1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Регрутна агенција crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Лично решење

Франшиза. Лично решење

firstПочетна накнада: 7500 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 2 %
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 250
calendarГодина оснивања компаније: 2007
calendarГодина почетка франшизних активности: 2012
firstКатегорија: Регрутна агенција

Градска франшиза
Градска франшиза

Ми смо највећа мрежа у Руској Федерацији која пружа раднике. Поред тога, у ЗНД такође заузимамо водећу позицију, ово је ваше „Лично решење“. Можемо да организујемо рад огромног броја људи, запошљавамо 1000 запослених. Тренутно имамо на располагању 253 филијале, штавише, радимо на територији 8 држава света. Због тога радимо са мрежним организацијама, владиним организацијама и чак смо заступљени на савезном нивоу. Изводимо пролазак из треће економске кризе и у том процесу само постајемо јачи, ништа нас не може поколебати. Ако тражите франшизу која ће моћи да функционише и у кризним временима, онда сте наш дистрибутер. Отворите посао, радите са особљем и остварите приход од 2 милиона 798 хиљада у року од годину дана, чак и ако у дворишту бесни пандемија, криза!

Кључне карактеристике организације која пружа могућност да буде прималац франшизе:

Увек имамо прилику да привучемо потрошаче, потражња је стално присутна на тржишту. На територији Руске Федерације, обим ангажовања спољних сарадника током године премашује 600 милијарди руских рубаља. Чак и током кризе, примећује се раст, јер компаније смањују трошкове, више не желе да одржавају особље, јер је понекад једноставно исплативије ангажовати ангажовано особље. Морамо се прилагодити, међутим, чак и током карантина пронађемо своје потрошаче, то је врло исплативо.

Тешко да ћете моћи да одете на негативну територију. Нисмо имали таквих случајева, упркос чињеници да се непрестано развијамо. За разлику од већине предузетника, не морате трошити новац на куповину робе, не користите опрему, не треба вам огроман број радника, не одржавате складиште, сви ваши трошкови су минимални. У исто време улажете врло мало, а мало је и трошкова. Први профит је чињеница у трећој недељи. Веровали или не, имамо пратећу статистику. Ако радите, у року од 4 месеца или пола године сигурно ћете надокнадити улагање у франшизу. Као што видите, не обећавамо ништа натприродно, међутим, бројеви су и даље упадљиви у својој брзини.

Посао практично нема ограничења, можете радити ефикасно и компетентно. Ниша је ослобођена од конкурената, нема промена девизног курса, стабилних цена нафте, нема санкција и државних прописа. Све се врши компетентно и ефикасно. Нисте везани за одређена места, нисте зависни од саобраћаја, саобраћај је такође небитан. Посао не зависи ни од једног места, веома је исплатив. Можете чак и да контролишете производне операције са дистанце. Такође пружамо одговарајућу прилику, стално радимо на аутоматизацији.

Наш просечни чек је обично велик. У интеракцији смо са Б2Б организацијама кроз читав ланац снабдевања. Чим је потребно, комуницирамо са агроиндустријским институцијама, индустријским комплексима, складиштима. Радимо заједно са малопродајом, служимо фармацеутским организацијама, бавимо се испоруком. Спроводи се спровођење државних тендера, што је такође врло ефикасно.

Пружамо висококвалитетни производ са корисним својствима. Уштедите готово 30% на одржавању особља него да радите у другој синхронизацији са нашом организацијом. Дајемо људима могућност да раде близу куће, у погодно време за њих. Плаћају нас за добре резултате. Људи су нам захвални на квалитету нашег рада, јер је ово главна ствар због које су нам дошли.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили