1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Туристичка агенција crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Солнттур

Франшиза. Солнттур

firstПочетна накнада: 600 $
moneyПотребна инвестиција: 5000 $
royaltyРоиалти: 85 $
timeПоврат. Број месеци: 2
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 3
homeБрој франшизних јединица: 53
calendarГодина оснивања компаније: 2006
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Туристичка агенција, Туристичка агенција, Туризам, Продавница ваучера у последњи час

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Информације представника франшизе:

Налазимо се у рејтингу РБЦ, штавише, успели смо да дођемо до топ 50 најбољих организација које пружају франшизу током трогодишњег периода. Организација под називом „Солнтсетур“.

- ово је једина франшиза туристичке дестинације на ранг листи, врло је часна. Наша финансијска снага заиста изненађује готово сваког овлашћеног дистрибутера. Имамо годишњи промет мреже од милијарду 249 милиона руских рубаља и у року од месец дана примамо 15.000 долазних позива од купаца. Послали смо 35884 људи да се одморе. Ово се догодило 2019. године и постало је добар рекорд. Поред тога, организација има стабилан и поуздан положај. Дјелујемо од 2006. године, а франшизом смо почели да се бавимо још 2014. године.

Наша организација је успешан пројекат који се развија од 2006. године. Штавише, постали смо лидер на тржишту након прве године. У најбољој смо позицији у индустрији јер имамо висококвалитетни алгоритам који нам омогућава да пронађемо најбоље туре које пружају туроператори. Бирамо најприкладније опције у односу на однос цене и квалитета.

После неколико година успешног рада успели смо да постигнемо титулу најпопуларније туристичке компаније у граду Иваново. Одатле је све почело, почели смо да ширимо нашу мрежу. Због чињенице да се организација врло брзо развија, отвара се огроман број представништава, имамо потребу да их ефикасно надгледамо и управљамо на даљину. Као резултат, створен је наш висококвалитетни аутоматизовани систем. Нема аналоге, ради под брендом Солнтсетур. Ово је један од најнапреднијих дизајна на тржишту. Систем омогућава ефикасну аутоматизацију вашег пројекта. Посебно је дизајниран за процесе у туристичкој агенцији, што га чини апсолутно јединственом понудом.

Током првих десет година нашег деловања на туристичком тржишту створили смо читаву мрежу висококвалитетних апликација. Користили смо Ипхоне и Ипад, користили смо Андроид. Чак смо припремили и верзију за Виндовс Пхоне. Ову апликацију може да користи и лични рачунар са оперативним системом Виндовс стандардног формата. Поред тога, могуће је имплементирати апликације на Мац ОС. Успели смо да применимо стварање наше заједнице у оквиру различитих друштвених мрежа, потпуно заузетих тржиштем. Тренутно радимо са Фацебоок-ом, спроводимо активности на ВКонтакте-у. Наш Инстаграм налог је добро промовисан, објављујемо на Твиттер-у, континуирано одржавамо ЛивеЈоурнал. Поред тога, присутни смо на Телеграму и радимо у групама. Чак је и Вибер - ова врста комуникације такође популарна. Не недостаје нам нити један корисник, док је публика наших апликација на свим уређајима 1.300.000 активних корисника, што је невероватно.

Можемо претпоставити да имамо висококвалитетну продајну опрему, као и добар избор разних предлога. Стално се развијамо, чак и у оним годинама када је тржиште претрпело штету, лако смо доминирали. Штавише, компанија је расла, отваране су нове канцеларије. Ово је показало нашу отпорност, која заиста функционише.

Да бисмо постигли успех, користимо висококвалитетне јединствене алате. Нико осим нас у оквиру туристичког пословног пројекта не користи такве алате. Непрестано радимо на побољшању квалитета производа које продајемо. Такође, непрестано радимо на њиховом високом степену ефикасности, чинећи их погоднијим.

Опис концепта наше институције који се користи у примени франшизинга:

Пружамо бесплатно пружање долазних апликација. Нећете морати да улажете у рекламне активности, јер већ имамо пуно апликација, што ће бити довољно за све. 15.000 долазних порука на месечном нивоу - само их требате пратити. Штавише, већ имамо ред апликација које нисмо могли обрадити. Од 2013. године немамо довољно ресурса за обраду онолико пријава колико имамо на тржишту. Можете да обрађујете пријаве из различитих градова, правите резервације и све то на мрежи. Моћи ћете да генеришете апликације готово тренутно, увек ћете имати потрошача. Можете да објавите најзанимљивије туре, али ми то радимо аутоматски. Дистрибутер врши аутоматизовано оглашавање своје канцеларије, штавише, целокупна публика може искористити понуду. У огласу је наведен канцеларијски број телефона, ово су повезане информације, морају се узети у обзир. Такође ћете добити публику, моћи ће да види вашу тренутну понуду, примаће се тренутне пријаве.

Радимо ефикасно и компетентно у оквиру друштвених мрежа. У друштвеним мрежама има више од 500.000 претплатника, исто толико у гласницима. Имплементирамо апликацију под називом Хот Тоурс. Његове карактеристике: 1.300.000 људи је већ инсталирало овај софтвер, користи га и ужива. Поред тога, можете добити потпун опис процеса у предузећу, радећи на франшизи синхронизовано са нашим тимом. Партнери наше организације имају прилику да управљају готовим пословним моделом. Такође користе најновије алате који су им потребни да задрже своје купце у јавном домену. Солнтсетур је потпуно нова генерација туристичке агенције. Има много везе са технологијом која нам помаже да будемо високо квалификовани професионалци. Приликом спровођења пословног пројекта, непрестано уводимо иновативне алате. Омогућавају нам да се ефикасно носимо са најтежим задацима, истовремено ефикасно управљајући.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили