1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Кет Финанце

Франшиза. Кет Финанце

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 4
calendarГодина оснивања компаније: 2018
calendarГодина почетка франшизних активности: 2021
firstКатегорија: Кредити, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Како наши ексклузивни дистрибутери могу зарадити новац? Можете започети издавање кредита, док возило може послужити као залог, штавише, то може бити и аутомобил и мотоцикл, или чак мопед. Дајте зајам осигуран возилима и остварите зараду од њихове продаје или од камата које ће вам платити зајмопримац.

Такође можете очекивати да ћете добити приход ако продате следеће услуге, на пример, примену додатне услуге. А ако извршите споразум, онда у просеку траје до 4 месеца, а просечни износ зајма може бити у региону од 200 000 руских рубаља. Месечно ћете пословати са позајмљеним каматама у распону од 3,5 до 7,45 процената. Комуницирајући са својим клијентима, моћи ћете да радите с обрачунавањем новчаних казни и другим инструментима санкционисања како бисте зарадили на кашњењима. Моћи ћете да обезбедите до 99 процената свог прихода наплаћујући зајмопримцима камате, што је такође врло исплативо. Примените додатне услуге, као и производе који се могу мењати, попут производа осигурања. Ако ваш зајмопримац није могао да исплати, можете продати заложену имовину и остварити профит.

Разлог зашто бисте требали контактирати нашу организацију је тај што смо и сами некада деловали као ексклузивни дистрибутер и знамо шта то значи, јер смо били суочени са недовољним информацијама и нисмо добили сталну подршку власника бренда. Стога знамо шта да радимо како бисмо вам пружили висок ниво удобности. Гарантујемо вам потпуну заштиту од губитка инвестиција које улажете у наш пројекат. Можемо чак и откупити кредитни портфељ ако наш дистрибутер није успео да достигне планиране статистичке показатеље за ниво профитабилности у одређеном временском периоду. Наш главни задатак је способност да развијемо моћног и успешног дистрибутивног партнера који ће у кратком временском периоду моћи да осигура стратешки циљ наше организације, а то је да имамо своју канцеларију у граду Томску и једну додатну канцеларију за дистрибутер, а ми имплементирати проблем више од 60 милиона рубаља, што је огроман, а већина новца датог од стране наших пословних партнера. Набавите висококвалитетни програм од нас како бисте спроводили ваше маркетиншке активности. Пружамо вам лично верификоване радне канале путем којих ћете моћи да се повежете са својим купцима и привучете их, наиме, веб локацију, налог на друштвеним мрежама, низ алтернативних метода промоције вашег производа. Можете добити рачуноводство 1Ц за потпуну помоћ у креирању извештаја, ми ћемо вам помоћи да организујете рачуноводство и платите порез, генеришући надлежне финансијске извештаје за централну банку. Такође ћете добити прилику да од нас добијете услуге финансијског праћења, помоћ у интеракцији са законодавним телима, као и државне фондове других врста.

Па, шта добијате куповином франшизе од наше компаније? У интеракцији са франшизом Кет Финанце можете рачунати на свеобухватан сет насловних докумената, пуноправну обуку која ће вам помоћи да убрзате, помоћ у промоцији и маркетиншким активностима, свеобухватну квалитетну подршку о свим питањима која вас занимају погодан формат. Такође ћемо вам помоћи да се региструјете код државних органа, као и да се региструјете у потребним регистрима, моћи ћете да користите предлошке уговора, примере дијалога, а такође ћете добити и књигу брендова која ће вам пружити висок ниво препознавања. Снимамо и имплементирамо видео туторијале за вас, уз помоћ којих можете постати апсолутни лидер у свим областима деловања, надмашити главне конкуренте. Моћи ћете да користите наше скрипте ако се нађете у разним ситуацијама и будете изводили радне акције. Помоћи ћемо вам у интеракцији са током рада, преузимајући неке од обавеза. Добићете алгоритам како бисте се бавили наплатом заосталих плата, ако се укаже потреба. Од нас ћете добити помоћ у примени финансијског извештавања и рачуноводства. Помоћи ћемо вам да формулишете кадровску политику на такав начин да смањите трошкове, а приходи постану што већи. У правном смислу, помоћи ћемо вам да покријете све аспекте активности, пружајући тако додатне погодности. Аналитику конкурентске активности вршимо и код синхронизације са вашим запосленима. Помоћи ћемо вам у подешавању оглашавања пружајући одговарајућу обуку за ваше маркетиншке стручњаке. Наша организација се чак бави подешавањем налога и стварањем налога на друштвеним мрежама. Бићете додани као званични представник на мапу наших подружница и можете се наћи на нашој главној веб локацији, што ће додати тачке вашој интеракцији са потрошачима. Ревидираћемо спроведене рекламне кампање и даћемо вам практичне савете како да их побољшате. Од нас ћете моћи да преузмете висококвалитетни маркетиншки систем који се изводи у потпуно новом електронском формату. Током интеракције са државним властима, добићете пуну подршку наше организације. У оквиру правних активности, такође ћемо вам помоћи, пружити савете и савете. Можете да подесите своју безбедносну службу тако да никакве претње не ометају ваше пословање. Ако имате додатних питања, на пример у вези са оглашавањем, радо ћемо вам пружити најновије савете и помоћи вам да савршено решите проблем.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили