1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Мале франшизе до 40000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ФинЛине-Ауто зајам

Франшиза. ФинЛине-Ауто зајам

firstПочетна накнада: 4400 $
moneyПотребна инвестиција: 35000 $
royaltyРоиалти: 250 $
timeПоврат. Број месеци: 3
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 10
homeБрој франшизних јединица: 51
calendarГодина оснивања компаније: 1999
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Кредити, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Франшиза за обезбеђивање интереса залагаонице аутомобила. Ова област деловања је предвиђена за оне којима је потребан финансијски јастук и гаранција у будућности! Приход од 4.000.000 рубаља годишње од добијања кредита „обезбеђеног моторним возилом“! У овом случају франшиза за хипотекарно кредитирање ФинЛине-Автозаим случај је са обезбеђивањем улагања у ликвидне инвестиције за више од 200%.

ФинЛине-Ауто ниво зајма - велики број финансијских и оперативних врста услуга у облику „све на једном месту“: Профитабилност од 100% годишње; Приход од износа капиталне инвестиције; Улагање у ову врсту активности од 2.000.000 рубаља, искључујући паушалну накнаду и доприносе за инфраструктуру; Рок за повраћај уложених средстава, од улагања, је од 4-6 месеци, у зависности од величине кредитног стања дуга на активном кредитном пословању; Отварање за месец дана; Почетак пословања по систему „кључ у руке“ од тренутка потписивања споразума; Пасивна зарада. Сва пословна имовина је аутоматска. Заправо, проводите највише 3 сата недељно. Територијална покривеност од 80.000 људи. Релевантност у малим градовима. Доступне информације чувамо и користимо на основу Савезног закона 152-ФЗ „О личним подацима“.

На чему се заснива зарада? О пружању краткорочних зајмова, судова људима и правним организацијама обезбеђеним постојећом имовином. Тачније: моторно возило са правом коришћења и са доставом на паркинг; Професионална опрема и посебна опрема; Мотоциклистички и водени типови возила; Некретнине за становање или трговину; Упознајте се са додатним врстама услуга; Примите презентацију франшизе ФинЛине-Ауто Лоан; за само један и по минут.

Вероватно сте се питали зашто залагаонице аутомобила и хипотекарни кредити? Уложите своја финансијска средства у хипотекарни посао са зајмовима за аутомобиле, у којем нема међуфаза - покретање и успостављање пословне производње, куповина производа, изнајмљивање складишта, превоз. Улагање доприноси профитабилности.

Који су ризици када послујете у залагаоници? Без ризика! Поред тога, ваше инвестиције су у почетку осуђене на успех, у износу од високо ликвидних средстава обезбеђења од 200%, што чини врсту активности највише гаранцијом за повећање поврата улагања. Предузеће у раду са обезбеђеним позајмљивањем врста је делатности за стручњаке за инвестиције и гаранције.

Вероватно сте се питали о гаранцијама? Износ обезбеђених зајмова за аутомобиле није већи од 50% вредности у процени непокретности, која се назива предметом обезбеђења, на пример: 1 милион рубаља, ова средства, доприносе ликвидним некретнинама у 2 милиона рубаља. Кредитна стопа: од 5 до 15% месечно - у зависности од врсте обезбеђеног кредитирања и врсте коришћеног финансирања.

Зашто купци користе помоћ залагаонице аутомобила? Данас је залагаоница аутомобила најпотребнија финансијска помоћ друштву у време кризе. Друштву треба новац! Банке су престале да кредитирају и отежале услове кредита; Смањење плата, отпуштања и прелазак на рад на даљину; Инвазија потрошача: Грађани су навикли да живе у суровим временима.

Ко ће бити заинтересован за ову франшизу? Видимо огромну потражњу и могућности за обезбеђивање позајмица у Русији и ЗНД. Надамо се да ће корисници франшизе, сарађујући са ФинЛине-Ауто Лоан, моћи да искористе максимум потенцијала за формирање успешног пословања, стабилног и профитабилног пословања коришћењем наше франшизе и пренетих вештина, могућности, права, софтвера. За кориснике који желе да уложе средства уз оптимизацију ризика. Рационалан избор за оне којима је потребна сигурност, ко зна да броји средства. Обезбеђивање средстава за насеља са бројем од 80.000 људи. Франшиза ће помоћи придошлицама у сложеним питањима, саветима и помоћи пословних ајкула у овом пољу делатности. Такође, понуда важи и за пословне људе који имају МФИ, ПДА или залагаоницу.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили