1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Дописнице crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Мале франшизе до 40000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Бескрајна репродукција

Франшиза. Бескрајна репродукција

firstПочетна накнада: 8800 $
moneyПотребна инвестиција: 38800 $
royaltyРоиалти: 175 $
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 11
homeБрој франшизних јединица: 1
calendarГодина оснивања компаније: 1999
calendarГодина почетка франшизних активности: 2021
firstКатегорија: Дописнице, Стационарна радња, Канцеларијски продавница

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд под називом "Ендлесс Репродуцтион" је мрежа салона високе класе која пружа услуге копирања и штампања докумената, а компанија се већ 20 година стално развија у сибирском граду Краснојарску. Данас мрежи припада 11 продавница у којима се штампају документи и пружају сличне услуге. 2021. године, у јуну, отворићемо први салон, који ће бити на територији града Самара. Ово ће бити франшиза. Можете користити услуге мреже под називом „Бесконачна репродукција“, уживајући у одличном квалитету, како штампању, тако и услугама. У сваком од наших салона постоји много вишка опреме савременог формата, као и неколико одговорних запослених. Радно време је веома згодно, веома дуго и, штавише, често је даноноћно. Осим тога, радимо са мрежном апликацијом за пружање услуга на веб страници наше организације. Прихватамо наруџбине и по потреби испоручујемо готове наруџбине директно купцу. Све ово је важна компонента нашег успеха, бренд који ради под именом бескрајне репродукције.

Такође можете отворити сопствени посао, продавати услуге штампања и копирања, користећи нашу франшизу. Наша понуда салона у мрежи услуга штампања и копирања је веома исплатива. Једноставно ћете то учинити у корист. Мисија наше организације је следећа: желимо да створимо прилику за сваког од почетника да започне развој у својим акцијама. Ово се односи и на наше клијенте.

Опис наше организације.

Имамо 11 сопствених штампарија. На пољу штампарских услуга радимо више од 20 година. Брзо извршавамо своје обавезе. Располажемо најсавременијом, висококвалитетном производном опремом. На располагању имамо два салона који раде 24 сата дневно. Имамо одличну и добро развијену матрицу унутар које се продаје дописница. Клијент може наручити испоруку која је погодна.

Статистички показатељи нашег франшизинга.

Можете уложити од 2.200.000 руских рубаља. Обезбеђујемо паушални допринос, његов износ је пола милиона руских рубаља. Моћи ћете да остварите огроман профит, најмање 50.000 руских рубаља. Неки иду и до 600.000 руских рубаља месечно. Поврат је веома добар: у року од годину дана моћи ћете у потпуности да повратите трошкове.

Шта се састоји од франшизе?

Нудимо висококвалитетну пословну технологију, мрежна упутства за лакше пословање. Наши ментори ће вам помоћи. Радите према нашим правилима и скупу алгоритама. Уз нашу помоћ можете изабрати технику која ће осигурати компетентно функционисање организације. Исто се односи и на намештај, као и на додатну опрему за трговину. Помоћи ћемо вам да запослите запослене, такође ћемо пружити услугу за њихову обуку. Матрица високих цена је наша предност. Имамо политику цена тренутног формата. Пружамо разне додатне услуге формата. Пружамо вам прилику да ступите у интеракцију са најбољим добављачима применом препоруке. Контакт информације ће бити згодно постављене на веб локацији, клијенти ће моћи све да пронађу. Испоручујемо опрему високе класе и висококвалитетни потрошни материјал за рад. Добићете висококвалитетну, добро оптимизовану веб локацију: наша страница ће садржати информације о партнеру. Ово је веома корисно за дистрибутера. Поставићемо СЕО оптимизацију за ваш регион тако да можете имати користи од спровођења канцеларијског посла и имати прилив купаца. Од нас ћете добити књигу брендова, а можете рачунати и на коришћење жига који је регистрован у нашој организацији и заштићен законом. Сви логотипи, предлошци, читав сет рекламних медија - све то добијате реализацијом наше франшизе.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили