1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Медицински crumbs arrow
  3. Франшиза. Апотека crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. СОВЕТСКА АПОТЕКА

Франшиза. СОВЕТСКА АПОТЕКА

firstПочетна накнада: 850 $
moneyПотребна инвестиција: 17500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 8
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 25
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Апотека, Апотека, Апотекарски посао

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд совјетске апотеке.

- ово је читав ланац апотека, који се налази поред потрошачке куће, штавише, радимо у оквиру сегмента цена најнижег реда, а површина заузетих просторија може бити најмање 40 квадратних метара и више. Поред тога, привлачимо потрошаче због прикладне локације и врло доброг асортимана, јер можете рачунати на више од 30.000 различитих предмета, а истовремено по врло приступачним ценама. Као гаранцију нашег успеха можемо именовати могућност добијања лекова по велепродајним ценама које добијамо од савезних добављача, а такође уживамо у могућности куповине директно од светских произвођача, поред тога, још једна предност која је послужила нашем успеху је способност да спроведе маркетинг ефикасног типа.

Укратко о нашој организацији: отворили смо 380 апотека и истовремено у оквиру 77 региона Руске Федерације. Отприлике 15 милиона људи нам се обрати за куповину у одређеном временском периоду. Укупан промет наше апотекарске мреже годишње износио је 3 милијарде 800 милиона руских рубаља.

Треба да прођете пет једноставних корака да бисте имали на располагању сопствени апотекарски посао. Као први корак, потребно је да нас контактирате телефоном. Телефонски број наше организације је 8 (495) 120 120. Затим је потребно да попуните образац за пријаву или једноставно пошаљете одговарајуће писмо на е-маил наше организације, који звучи овако - рецепција @ советаптека. ру.

Други корак је да планирате своје апотекарско пословање. Ако испуњавате наше захтеве и правилно сте формирали пријаву, у супротном у будућности морате да изаберете собу која је погодна за пласман пословног пројекта, а запослени у нашој организацији накнадно ће проценити собу коју сте изабрали за продају лекова како би се тачно разумели шта ће бити да ли је ваш посао конкурентна и да ће обезбедити потребан ниво профитабилности.

Трећи корак је да преговарамо о условима и закључимо споразум, а затим треба да извршите уплату. Ако смо у потпуности задовољни локацијом коју сте изабрали за локацију продајног места, дајемо вам прилику да потпишете уговор о комерцијалној концесији и морате извршити новчана плаћања. Постаћете наш званични партнер и обављаћете активности у оквиру бренда који се зове Совјетска апотека.

Као четврти корак започећете посао. Током ове фазе добићете од нас са менаџером који ће вршити контролне функције, у оквиру пратећих ваших одељења, све како би се постигло максимално уједињење. Затим ћете бити пребачени у одељење за издавање дозвола, које ће припремити потребну документацију, и моћи ћете да добијете одговарајућу лиценцу за обављање фармацеутских активности у том формату. Наше одељење за планирање биће укључено у израду дизајна. Од нас ћете моћи да добијете готов пројекат апотеке, а ми ћемо вам такође помоћи да уредите опрему како бисте потрошачима пружили могућност готовине и трговине. Као део синхронизације са комерцијалним одељењем, договорићете се о асортиману који продајете, а ми ћемо вам такође помоћи у формирању матрице производа. Када ступите у интеракцију са лансирним тимом, моћи ћете да извршите прву наруџбину инвентара, а ми ћемо вам помоћи да надгледате распоред и процес испоруке. Када комуницирате са нашим одељењем за информационе технологије, можете рачунати на нас да ћемо вам помоћи да инсталирате и прилагодите системе и софтвер за информациону подршку.

Као пети корак покрећемо и одржавамо ваш пројекат. Најмање једном недељно добићете од нас услугу посете личном менаџеру који је додељен вашој имовини, а посећеност зависи од региона, на пример, за Москву и Санкт Петербург је то недеља. А онда ћемо обучити ваше запослене и надгледати поштовање високих стандарда наше апотекарске организације. Избор мреже мора бити достављен са извештајима, јер ћете бити представник на регионалном нивоу, поред тога, постоји потреба за видео конференцијама да бисте побољшали своје квалификације и контролу са наше стране.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили