1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Алкохол crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Алкобазар БОКС

Франшиза. Алкобазар БОКС

firstПочетна накнада: 10500 $
moneyПотребна инвестиција: 61500 $
royaltyРоиалти: 3 %
timeПоврат. Број месеци: 18
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2018
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Алкохол, Продавница алкохола, Алцохолиц

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Алкохолна пића и прехрамбени производи са доставом преко Серпухова.

Економични производи.

Достава алкохолних производа Серпукхов.

Скоро ниједан празник и други догађаји нису потпуни без алкохола. Висококвалитетна пића су увек релевантна (дању и ноћу), али је куповина доступна у ограниченом времену од 10:00 до 23:00. Ноћу алкохолна пића и продавнице алкохола не могу да продају робу према утврђеном закону. Шта обично раде у овој ситуацији? Наша компанија омогућава у било ком тренутку куповину алкохола у правој количини у Серпухову.

Како функционише овај систем?

У Серпухову је немогуће купити алкохолна пића ноћу, али ако је потребно, шта треба учинити?

Законом је забрањено куповати пиће након 23 сата. Али закон не предвиђа ништа о испоруци производа. Дакле, закон неће бити прекршен. Наша компанија врши само доставу: клијент не плаћа алкохол, већ услуге превоза. Након наручивања и испоруке, робу купујете потпуно бесплатно, плаћајући само износ за испоруку.

Доступно је за наручивање алкохолних пића на наведеној адреси у Серпухову уз брзу испоруку. Рок за продају и транспорт наручених производа не прелази тридесет минута, па је могуће набавити алкохолна пића одмах, без прекида банкета, без додатних трошкова. На увоз робе не утичу распон и локација одредишта, количина робе, па чак ни време пријема наруџбине.

Достава на наведену адресу (дом, стан, канцеларија).

Догађај пролази незапажено, па се дословно за неколико сати сва алкохолна пића окончају, а вријеме не омогућава пролазак и куповину потребне количине. Врло је лако ријешити ову проблематичну ситуацију, јер супермаркети не желе имати проблема са законом и морају одбити продају робе. Са овим проблемом довољно је прибећи нашим услугама са испоруком алкохолних пића у Серпухову од 11:00 до 8:00 банковним трансфером. У кратком року испоручит ћемо висококвалитетну робу, у потребној количини и асортиману, познатих марки.

Да бисте наручили алкохолна пића у Серпухову од 11:00 до 8:00 на једној или другој адреси, морате попунити пријаву на порталу и одабрати потребну робу. Пружамо велико име производа највишег квалитета, у потпуности у складу са нормама и стандардима алкохолних производа.

Увоз производа од 11:00 до 8:00 сати врши се само за особе старије од 18 година које наруџбу плаћају готовином или банковним трансфером, као и банковним трансфером са картице. На веб страници интернет продавнице могуће је проучити називе робе.

Испоручујемо вам само оне производе који имају сертификате популарних произвођача, уз гаранцију аутентичности и квалитета наруџбе. Детаљне информације о износу можете добити проучавањем ценовника.

Зашто се клијенти обраћају нама?

Наша компанија се већ дуже време активно бави испоруком алкохолних пића од 11:00 до 8:00 у граду, као и у околним местима. Ова врста активности је легална, па не морате да бринете о томе. Превоз унутар града и ван његових граница обавља се од 11:00 до 8:00 по приступачној цени и одмах од стране наших стручњака који имају искуство у овој области активности.

Карактеристике нашег пословања су мобилност и ниски транспортни трошкови. Због тога по ниским ценама можете пронаћи квалитетна алкохолна пића светских марки. За наше цењене клијенте постоји систем попуста на попусте, укључујући и извршавање великог броја поруџбина.

Курир тачно испоручује робу на било коју адресу, па ћете добити стаклене посуде нетакнуте и сигурне. Радимо на принципу благовремено доступне гаранције-високог квалитета приликом пријема услуге. Атрактивна политика цена никога неће оставити равнодушним, што је својствено само нама.

Врло је лако купити пиво, вотку, коњак, вино, шампањац, мартини, ликер, разне тинктуре ноћу и сигурно и здраво за производњу. Да бисте даљински формирали поруџбину, моћи ћете да унесете податке у образац за пријаву, као и да пружите могућност да вас контактирамо телефоном ради правилнијег спровођења захтева клијента.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили