1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Рибнаиа crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Рибнет

Франшиза. Рибнет

firstПочетна накнада: 1500 $
moneyПотребна инвестиција: 12000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 2
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 75
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Рибнаиа, Продавница рибе, Ресторан са плодовима мора

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд који се зове Рибсет.

је организација која се успешно и брзо развија, а ми већ имамо на располагању читав ланац продавница. Ово су супермаркети који продају рибље производе, како наша продајна места, тако и оне институције које су од нас купиле франшизу. Имамо продајна места у Руској Федерацији, као и наше представништво и франшизе у Казахстану. Руска риба и други плодови мора које нудимо потрошачима дају висок укус. Наш трик лежи и у чињеници да се придржавамо разумних цена. Зато наше робне марке имају значајну конкурентску предност. Можете и наручити доставу на кућну адресу ако не желите ићи у продавницу, која је, иначе, такође дизајнирана у корпоративном стилу.

Ако нас контактирате, можете себи приуштити куповину разне димљене рибе, смрзнутих плодова мора, разних врста кавијара, морских плодова из конзерве и било које друге плодове мора. То су производи директно од рибара - купујемо их од рибара Сахалина, Хабаровска, Курила, Мурманска и Камчатке, који нам пружају најсвежије производе. Још једна предност наше организације је што потрошач увек добија само оригиналан, природан производ, што је врло згодно, јер је сада тржиште пуно лажних. Не додајемо тежину снабдевањем природним производима. Истовремено, имамо поштене цене - плаћате оно што купујете: не користимо разне адитиве, антибиотике итд.

Ефикасно смо се прилагодили локалним условима. То нам даје прилику да доминирамо на тржишту, задржавајући све предности и стварајући нове. На пример, прилагодили смо се тешком времену, када у дворишту бесни пандемија повезана са претњом коронавируса. Људи се више не могу често кретати колико су могли раније. Стога смо постали универзалнија организација, која пружа повећање нивоа удобности за наше потрошаче. На пример, наручите из нашег проширеног асортимана оне плодове мора које сте претходно пробали у Јапану или некој другој земљи богатој морским плодовима. Само позовите + 7 (495) 332 3735 - менаџер ће вам све објаснити. Такође смо отишли на мере без преседана и додатно проширили асортиман производа. Сада можете купити не само рибу, већ и месо и житарице. Стога ћете имати све што вам је потребно за издржавање у случају кризе са храном.

Стално водимо рачуна да контрола квалитета не попушта, спроводећи је на дугорочној основи. То је врло згодно, јер у свакој фази можемо идентифицирати непоштивање стандарда и прописа и уклонити их тако да потпуно квалитетан производ дође до потрошача. Такође побољшавамо логистику. Између осталог, специјализовали смо се за дивљу морску рибу из Русије, која се тренутно пребацује од рибара у наша складишта, где пролазе додатне провере. Током транспорта увек се поштује потребан температурни режим, тако да ништа неће нестати и неће трунути. Санитарна и епидемиолошка безбедност пре свега: предузели смо све могуће мере како бисмо избегли грешке. Све је максимално хигијенски и правилно ускладиштено у складиштима, што осигурава висок ниво не само удобности, већ и укуса. Наравно, у нашим производима нема инфекције коронавирусом. Потпуно су тестирани да не садрже никакве претње. Ми комуницирамо само са најпоузданијим службама за доставу хране тако да на крају нема претњи или потешкоћа.

Наш тим је пун оптимизма. Мислимо да ће тешкоће проћи, а већ смо се прилагодили тренутној ситуацији. Гледамо у будућност, намеравамо да се развијамо, идемо само напред. Одликује нас кретање напред, јер се онај који је стао, могло би се рећи, откотрљао. У интеракцији са новим тачкама, отварањем продавница, продајом франшиза, растемо. Настављамо са сталним растом како би они људи и организације који су нам се обратили за помоћ у примени франшизе добили пуну подршку, висококвалитетну обуку и сав потребан материјал. Све то ћете имати на располагању постајући наш дистрибутер. Верујемо једни другима - верујете нам и верујете нам. Ово је основа активности и немамо места за обману. Дуго радимо са огромним бројем партнера, можете се придружити и нашем тиму, постати корисник франшизе и добити све потребне информације за имплементацију успешног пословног пројекта.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили