1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Алкохол crumbs arrow
  4. Франшиза. Пића crumbs arrow
  5. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  7. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  8. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. КАНТСЛЕР

Франшиза. КАНТСЛЕР

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 244
homeБрој франшизних јединица: 315
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2013
firstКатегорија: Алкохол, Пића, Продавница алкохола, Алцохолиц, Пивара, Продавница точених пића, Продавница точеног пива, Каталог пивница, Занатска продавница пива, Нацрт, Нацрт радње, Флаширање, Пиво на точење, Пуњење водом

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Опис наше франшизне понуде.

Ако одлучите да покренете сопствени посао и желите да почнете са продајом производа, морате отворити продајно место. Тада ћете имати велику шансу да остварите профит од продаје точеног пива. За то се обратите нашој организацији. Пружићемо вам информације о томе како правилно отворити пивницу у оквиру франшизе и постићи висок ниво уједињења са нашим оригиналним оригиналом. Веома је исплативо радити са нама, једноставно зато што добијате промовисани бренд и кул лого. Све ово се може користити за привлачење нових купаца. Осим тога, моћи ћете да остварите продају помоћу наше технологије високе класе. Да бисмо то урадили, доставићемо вам потпуно припремљен, добро развијен и проверен пословни план. Ако се строго придржавате прописа, онда ћете сигурно успети, и у најкраћем могућем року можете почети да зарађујете велики новац.

Фабрика пива Канзлер са задовољством вам представља нашу франшизу. Историја наше организације сеже у 2010. годину, када смо изградили прву фабрику у граду Вороњежу и почели да производимо животворна пића, наиме пиво.

Бренд канцелара.

Је организација која успешно послује на тржишту већ 10 година и за то време успела је да изгради одличну репутацију међу својим купцима. Радимо само са најквалитетнијим сировинама, а користимо и најновију опрему која задовољава највише технолошке захтеве. Осим тога, стално пратимо ниво квалитета и врло одговорно приступамо својим активностима. Узето заједно, ово је гаранција висококвалитетних пивских квалитета наших производа од пива.

Тренутно смо једно од три најбоља предузећа која се баве производњом пива и гарантујемо вам висок ниво услуге због чињенице да узгајамо сировине на територији Централног Црногорског региона. Наш асортиман укључује више од 40 различитих врста пића, алкохолних и безалкохолних. Због чињенице да се водимо висококвалитетном услугом и пратимо квалитет производа, успели смо да постигнемо висок ниво популарности и продамо своје производе у великом броју региона. Имамо 300 франшизних продавница у 18 конститутивних субјеката Руске Федерације. У европском делу Руске Федерације отворили смо 200 представништава компанија.

Радимо и на велико и на мало. Производи се продају широм целе Руске Федерације, представништва су свуда - од Санкт Петербурга до Ставрополске територије.

Можете сами да истражите тржиште. У њиховим оквирима биће могуће разумети које су предности и недостаци, ризици и шансе за продају производа од пива под нашом франшизом, купујући производе из производног погона на територији вашег савезног субјекта.

Присуство пивница под брендом Канзлер на територији вашег града неће бити негативно за вас. Напротив, то је предност јер људи већ знају са ким имају посла и њихов ниво поверења је висок. То значи да имате све шансе за компетентну имплементацију пословног пројекта и само требате изабрати област у којој ћете имати висок ниво ефективне потражње и нећете морати да се такмичите са другим сличним малопродајним објектима.

На територији чак и врло малих насеља постоје наше робне куће за продају пива, које послују у оквиру франшизинга, а њихови власници уживају висок ниво профитабилности.

Ако на територији вашег насеља још увек нема нашег представништва, франшизних продавница, оригиналних продајних места за пиво, онда добијате одличну прилику, јединствену прилику да изаберете најповољније место за лоцирање продавнице и продају наших точених пивских напитака, док се стигло на високом нивоу. Постаћете пионир, нека врста пионира који ће у оквиру наше франшизе отворити своје профитабилно предузеће и продавати пиво под брендом Кантслер.

Морате да ступите у интеракцију са нашим стручњацима за франшизе како бисте постављали питања и добијали детаљне савете како бисте повећали ниво писмености у вези са питањем како купити нашу франшизу и одмах почети зарађивати у послу са пивом.

Морате правилно изабрати место на коме ћете поставити продајно место. Површина простора варира у зависности од тога који пакет купујете под франшизом. Нудимо две опције за избор.

Пакет под називом ЗЛАТО, у оквиру којег можете управљати просторијом од 30 до 50 квадратних метара.

Пакет под називом ПЛАТИНУМ, у оквиру којег ћете моћи да управљате већ великим просторијама, са површином од најмање 50 квадратних метара.

Наша фабрика која ради под брендом Цханцеллор прилика је за рад у оквиру франшизе. Сваки амбициозни предузетник може бити заинтересован за њих и почети да делује сада. Почетна улагања су прилично мала - пола милиона рубаља биће довољно за почетак. Поврат улагања је рекордан за ову врсту активности и износи најмање годину и по дана. За то време моћи ћете у потпуности надокнадити своје инвестиције и почети зарађивати апсолутно чисти профит. Можете купити пакет франшизе који се продаје по систему кључ у руке, а у року од 21 дана бит ћете спремни за почетак пословања, јер ћете добити кључеве потпуно готовог продајног мјеста у којем можете продавати производе од пива нашег брендираног погона . Наша понуда је релевантна због чињенице да добијате прилику да привучете велики број потрошача који ће остати са вама дуго, јер ће ценити висококвалитетну услугу и, што је најважније, укус нашег живог пива . Контактирајте нас и добијте прилику да примените ефикасно функционишућу франшизу, а ми ћемо вам помоћи да се носите са свим потешкоћама и почнете да зарађујете одмах.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили