1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Правне услуге crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Пословне франшизе crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Франшиза. Мала улагања испод 4000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Легал легал

Франшиза. Легал легал

firstПочетна накнада: 2800 $
moneyПотребна инвестиција: 3000 $
royaltyРоиалти: 15 %
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 3
homeБрој франшизних јединица: 28
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2013
firstКатегорија: Правне услуге, Адвокатска канцеларија

Градска франшиза
Градска франшиза
Пословне франшизе
Пословне франшизе

Основне информације о нашој организацији.

Почевши да зарађујете на сопственом пројекту, комуницирајући са нашом организацијом, моћи ћете да остварите профит од 4,5 милиона руских рубаља током године. Наша организација пружа правне услуге.

... Ово је врста продавнице, могло би се чак рећи и супермаркета, а ми смо оператер високе класе који послује у сегменту правних, малопродајних, консултантских и других услуга које грађани од нас добијају. 2012. године основали смо организацију и тренутно она има представништва у огромном броју градова и села у Руској Федерацији, која се примењују на разне начине. На пример, ово су франшизни центри за помоћ купцима. Штавише, гарантовано ћете привући све потребне ресурсе и моћи ћете да решите проблем који вам потрошач поставља, позивајући се на организацију.

10 фактора који су директно утицали на наш веома значајан успех.

Прво, ми смо најквалитетнија услуга са широким спектром услуга које прима 16 процената становништва. Друго, имамо висок ниво пенетрације и не бојимо се да уђемо у сегмент масовног тржишта, осигуравајући покривеност целокупне циљне публике. Карактерише нас стална тежња ка побољшању нивоа квалитета, фокусирамо се на потребе купаца и решавамо њихове проблеме, помажући обе стране да зараде новац. Имамо висококвалитетне алате који раде на привлачењу циљаног саобраћаја. Клијената нам никад не недостаје: они увек раде у нашој организацији, осигуравајући континуирани раст. Ако желите да користите висококвалитетне технологије, за опремање канцеларијске инфраструктуре следећи пример у нашој организацији, контактирајте и потражите савет. Пропусни опсег наше франшизе је идеалан: можете у потпуности оптимизовати своје пословање у којем постижете стварну изврсност. Стално се трудимо да идемо у корак са конкуренцијом. Чак их и престижемо, имајући стални прилив нових знања, продајући нове производе, прилагођавајући се тренутној ситуацији на тржишту. Ми смо специјалисти за своју област, имамо специјализовану правну стручност и привлачимо висококвалификоване стручњаке. Готово никада немамо ситуације када нисмо могли да пронађемо решење, јер имамо висококвалитетно искуство и технологију на располагању. Оперативни системи се непрестано побољшавају, тако да се процес пословања развија, омогућавајући нам да генеришемо све више и више прихода, опслужујући огроман број потрошача. Одржавамо на одговарајућем нивоу и стално ажурирамо оне стандарде и прописе који се користе за пружање висококвалитетних услуга купцима који су се пријавили.

Наш супермаркет правних услуга пружа вам могућност сталног побољшања.

Проширићемо оне потезе који не дозвољавају проток купаца да пређе на вас. Такође радимо на географији услуга, покривајући све формате, а висок ниво услуге и специјализација у решавању проблема дају нам додатну конкурентску предност. Наш рад је потпуно тестирани пословни модел, који су кроз лично искуство тестирали представници наших брендова који раде на франшизи. Ако се трудите да успоставите стални новчани ток који ће ићи на вашу благајну, желите да радите са висококвалитетним логотипом и имате пуну снагу наше организације и истовремено непрестано помажете људима, тада морате да делујете. Све што желите на пољу професионалне примене постићи ћете тако што ћете нас контактирати за помоћ.

10 главних предности које сведоче у прилог нашег правног супермаркета.

Прво, ово је наша марка која је већ промовисана и под којом има стварну снагу коју ћете и ви моћи да остварите, остварујући профит и служећи купцима који су се пријавили. Покривамо најмасовнији сегмент тржишта, постављамо проток клијената и добијате велики ниво прихода захваљујући чињеници да непрестано имате посао. Карактерише нас могућност брзог старта ако купите франшизу, осим тога, трошкови имају тенденцију на минимум, а повраћај улагања је рекордан. Све планове већ имамо спремне, само се морате развијати, максимално их пратећи. Поред тога, алати ће вам бити доступни и ако се одлучите за куповину франшизе. Свакодневно ћете користити позадинску канцеларију за оперативне задатке у корпоративној организацији. Пандемија на нас неће утицати: управо супротно, кризни феномени додају нам могућности да привучемо више потрошача због чињенице да су људи често у тешким ситуацијама и потребна им је помоћ. Моћи ћете да остварите значајне марже, до 45 процената, што је врло корисно. Нећете морати да одржавате висок ниво обртног капитала, нећете морати ништа да купујете, да размишљате о логистици или да тражите складишта. Ослобађате се ових трошкова имплементацијом нашег пословног пројекта. Не треба вам ни скупа специјализована опрема која би могла коштати много новца. Искуство у основном формату је такође непотребно: применом наше франшизе нудимо флексибилност у форматима. Односно, сами можете да одредите у којој области можемо да градимо међусобну сарадњу која ће донети профит за обе стране.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили