1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Курир crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Национална поштанска служба

Франшиза. Национална поштанска служба

firstПочетна накнада: 3500 $
moneyПотребна инвестиција: 5200 $
royaltyРоиалти: 10 %
timeПоврат. Број месеци: 7
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 10
calendarГодина оснивања компаније: 2007
calendarГодина почетка франшизних активности: 2013
firstКатегорија: Курир, курирска служба, Курир компанија, Транспортно предузеће, Логистичка компанија, Испорука, Достава хране, Испорука производа, Компанија за доставу, Услуга доставе за онлине продавнице, Пошта

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Поштанска услуга под франшизом: моћи ћете да радите са државом и од ње примате уносне уговоре, док просечан обим сваког од њих може бити око 40 милиона руских рубаља; првих шест месеци радите бесплатно; покривамо 400 градова, што је много; имаћете високу профитабилност, приближно 20%; приход може износити милион руских рубаља, што је прилично много. Спроводимо неке од најатрактивнијих услова да бисмо постали наши ексклузивни франшизни партнери: потребно је само да имате одговарајућу жељу која ће вам омогућити ефикасан развој у оквиру доставе поште; морате, наравно, увек следити правила и прописе наше организације, не кршећи их ни на који начин; национална поштанска услуга је такође бренд, постаћете њен представник на територији вашег града, региона или региона; потребан вам је новац, јер ћете већ у почетној фази морати да платите паушални допринос, наравно, потребан је и капитал за спровођење пословног пројекта; биће вам потребна соба, штавише, добра локација игра важну улогу, сами процењујемо овај фактор и дајемо вам повратне информације о томе да ли је погодан за спровођење наших активности, површина би требала бити приближно 30 квадратних метара; потребно је да отворите правно лице, поред тога, за обављање новчаних трансакција биће вам потребан текући рачун, такође га је потребно отворити ако није доступан.

За наше дистрибутере нудимо следеће тренутне услове: вежбамо улазну таксу, ово је паушални одбитак, његова величина је 300.000 рубаља у руској валути; мораћете да добијете поштанску дозволу, њена цена варира, али по правилу износи 20.000 руских рубаља. Ми ћемо вам помоћи у добијању ове лиценце; период поврата новца варира, међутим, по правилу је око 8 месеци; биће вам потребно око 300.000 руских рубаља, ово је капитал који ће вам омогућити да покренете пројекат у почетној фази. Ово није много с обзиром на очекивани повратак; платићете ауторске накнаде једнаке 10% од износа поштанских услуга које услужујете. Ми обезбеђујемо наплату претплате само за седми месец ваше активности, што је фиксно у оквиру уговора.

Радећи са нама, имате низ веома значајних предности, и то: низак праг за улазак на тржиште, само 300.000 рубаља, јер ћете се бавити пружањем поштанских услуга, а ово је веома исплатива предузетничка активност; у потпуности добијате готов пословни пројекат који само треба да спроведете. Такође не морате да бринете о доступности технологија, ми ћемо вам их пружити, моћи ћете да спроведете овај пројекат на високом нивоу професионализма; обезбеђен је висококвалитетни сет алата како би се стално држали у току и обављали пословне обавештајне податке; ниски параметри конкуренције су такође важни за разматрање. Мораћете да се такмичите само са организацијом Руска пошта, једноставно нема других конкурената на тржишту, бићете практично монополиста; Стабилна страна прихода ваше организације обезбеђена је ако ступите у контакт са нама. Државни налози су важан извор прихода, куповине се врше према специјализованим прописима током целе године, имате прилику да добијете обим улагања. Тако можете пронаћи своје клијенте током целе године и са њима остварити професионалну интеракцију, зарађујући на томе знатну количину новца.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили