1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Имовина crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Пословне франшизе crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  7. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  8. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ПОДОВИ

Франшиза. ПОДОВИ

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 9500 $
royaltyРоиалти: 4 %
timeПоврат. Број месеци: 15
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 174
calendarГодина оснивања компаније: 2000
calendarГодина почетка франшизних активности: 2012
firstКатегорија: Имовина, Агенција за некретнине

Градска франшиза
Градска франшиза
Пословне франшизе
Пословне франшизе

Шта добијате применом пословног пројекта.

Можете рачунати на ефикасну ИТ подршку - ми пружамо систем који се зове Управљање односима са клијентима (ЦРМ). Омогућава вам интеракцију са потрошачима, контролу рада у канцеларији. Добићете веб страницу од нас - биће уређена у корпоративном стилу, добићете и БИ и још много, много више. Аутоматизацију канцеларијског рада извршили смо тако да смо надмашили све конкуренте. Ово вам даје јединствену прилику да се у потпуности концентришете на своје пословање, а не да вас омести рутина - треба само да радите помоћу ефикасних алата. Створили смо сопствени екосистем за управљање људским ресурсима. Користићете нашу помоћ формирајући ефикасан тим већ на почетку пројекта. Запошљаваћете према нашим шаблонима, прилагођавати се уз помоћ наших инструктора, развијати се, осигуравајући пуноправно проширење у свакој фази.

Обуку ће изводити наши стручњаци, а ми ћемо пружати обуку за запослене бесплатно. Искоришћаваћете широк спектар врхунске технологије коју вам пружамо. Наша франшизна мрежа има огроман број партнера. Они утичу на развој наше организације, ми слушамо њихово мишљење, увек анализирамо повратне информације, нама је важно шта наши партнери мисле о нама. Имамо снажну маркетиншку евиденцију, што је врло повољно. Можете доминирати на тржишту.

Моћне дигиталне технологије и класични маркетинг су наше предности. Можете се изјаснити и на почетку примене већ сте постали број један, користећи наш врхунски бренд, знање, технологију. Све ово је применљиво на територији било ког насеља. Подршка постоји за чак 13 пуноправних и професионално опремљених одељења. Наши дистрибутери имају прилику да добију сто посто стручности - приступ је обезбеђен, матична компанија у потпуности дели своје знање, не скривамо ништа, понашате се као пуноправни партнер. Свако од ових одељења обезбедиће вам личног кустоса. Може вам пружити могућност обављања пословних операција у потпуној синхронизацији са нашом организацијом, на располагању 13 одељења. Добићете савет од личног менаџера. Такође, моћи ћете да опслужујете потрошаче у складу са нашим технологијама.

Наши примаоци франшизе имају лични рачун, ту је и менаџер који врши покретање и одржавање. Пословни консултанти највишег нивоа комуницираће са нашим дистрибутерима. Стално вас учимо, стално имамо нешто ново. Развијамо портал за обуку у ефикасном формату за 22.000 сати пуноправне обуке, разне курсеве, како за редовне запослене, тако и за менаџере - чак ће и менаџери продаје пронаћи нешто за себе. Наравно, директор и највише руководство имаће неограничен приступ. Сваки од запослених ступа у интеракцију са тачно оним информацијама које му одговарају. Чак и у почетној фази, већ ћете имати помоћника за покретање из наше организације. Такође, бесплатна подршка током три месеца, консултације добијате у свакој фази, има пуно менаџера, ово је врло исплативо.

У свакој фази добијате помоћ, више од стотину потпуно исписаних процеса за пословање, а то је тек у почетној фази. Успут ћемо делити нове производе, покретати промоције. Имамо врло јаку линију производа и ово је конкурентска предност. Уверени смо да ћете правилним поштовањем прописа добити све погодности које ћемо вам пружити. То ће вам омогућити да досегнете огроман број потрошача, људи ће волети вашу организацију. Клијенти ће се обратити и донети новац, ви ћете остварити профит, а то је корисно за обе стране у трансакцији.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили