1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Спорт crumbs arrow
 3. Франшиза. Бокс crumbs arrow
 4. Франшиза. Боксерски клуб crumbs arrow
 5. Франшиза. Спорт crumbs arrow
 6. Градска франшиза crumbs arrow
 7. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
 9. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 10. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
 11. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 12. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Бронк

Франшиза. Бронк

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 70000 $
royaltyРоиалти: 600 $
timeПоврат. Број месеци: 11
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 3
calendarГодина оснивања компаније: 2019
calendarГодина почетка франшизних активности: 2019
firstКатегорија: Бокс, Боксерски клуб, Спорт

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Зашто се франшиза зове Бронк: прво, ова франшиза пружа прилику за пословање под повољним условима. Имате гаранцију да ће отварање пројекта бити исплативо. И ми вршимо одабир само оних просторија уз помоћ којих ће бити могуће остварити профит, имамо свој систем за ове сврхе. Захваљујући томе отварамо клубове који од првог дана активности примају пријаве и клијенте који желе користити услуге услуге. Пакет франшизе укључује одличан систем продаје који има висок ниво ефикасности, потпуно је спреман за имплементацију канцеларијског пословања. Осим тога, пружамо вам функционалан систем за управљање односима са клијентима који вам омогућава ефикасну интеракцију са потрошачима.

Још једна предност наше компаније у оквиру имплементације франшизе је одличан систем за промоцију, имамо снажан маркетинг, уводимо најсавременије технологије и промовишемо са високим нивоом ефикасности. Разумемо тачно колико смо финансијских средстава потрошили на промоцију, разумемо колико смо могли да зарадимо од ових улагања. Исто важи и за наше дистрибутере који такође приказују огласе. Сваки клуб унутар наше мреже прилагођавамо како бисмо осигурали да рекламне кампање функционишу што ефикасније. Углавном радимо на промоцији у Гоогле претраживачкој мрежи. У потпуности преузимамо Интернет маркетинг за наше клубове, обављајући канцеларијски посао са максималним степеном ефикасности.

Имамо конкурентан производ у јединственом формату који нам омогућава да се ефикасно носимо са свим тешкоћама. Осим тога, користимо јединствене методе тренинга које смо сами створили, омогућују вам постизање импресивних резултата на такмичењу. Комбинујемо најбоља достигнућа у свету спорта са врхунским методама тренирања боксера, а резултат је кумулативни ефекат. Кумулативни ефекат је резултат комбинације многих фактора који на крају дају синергистички ефекат. Осим тога, при имплементацији франшизе из наше организације можете рачунати на потпуну свестрану подршку наше организације. Заједно са нама постићи ћете коначан резултат и остварити профит, никада не остављамо наше даваоце франшизе сами са потешкоћама пружајући им ефикасну подршку. Наше одељење за франшизинг функционише ефикасно и компетентно, помоћи ће вам у решавању било каквих проблема, осим тога, биће вам додељен лични менаџер, он ће вам пружати сталне консултације, одговарати на сва питања која се појаве и помоћи вам када се појави тешка ситуација. Осим тога, пружамо могућност да се директно обратимо власнику мреже како бисмо му поставили најважнија питања, што је веома корисно за наше дистрибутере.

Када тражимо инвестиције, пружамо свеобухватну подршку. Наши партнери добијају потпуно готов пословни план, који су креирале наше снаге заједно са стручњацима Националне коморе предузетника Казахстана, ово је пројекат високе класе који ће вам помоћи да дођете до успеха. План се може користити за добијање средстава кроз државни програм Фонда за развој предузетништва „Даму“, што значи да ће вам бити обезбеђена улагања у пословни пројекат; обављамо канцеларијске послове на високом нивоу квалитета, а наше услуге су тражене. Такође ћемо вам пружити документарну подршку како бисте се лако носили са било којим задацима. Такође, регулишући рад клуба уз помоћ ове документације, добијате сав неопходан сет алата у циљу максималног ефикасног спровођења канцеларијског пословања. Особље ће такође имати у потпуности прецизиране одговорности за посао, скрипте за интеракцију са потрошачима и друге информативне материјале за спровођење канцеларијског пословања. Такође имамо систем контроле квалитета услуга, ефикасно контролишемо активности особља тако да се сваки запослени ефикасно носи са задацима који су му додељени.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили