1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто сервис crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Пословне франшизе су јефтине испод 50000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. СПОТ замена уља

Франшиза. СПОТ замена уља

firstПочетна накнада: 11000 $
moneyПотребна инвестиција: 50000 $
royaltyРоиалти: 2 %
timeПоврат. Број месеци: 16
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 21
homeБрој франшизних јединица: 12
calendarГодина оснивања компаније: 2013
calendarГодина почетка франшизних активности: 2019
firstКатегорија: Ауто сервис, Сервис теретних аутомобила, Ауто сервис за самопослуживање, Ауто сервис, Поправка аутомобила, Поправка камиона, СТО

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Институција која се зове СПОТ је организација која се специјализовала за замену течности у мотору, аутоматском мењачу, ручном мењачу, аутомобилским мењачима, осовинама, а такође је специјализована и за замену различитих филтера - кабине, ваздуха, па чак и уља - што је веома сложена делатност . Међутим, наша мрежа високо специјализованих и високо професионалних станица пружа компетентно одржавање, водећи се индивидуално дизајнираним стилом и високим нивоом технолошке интеракције са опремом. За основу овог пословног пројекта узели смо идеју да интеракције са аутомобилима треба изводити на високом нивоу услуге, како би потрошачи могли уживати у коришћењу наше организације. Наш циљ је да извадимо сервисну станицу из стереотипа који се развио о сервису аутомобила, када људи дођу у гаражу, и желимо да дођу на свечане догађаје који ће бити удобни, донети радост, а истовремено , такође ћете завршити све оне радње које су неопходне за одржавање техничко стање возила.

Кратке информације о нашој организацији: током успешног рада успели смо да отворимо 19 нових станица где се мењају течности и уља у аутомобилима. Успели смо да продамо више од 10 франшиза и проширили смо се са дистрибутерима. Седам година смо сакупили богато искуство и успешно се развијамо: укупан број наших бензинских станица достигао је 50 комада.

Направили смо кул структуру са добром организацијом, што је ефикасан пословни пројекат: морате обратити пажњу на чињеницу да смо у оквиру својих активности специјализовани за замену течности и филтера, што нашу организацију разликује од сервисне станице која апсолутно све. Специјализовани смо за дубински развој у одређеној ниши. Зато смо успели да са високим нивоом пажње приступимо решавању огромног броја питања са којима се наша организација суочава. Нашу активност карактерише чињеница да смо веома концентрисани на одређене задатке, па се одабир особља врши само темељно, јер желимо да радимо само са мајсторима који имају потребно искуство, а такође продубљујемо знање кроз пружање напредне курсеве на обавезној основи. Ово нам даје прилику да подигнемо ниво производности до невероватних граница. Интерне процесе организујемо коришћењем висококвалитетних технологија, што помаже у аутоматизацији рутинских задатака и олакшава њихово решавање од конкурената.

Наша следећа предност је висок ниво организације. Аутоматизовали смо складиште, па софтвер прати количину залиха и може аутоматски креирати образац за куповину залиха. Осим тога, користимо прогресивну организацију пословних процеса, доводимо технолошку ефикасност станица на потпуно нови ниво, такође стално размишљамо о томе да клијенту учинимо погодним коришћење наших услуга и висок ниво професионализма у интеракцији са маркетинг алат нам је дао прилику да проширимо нашу сферу утицаја. и постане доминантан играч на тржишту града Петрограду, а овај град се одликује високим нивоом конкуренције међу услуга које пружају услуге за аутомобиле за промену уља , течности и филтери.

Током 7 година успешног деловања, успели смо да отворимо 22 техничке станице, које имају 50 места која се баве интеракцијом са аутомобилима, а укупна пропусност је износила 390.000 возила за годину дана. Пажљиво контролишемо све операције које се изводе. Сервисна станица је под контролом врхунских сензора који се зову Кс-сониц, а, поред тога, повезан је и облачни програм који је специјализован за праћење услуге и њеног нивоа коришћења, а такође вам омогућава да сачувате информације о томе колико дуго је требало да се спроведе одређене врсте услуга и продаје.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили