1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Гуме crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ВИАНОР

Франшиза. ВИАНОР

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 10500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 10
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 250
homeБрој франшизних јединица: 600
calendarГодина оснивања компаније: 1995
calendarГодина почетка франшизних активности: 2005
firstКатегорија: Гуме, Продавница гума, Продавница гума и фелни

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Донекле популарна и модерна компанија Вианор сматра се највећом мрежом филијала за продају гума у нордијским земљама, укључујући Русију и Балтик. Нокиан Тирес је успешном имплементацијом од краја прошлог века успео да формира ову мрежу, у вези са којом је успео да прође двадесет година снажног присуства на тржишту уз веће запошљавање клијената, уз добијање свежих површина за проширење распона доступних услуга. Треба напоменути да ће се компанија у већој мери придржавати жељеног статуса за пружене ставке погодног формата услуге.

Вианор: информације са дигиталном пратњом и стварна доступност.

Детаљније, битна листа је укључена у присуство Вианор локација. Ови показатељи указују на то да постоји могућност у добром редослиједу са пријемом провјерених информација, због чега су Скандинавија, балтичке земље, ЗНД, ЕУ и САД укључене у понуду.

Пространство Русије садржи популарни бренд Вианор, који постоји од 2005. Прва продавница отворена је у граду као што је Ростов на Дону, а 10 година касније, број је достигао 396. Ове бројке довеле су Вианор на листу најперспективнијих послова у свету са гумама.

Треба рећи да се листа оперативних радњи у односу на 2019. годину у присуству Вианор -а значајно повећала, јер се већ показало да има више од 340 пословница.

Бројни огласи у региону од 1.475 одељења пребројани су од 2016. године, а попис је дао Вианор. С тим у вези, 16 продајних места покренуло је 2 нове филијале у Русији на одређени период. У овом саставу Вианор је успео да настави са стварањем свог личног множења у погрешном периоду датума 2014-2015, са повећањем темпа на популарном тржишту.

Испоставило се да је створено 1176 филијала, које су власништво партнера, у вези са којима је 195 одељења Вианор део имовине компаније Нокиан Тирес. Активна потражња за новим Вианор пројектима упоређује се са три тачке, као што су: значајан профитабилан део пројекта, са постојећом сталном потражњом за листом робе из складишта, као и са развијеним саставом функција франшизе, са укључивањем развијених цена, формирајући флексибилна политика цена, доступност услуга у слободном формату и саставио систем који ради за сваки центру поделе.

Од 2015. дошло је до повећања од 1.635 колега са пуним радним временом који користе Вианор гуме.

Нужност се заснива на количини и квалитету.

Постојећи списак одељења за пнеуматике компаније Вианор у потпуности подлеже поштовању свих параметара жељеног статуса, без обзира на то да ли Нокиан Тирес делује. Доступне филијале подразумевају корпоративни идентитет, са разноврсним избором залиха за аутомобиле. Поред асортимана смера са гумама, Вианор има и разне залихе у облику диска, батерије, брисача ветробрана и тако даље. Постојећи формат услуга у продавницама разликоваће се од промена гума до посебног складиштења гуме.

С тим у вези, Нокиан Тирес наставља даље. У 2015. велики број радионица са листе 59 делова премештен је у одељења Вианор. Зато места промовисане мрежне филијале достижу првокласни статус, са услугама за пуњење уља и процедуром за промену састава гума, и за интегрисани приступ великих размера у формату ауто-сервиса. До данас су промене посећивале места таквих сајтова Вианор, користећи Финску, Скандинавију, али ускоро ће иновације стићи у посебне јединице у другим земљама са увођењем у Русију.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили