1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. лепота crumbs arrow
  3. Франшиза. Масажа crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Фацероом

Франшиза. Фацероом

firstПочетна накнада: 15500 $
moneyПотребна инвестиција: 58000 $
royaltyРоиалти: 7 %
timeПоврат. Број месеци: 11
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 6
calendarГодина оснивања компаније: 2019
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Масажа, Салон за масажу

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд назван Фаце Працтице пружа веома популарну услугу у сегменту неинвазивне козметологије. Организација, која делује под брендом Фаце-Працтице, користи технологије за разлику од аналога, уз помоћ којих се лице монтира, док користи специјализоване алате зване Гуасха камење, као и неинвазивне ваљке плус козметичке смеше на професионалном нивоу и, као резултат тога, не радећи ињекција и убризгавања боток производе сличан ефекат, што је веома згодно. Штавише, наша организација спроводи ове операције на новом нивоу професионалности, а истовремено су и даље апсолутно безболне и нису опасне за људе.

Гуруи за лице који су се специјализовали за професионалну масажу лица, поред тога су сертификовани специјалисти у области медицине и такође имају образовање које им омогућава да раде у пољу козметологије и естетике. Уз њихову помоћ моћи ћете да изаберете најприкладнији план, захваљујући којем ће негу моћи да спроводите код куће, поред тога, даће вам добре препоруке у циљу побољшања стања ваше коже. Многи популарни људи потпуно су одбацили разне ињекције, више воле висококвалитетну масажу лица, јер је сигурнија и није болна.

Разлог за потражњу за вежбањем лица у ФацеРоом-у: након прве сесије и сами ћете моћи да уочите недвосмислен резултат. Од нас добијате висок ниво услуге; имамо хладан ентеријер, такође пријатну атмосферу; увек тежимо високом степену еколошке прихватљивости, стога вам нећемо нашкодити; људи се враћају након посете и често препоручују организацију.

Погодности које остварујете интеракцијом са нашом франшизом: ФацеРоом нуди врло висок ниво маргиналности, јер у првој години остварујете повраћај од више од 50%; ваши купци ће поново доћи, док и до 60% потрошача може постати редовни купац, а просечни чек је веома велик и зависи од локације, али истовремено се креће од 2.000 рубаља до 3.000 рубаља и непрестано расте; ако сте отворили студио, можете рачунати на просечну месечну зараду до два милиона руских рубаља и више; од нас ћете добити висококвалитетну радионицу, подврћи се обуци и моћи ћете да користите апсолутно јединствене технике које вам омогућавају да изводите масажу лица која замењује ињекције ботокса.

Можете сарађивати са нама под следећим условима: ми практикујемо паушални допринос, његов обим је 900 000 руских рубаља; примењујемо и тантијеме, он се одбија као проценат промета, његов обим је 7% месечно; у почетној фази пружамо неку врсту одмора и не плаћате двомесечну накнаду за хонорар.

Можете рачунати на следеће предности: Постаните апсолутно ексклузивни и једини представник наше организације у вашем месту; обезбедићемо потпуно готов дизајн пројекат који можете применити и користити; матрица услуга је већ формирана и може се применити потребним прилагођавањем; ми ћемо вам помоћи да радите са ценама, узимајући у обзир све регионалне специфичности; развили смо сопствени алат за интеракцију са клијентима и сви долазни захтеви се обрађују кроз један систем управљања односима са клијентима; добијате подршку од нас у области маркетиншких активности; за рекламне материјале креирали смо специјализоване предлошке, такође ефикасан изглед слова; чак ћемо вам помоћи да пронађете особље, пружајући ефикасну подршку, а такође ћемо поделити искуство прикупљено током многих година рада; обучићемо одабрано особље уз нашу помоћ, а ви ћете моћи да пружате висококвалитетне услуге; наши фаце-гуруи ће вам прискочити у помоћ, помажући при стажирању ваших запослених у оним студијима који већ дуже време успешно послују на тржишту.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили