1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Кредити crumbs arrow
  4. Франшиза. Финансије crumbs arrow
  5. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ФастФинанце

Франшиза. ФастФинанце

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 26000 $
royaltyРоиалти: 10 %
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 167
calendarГодина оснивања компаније: 2013
calendarГодина почетка франшизних активности: 2013
firstКатегорија: Кредити, Финансије, Микрозајмови, Ако је, ИВЦ, Кредит, Финансијска компанија, Финансијске услуге

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Франшиза за микрофинансијску организацију под називом Фаст Финанце.

Велика мрежа микрокредита делује под брендом Фаст Финанце који обједињује огроман број институција које послују широм Руске Федерације. Фаст Финанце није само бренд, већ је и организација која је лидер у франшизном правцу у примени микрофинансирања у Руској Федерацији. На тржишту смо присутни 7 година и успешно и ефикасно обављамо активности микрофинансијске организације, а поред тога од 2013. године почели смо да пружамо франшизу нашим купцима. Они су врло срећни што користе наше услуге јер пружамо висококвалитетну услугу, као и компетентну услугу. Ако се дотакнемо резултата наше активности, они су следећи: статистика показује да имамо на располагању чак 120 канцеларија партнерског типа на територији Руске Федерације, у различитим регионима. Још увек смо отворени за сарадњу и позивамо нове партнере, спремни смо да им пружимо потребне алате, као и нове методе, захваљујући којима ће бити могуће ефикасно обављати посао у области микрофинансирања.

На шта можете рачунати ако комуницирате са нашом организацијом: пуна и висококвалитетна подршка наших рачуноводствених и правних активности у вашој организацији. Помажемо вам у рачуноводству, пружамо правну помоћ, пружајући нашим дистрибутерима све потребне информације и подршку; имамо технологије свог типа, које смо сами креирали. Наш информациони систем развио је искусни тим специјално за обављање активности микрофинансијске организације; имамо веома висок ниво стручности. Сходно томе, спремни смо да ово акумулирано искуство поделимо са примаоцем франшизе; закључујемо уговор о партнерству. Постајете наш пуноправни партнер на основу искрене и отворене интеракције, штавише, од првог дана сусрета са нашим специјалистима; висококвалитетну помоћ различитог плана пружамо у оквиру франшизинга. Техничка помоћ са ажурним планом помоћи ће вам да се лако носите са потешкоћама, а најбоља услуга омогућиће вам ефикасно обављање канцеларијских послова.

Фазе кроз које пролазите када започињете посао.

Шта тачно треба да урадите да бисте закључили уговор са нашом компанијом: прво треба да контактирате број телефона 8 800 333 78 58, а затим треба да оставите изјаву коју ћемо размотрити; након прегледа пријаве и добијања одобрења, идете да региструјете правно лице; даље, закључујемо уговор о међусобној сарадњи са вама; након што потпишемо власнички лист, тражите просторе који ће се користити као канцеларија; након проналаска просторија, припремају се за отварање; у следећој фази треба да изаберете стручњаке који ће радити у вашој организацији; по завршетку свега наведеног, врхунац је отварање канцеларије.

Наш део одговорности је следећи: пружићемо вам детаљне, садржајне савете о томе шта треба да урадите; добијате од нас потпуно припремљене документе и можете да региструјете своје пословање код државних агенција и знате како да испуните све захтеве; након закључења уговора, ваша организација од наших запослених добија документацију о томе како да обављају даље активности; дајемо савете, поред тога, добијате потребну количину материјала како бисте уместо активности правилно изабрали; припремамо распоред за вашу организацију, који ће се користити за постављање реклама на отвореном, поред тога, помажемо у навигацији до канцеларије; даље, обезбедићемо обуку за ваше запослене како би се могли носити са задатцима.Фотографије

Франшиза. ФастФинанце. Видео презентација

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили