1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Спорт crumbs arrow
  3. Франшиза. Фитнес клуб crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Велика франшиза до 100.000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Кс-Фит

Франшиза. Кс-Фит

firstПочетна накнада: 5000 $
moneyПотребна инвестиција: 88000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 38
calendarГодина оснивања компаније: 2008
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Фитнес клуб

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Наше препознатљиве карактеристике су поузданост и стална брига о високом нивоу угледа.

Бренд под именом Кс-Фит.

је најопсежнија мрежа спортских центара у Руској Федерацији. Ова мрежа има на располагању 90 установа. Ако ступите у интеракцију са нашом организацијом, можете бити потпуно сигурни да је ваше здравље у потпуној безбедности, јер ћете комуницирати са сертификованим тренерима који су увек спремни да вам пруже висококвалитетне услуге. Наши потрошачи су различити људи, на пример, професионални спортисти, познати људи, различити менаџери који раде у канцеларији, креативни људи, па чак и жене које воде домаћинство, а истовремено смо и сами формирали индивидуални приступ за сваког од потрошача . Ово је врло згодно, јер ћете нам упутити одговарајуће захтеве, а ми ћемо их испунити, јер нашу мрежу теретана већ посећује више од 350.000 људи.

Водимо се првенствено принципом универзалности.

Наша организација нуди потрошачима висококвалитетне и најсавременије програме који вам омогућавају да вежбате фитнес на потпуно новом нивоу, осим тога, бићете потпуно уроњени у атмосферу која негује спортски начин живота, штавише, погодно за све, чак и код куће и они који никада нису вршена. ... Бренд Кс-Фит је јединствен и истовремено универзални комплекс, у оквиру којег се можете бавити спортским и рекреативним активностима, користећи читав низ спортских услуга на светском нивоу професионализма.

Користимо опрему високог квалитета. Наша мрежа под називом Кс-Фит стално је фокусирана на пружање најквалитетнијих услуга, надмашујући главне противнике. И бићете потпуно безбедни, јер управљамо само висококвалитетном и безбедном опремом најпознатијих и најквалитетнијих марки, на пример, Лифе Фитнесс је произвођач најскупље спортске опреме на свету. Можете искористити добро познати и популарни бренд Хаммер Стренгтх, који је апсолутни лидер у сегменту опреме за тренинг снаге који је дизајниран за рад са слободним теговима. Од нас ћете добити високо квалитетну савремену опрему која вам омогућава да постигнете импресивне резултате у кратком временском периоду, а све то уз помоћ организације Кс-Фит.

Наша јача страна су тренери. Користимо највише стандарде за регрутовање тренера, поред тога, стално спроводимо њихову обуку, као и обуку, водећи се стандардима светске класе. Након закључења уговора проводимо специјализовану обуку, осим тога, на годишњој основи се организују обуке, у оквиру којих вршимо сертификацију, а потом и висококвалитетну сертификацију, која нам омогућава да активности обављамо у оквиру наших спортских клубова.

Стално користимо светско искуство и увек смо свесни који су трендови тренутно популарни. Бренд Кс-Фит бави се активном интеракцијом са водећим организацијама у фитнес индустрији, куповином опреме за снагу, тренинзима, као и савладавањем нових подручја активности. Имамо приступ размени искустава, информација о најнапреднијим иновацијама у области обуке, а такође стварамо и сопствене програме обуке, користећи светско искуство као висококвалитетну базу. Зато смо успели да своју мрежу спортских клубова доведемо на премиум ниво. Запослени у нашој организацији стално учествују на спортским догађајима, а пажњу обраћамо и на догађаје које карактерише друштвено значајно подручје.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили