1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто сервис crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. На точковима

Франшиза. На точковима

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 8800 $
royaltyРоиалти: 175 $
timeПоврат. Број месеци: 8
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2004
calendarГодина почетка франшизних активности: 2011
firstКатегорија: Ауто сервис, Сервис теретних аутомобила, Ауто сервис за самопослуживање, Ауто сервис, Поправка аутомобила, Поправка камиона, СТО

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Спектар о гумама и дисковима интернет продавнице.

Доступно 5000 модела гума.

Увођењем интернет продавнице са листом услуга у формату центра „На точковима. ру ”пружа купцима резервне делове за аутомобиле, у граду попут Москве и у оближњим регионима, са значајним форматом асортимана гума. Уз детаљан одабир с обзиром на величину, марку аутомобила, с могућношћу одабира политике цијена, у потпуности задовољити потребе купаца. Ако је потребно детаљно разматрање возила, треба користити каталоге продавница са потпуним техничким функцијама, листом портфолија и трошковима. У случају тешких ситуација с интернетском трговином, требате одмах потражити квалифицирану помоћ од стручњака који ће вам помоћи у савјетовању о одабиру одговарајуће гуме. У одређеној мери, згодан је фактор могућност добијања савета телефоном, као и коришћење поште или интернета путем Интернета.

Постоји асортиман за различите гуме, где ће бити могуће размотрити опције за увоз и домаћег произвођача, без обзира на временски период. Ако је потребно, продаја се може уговорити на кредит, на захтев клијента. Када су вам потребне летње гуме, требало би да наручите одговарајућу композицију путем Интернета, уз навођење марке и ваших података уз плаћање. Треба напоменути да су не само у Москви, већ иу другим регионима, гуме Мицхелин, НОКИАН, Цонтинентал, Иокохама, а такође и Дунлоп активни и популарни брендови на продајном тржишту.

Постоји листа зимских гума светских произвођача са јединственим асортиманом који користе купци. Треба рећи да формат цена флуктуира у онлине продавници, са високим ценама које се постепено смањују у систему средњих и ниских цена. Цена није увек кључ успеха. Пошто ће прва нијанса бити поузданост и дуготрајна употреба гуме. За текући период, купци ће моћи да купују марке гума, као и фелне за било коју транспортну имовину од најпопуларнијих програмера, у форматима Бридгестоне, Мицхелин, Иокохама и Гиславед. Осим тога, широк асортиман гума БФ Гоодрицх може се наручити преко интернет продавнице. Гума високе класе стиже брзо, са доступношћу информација да је купац потребан.

Точкови на точковима.

Саставни део продавнице Он Вхеелс. ру ”постаће утврђена листа са дисковима. Наведите величину и марку машине да бисте довршили процес одабира. Постоји листа креираних делова аутомобила-то су хромирани, ливени, лако легирани, ковани точкови. Посебан део каталога ће садржати фотографије, потпуну назнаку детаља са избором изабраног диска за било ког клијента у потребној количини. Постоји листа великих програмера који раде на дисковима, укључујући Немачку: Алутец, АЕЗ. У пространствима ваше земље моћи ћете да купујете дискове из Јапана и Тајвана, укључујући номинацију за Италију и Русију. Постоји листа Реплица, АСВ додатне опреме. Доступност популарних гума и точкова по обећавајућим ценама стално је на полицама. Да бисте наручили, идите на „На точковима. РУ ".

Постоји 250 ставки услуге.

Тачке за замену различитих резервних делова налазе се поред Он Вхеелс. ру “, уз пружање услуга у формату 250 позиција за аутомобил, уз присуство било какве дијагностике и комплетну замену мотора мењачем за аутомобил.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили