами стварамо прилику за интеракцију са потрошачима, пружамо вам управљање односима са клијентима. Прималац франшизе добија прилику да контролише продајни процес, користи систем за управљање запосленима. Ово је врло корисно јер постиже висок ниво аутоматизације. Инсталирамо систем видео надзора, спроводимо процес праћења промета. Ниво квалитета услуге врши се у складу са стандардима наше корпорације. Радимо синхронизовано са независним продавцима Интернета да бисмо испоручили квалитетне догађаје. Наша страница се налази на званичној веб страници, она ће вам помоћи да напредујете у региону. Такође ћемо вас овластити, људи ће моћи да схвате да сте наш званични представник. Отварање продавнице траје месец и по дана. Штавише, није потребно узети у обзир поправке, они се раде одвојено. Од друге године мораћете да радите на минималном износу куповине. То су наши услови, наша маржа је 30%, то треба узети у обзир.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили