1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ВИНФИН

Франшиза. ВИНФИН

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 5500 $
royaltyРоиалти: 250 $
timeПоврат. Број месеци: 3
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 25
calendarГодина оснивања компаније: 2009
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Кредити, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

ВИНФИН је марка под којом послује брокерска организација. Она ради на кредитном пољу, поред тога, бавимо се пружањем правних услуга. Одобравамо следеће производе: радимо са хипотекарним кредитима, потрошачима пружамо кредите одговарајућег формата, издајемо колатерализоване кредите, исто важи и за кредите који обезбеђују колатерал. Предузетници такође могу добити кредите од нас. Пружамо помоћ онима који су дужни банкарским организацијама. Отписујемо дугове. Партнери наше организације су највеће банкарске организације у земљи. Имамо директан приступ повлашћеним и затвореним ценама за обичне потрошаче. Банке раде са нама по најбољим условима за нас. Клијенти наше организације такође могу добити висококвалитетне кредите и мало је вероватно да ће наћи атрактивније понуде на тржишту.

Чињенице и подаци о нашој организацији.

Од 2009. године започели смо своје активности. Компанија је отворена у граду Москви. Просечни канцеларијски приход је 12 милиона руских рубаља. Радове изводимо ефикасно и брзо, купци су задовољни. Тренутно у Руској Федерацији постоји 20 отворених канцеларија. Ми смо највећи кредитни посредник на тржишту који послује на савезном нивоу. Издали смо огроман број зајмова - 1050 хиљада руских рубаља. Улагање се мора извршити у раној фази.

Основне одредбе.

Требаће вам 200 000 руских рубаља. Просечни рачун за спровођење пословног пројекта је 35.000 руских рубаља. За наше дистрибутере пружамо следећу услугу: повезујемо све партнерске банке које можете пронаћи само у региону. Поред тога, стопе можете добити у оквиру концесионог финансирања - оне су активне у мрежи наше организације, ми активно користимо ову функцију. Сами смо креирали програм обуке јединственог формата: омогућава примаоцима франшизе, чак и без искуства конкретног рада у банкарском сектору, да разумеју које се опције користе, који чипови су скривени од уобичајених очију. Тачно ћете знати како се спроводи поступак одобравања зајма, како раде банке и како сами одобравате зајам. Све ово ћете моћи да урадите, а ми знамо како да дамо зајам онима који су добили одбијање зајма. Добићете од нас све потребне податке како бисте могли да радите. Повезаћемо све основе за верификацију, моћи ћете да анализирате клијенте, у потпуности проучите њихову историју, знаћете све о томе које зајмове су узели и како су им дали. Обавићемо канцеларијски посао са вама, добићете наше врхунско искуство, а ми ћемо вас обучити, добићете професионалну подршку. Изводиће се у свакој фази пројекта. Довешћемо вам сталан проток купаца, ваша канцеларија неће бити празна. Ми се професионално бавимо генерирањем олова, а веб страницу добијате као део франшизног пакета. Пружамо подршку у спровођењу било ког канцеларијског посла, даћемо конкретне и јасне одговоре на сва постављена питања. Имаћете личног кустоса, можете му директно постављати питања, он ће помоћи у развоју пројекта, пружити подршку, он ће бити кустос између вас и власника бренда, можете се ослонити на његове поступке.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили