1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Финансије crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Минимално улагање до 500 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Да, банкрот

Франшиза. Да, банкрот

firstПочетна накнада: 26000 $
moneyПотребна инвестиција: 175 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 8
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 3
calendarГодина оснивања компаније: 2007
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Финансије, Финансијска компанија, Финансијске услуге

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Марка Да! Банкрот:

После три месеца успешног рада можете рачунати да ћете постићи тачку рентабилности; платити тантијеме, његов обим је 5%; моћи ћете да повратите пројекат у року од 8 месеци; просечан чек купца је приближно 110 000 руских рубаља; наплаћујемо паушалну накнаду, његов обим је милион 500 000 руских рубаља.

10 најважнијих разлога због којих морате започети пројекат посебно за нашу франшизу, користећи бренд Да! Банкрот:

Прво, можете рачунати да ћете добити статус стечајног управника. Дајемо вам прилику да научите како водити пословне операције за спровођење банкрота, узећете у обзир све суптилности, знаћете како зарадити новац на овој услузи; то је врло релевантно и перспективно тржиште које непрестано расте. Штавише, ваше пословање неће бити подложно сезонским флуктуацијама, што је врло повољно и стабилизује пројекат. Кредити и кредити уживају висок ниво популарности међу становништвом, међутим, не могу сви да се врате, овде се улази у посао, нудећи могућност ефикасног проласка кроз стечајни поступак.

Имате све шансе да примите огроман број пријава чак и у кризи, јер стечајни поступак неће нестати, стога ће и посао повезан са њим постојати све док постоје банкарске организације, микрофинансијске организације, стамбене и комуналне службе и друге организације које обрачунавају порез, укључујући савезну пореску управу. Ако економија некако функционише, онда је немогуће затворити све ове организације, дакле, када ће бити клијената; није потребно да имате специјално образовање из области правне науке да бисте започели такву активност; отварате пројекат према шеми брзог покретања, што је врло корисно, наиме: за само две недеље можете покренути пројекат, имплементирајући пословне процесе на одговарајућем нивоу професионалности; запослени у нашој организацији ће вам помоћи у подешавању оглашавања које ће претходити отварању канцеларије, а ваши запослени ће већ од првог дана рада моћи да започну склапање уговора користећи апликације које ћемо вам помоћи да привучете; нудимо висококласни и поуздани систем управљања односима са клијентима, у оквиру којег ће ваши стручњаци обављати своје канцеларијске операције, штавише, овај софтвер је посебно прилагођен за стечајни поступак људи; сами смо у оквиру наше организације организовали висококвалитетни ниво корисничке услуге и ми ћемо вам помоћи; имамо најбоље скрипте на тржишту, у складу са прописима, који детаљно описују канцеларијско пословање, детаљна упутства; предњачимо на пољу банкрота и 2019. године могли смо да заузмемо добру позицију у Централном савезном округу. Арбитражни менаџер наше организације успео је да уђе у првих 5 у Руској Федерацији;

Имамо свој ИоуТубе канал, који се зове „Живот без дугова“, ово је најбољи извор информација који се по овом питању може наћи на листи канала на руском језику. Такође имате одличне шансе да постанете део наше организације, придружите се тиму и почнете да зарађујете новац. Такође можете постати партнер организације Да! Стечај ако испуњавате следеће услове: ви сте предузетник који тек започиње свој пословни пут; радимо са партнерима и инвеститорима који желе уложити новац и остварити профит; ако сте искусан бизнисмен, уз нашу помоћ можете да примените и пословни пројекат и остварите висок ниво прихода.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили