1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Финансијски crumbs arrow
  3. Франшиза. Књиговодствене услуге crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Иктин Гроуп

Франшиза. Иктин Гроуп

firstПочетна накнада: 8800 $
moneyПотребна инвестиција: 13000 $
royaltyРоиалти: 700 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 4
homeБрој франшизних јединица: 1
calendarГодина оснивања компаније: 2010
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Књиговодствене услуге, Рачуноводство, Књиговодство

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

ИКТИН ГРОУП.

Је бренд који окупља особље искусних стручњака који се баве екологијом и дизајном. Наша организација такође запошљава адвокате и менаџере. Заједно с њима имплементирамо огроман број различитих случајева. Као резултат тога, ово тијело, спојено заједно, налази најприхватљивије рјешење које треба компетентно размотрити са становишта готово било којег подручја дјеловања. Имамо искуство високе класе и прилагодили смо процесе до најситнијих детаља. Приликом имплементације пројеката можемо разумети како решити најтежи проблем, чак и ако је компликован низом додатних услова. То радимо сами, унутар особља наше организације, без привлачења додатних стручњака и без плаћања новца. Све остаје унутар компаније.

Наша тежња је да потрошач који нам се обрати постане редован купац. Ово је наш трик - привлачимо људе, они остају са нама, док нови долазе по препоруци. Разговарамо са њима на разумљивом језику и спремни смо за интеракцију кроз све савремене апликације и програме. Можете нас контактирати путем гласника. Вештачка интелигенција је такође популарна код нас, јер аутоматизује активности, а ми почињемо да испуњавамо своје обавезе ефикасније него раније, када су људи користили ручни рад.

Информације од шефа компаније.

Власници и руководиоци пословних пројеката, моје име је Андреи Цховен, драго ми је што се могу представити. Нудим вам имплементацију пословних пројеката који ће вам највероватније одговарати. Дуго сам радио у индустрији заштите животне средине. Почео сам још 2008. Што се тиче еколошке документације, одобрење може трајати скоро заувек. То сам схватио из искуства, проучавајући у пракси све аспекте ове активности. Године 2008. пало ми је на памет да су власти за заштиту околиша специфичан објект. Морате знати како да комуницирате са њима. На крају крајева, овај посао можете чак претворити у висококвалитетну услугу која ће пружати услуге, а на томе можете добро зарадити. Тада сам створио своју организацију. Имао сам везе релевантног профила, успео сам да окупим стручни тим и ти људи су радили, да тако кажем, на различитим странама, као да се супротстављају. Као резултат тога, они знају како је процес изграђен, јер су успели да га проуче изнутра, дакле, знају шта треба учинити. Уз подршку мог тима, научио сам да проналазим компромисе, научио сам шта треба учинити. Све нам је то пружило прилику за ефикасну интеракцију, будући да смо процесе учили изнутра, а тим су чинили представници обје супротстављене стране.

Имамо стално оптерећење. У овом тренутку наши стручњаци изводе различита одобрења, пролазе тешке стазе препрека. Они састављају извештаје, комуницирају са обе стране, координирају, комуницирају са представницима органа за заштиту животне средине, користе своје неформалне везе. Ако сте, на пример, добили казну, налог или другу санкцију од државних агенција, морате нас контактирати. Можемо вам помоћи не само у фази одобрења. Генерално можемо завршити пројекат по систему „кључ у руке“ - само нам платите одређену суму новца, што уопште није критично. Током десетогодишњег периода успешног рада успели смо да постанемо успешна организација. Осим тога, служимо као подршка многим импресивним и утицајним организацијама на територији Руске Федерације. Ако вам је потребна ова врста помоћи, на пример, потребно вам је одобрење, имплементација комплетног пројекта или неки други елементи, можете нас контактирати за савет. Радо ћемо вам пружити сву потребну помоћ.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили