1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
  3. Франшиза. Хотел crumbs arrow
  4. Градска франшиза crumbs arrow
  5. Франшиза. Летње франшизе crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Франшизе са брзом отплатом - за 1 месец crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Путују у

Франшиза. Путују у

firstПочетна накнада: 4000 $
moneyПотребна инвестиција: 6500 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 0
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 14
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Хотел

Градска франшиза
Градска франшиза
Летње франшизе
Летње франшизе

Бренд назван Травел То пружа могућност франшизе за изградњу мреже апарт-хотела који су део групе организација која се зове Хотелијери. Концепт наше пословне активности фокусиран је на стицање пасивног прихода, који може износити и до 34% током године. Активности изводимо на начин да су велике површине подијељене на мање, нема сала и предворја, па своје личне просторе користимо максимално. За око 7 месеци моћи ћете да повратите своје улагање у нашу франшизу, један број вам пружа промет финансијских средстава у износу од 35.000 до 45.000 рубаља нето. Ваш хотел ће бити дизајниран у складу с нашим правилима, међутим, то ће бити пројект по мјери који у потпуности одговара вашим пословним пословима и трансакцијама с обзиром на локалне околности. Омогућићемо вам бесплатну обуку о томе како да водите појединачне пословне активности, а ваше особље ће добити праксу у нашој организацији.

Све предности које произилазе из примене франшизе: просечан повраћај улагања, под условом да се придржавате наших прописа, биће приближно 7 месеци, нешто више од шест месеци. Резултати су индивидуални и зависе од тога колико труда улажете; ставићемо вам на располагање потпуно индивидуалан и детаљан пројекат. Направићемо за вас јединствени дизајнерски пројекат, помоћу кога можете украсити свој хотел и, као резултат, привући огроман број потрошача; у циљу одржавања друштвених мрежа, обезбедићемо вам ефикасан садржај који можете користити. Због чињенице да активно промовишемо канале на друштвеној мрежи ИоуТубе и Инстаграм, имамо огромну залиху материјала у фото и видео формату тако да их можете користити у корист свог пројекта.

Пружамо ефикасну и информативну подршку вашој организацији. Имамо сопствени систем за управљање односима са клијентима, имаћете потпуни приступ њему. Осим тога, заједно са вашим личним налогом биће вам обезбеђен и наш власнички модул за онлине резервације под називом Систем за управљање имовином; наши дистрибутери добијају ефикасну обуку за лако руковање производним операцијама. Сваки од наших корисника франшизе моћи ће да прође обуку у школи хотелијера, док ће добити додатну бесплатну прилику за проучавање пословног пројекта; посвећени смо сталном дељењу са вама наших алата, стандарда, прописа и правила. Редовно пружамо релевантне информације и ажурирања како би се они такође могли применити у корист вашег пројекта; и ову врсту пословних пројеката водимо више од 4 године и од тога остварујемо значајну добит. И сами смо већ прошли овај пут, направили неке грешке, испробали разне опције, па смо као резултат тога успели да изградимо потпуно функционалан систем који можете користити, а да не правите оне грешке које су карактеристичне за почетнике предузетнике.

Промоцију вршимо путем активних страница помоћу друштвених мрежа. У овом тренутку смо већ ефикасно промовисали ИоуТубе канал друштвене мреже. Неки видео записи имају више од 200.000 прегледа, што је много; Постајући наш корисник франшизе, добићете потпуне смернице како бисте ефикасно и компетентно водили своје пословање. Осим тога, у оквиру наше друштвене мреже придржавамо се јединствених стандарда квалитета, који су веома високи; већ имамо 12 уносних бодова и не желимо да будемо задовољни постигнутим. Између осталог, можете очекивати да ћете од нас добити ексклузивни бренд књига. Од нас ћете моћи да добијете приступ било ком формату рекламних производа који вас занимају. Осим тога, реализујући своју активност као нашег ексклузивног дистрибутера, моћи ћете да користите наше пуноправне стандарде корпоративног идентитета и извршите дизајн у у складу са нашим прописима.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили