1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Гуме crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Точак Сибира

Франшиза. Точак Сибира

firstПочетна накнада: 1750 $
moneyПотребна инвестиција: 17500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 1998
calendarГодина почетка франшизних активности: 2010
firstКатегорија: Гуме, Продавница гума, Продавница гума и фелни

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Организација "Сибирски точак".

вас позива да спроведете сопствени пословни пројекат, који ће бити спроведен према моделу интеракције са франшизингом. Од нас добијате понуду за отварање продајног места по систему „кључ у руке“. Пружамо вам сав долазни мрежни саобраћај који вам је потребан, моћи ћете да комуницирате са потрошачима који ће отићи на веб локацију. Извршићемо пренос свих развоја које смо формирали током дугогодишњег успешног деловања. Моћи ћете да искористите нашу јединствену технологију и покренете профитабилан предузетнички пројекат, који ће бити подржан нашом сталном професионалном подршком.

Предности које можете остварити реализацијом активности у оквиру наше франшизе.

Поделићемо своје дугогодишње искуство и успех. Моћи ћете да спроведете свој индивидуални пројекат користећи наш развој. Послујемо од 1998. године, радимо у сегменту велепродаје и малопродаје аутомобилских гума, продајемо и дискове за аутомобиле. Данас смо један од најуспешнијих и највећих играча на овом тржишту. Осим тога, ми смо овлаштени трговац огромног броја свјетских марки које производе сродне производе. Ојачали смо своју позицију и чврсто заузели своју тржишну нишу, добијајући од тога висок ниво прихода. Имамо одличан асортиман, велики избор залиха. Такође ћете добити одговарајућу прилику за имплементацију и профит. Пружамо више од 40.000 различитих позиција на којима потрошач може да бира. Имамо добре цене, демократску политику цена, исплативо је радити са нама. Купци то знају и цене наш бренд и висококвалитетну услугу. Радићете под именом познатог бренда и уз нашу помоћ моћи ћете да покрећете рекламне кампање у великом обиму. Бићете у првим редовима резултата претраживача. Све ово добијате спровођењем активности под нашим брендом. Имаћете приступ могућности брзог почетка канцеларијског посла ако будете обављали активности у оквиру наше франшизе. Помоћи ћемо вам да отворите и опремите брендирано продајно место, то ће бити складиште, све се то ради по систему кључ у руке користећи наша технолошка решења. Применом франшизе под нашим брендом добијате најбоље услове на тржишту. Дајемо вам могућност да закључите трогодишњи уговор, постоји могућност продужења, овоме дајемо приоритет. Не вежбамо наплаћивање великог износа накнада. Паушални одбици су само 100.000 руских рубаља. Ви не плаћате ауторске накнаде, ми не практикујемо ову врсту плаћања. Расположиви обим улагања је најмање 1.000.000 руских рубаља. Можете се сломити чак и након два или четири месеца. Све зависи од сезоне, понекад имамо повећан ниво потражње.

Услови за подносиоца захтева за право да буде наш корисник франшизе.

Морате имати успешно искуство у пословном пројекту. Одговорност је неопходна, морате бити пристојна особа, имати одговарајући приступ пословању. Морате бити фокусирани на сарадњу у обострано корисном формату. Такође смо спремни за изградњу дугорочних партнерстава заснованих на обостраној користи. Морате бити спремни да се придржавате наших стандарда и поштујете правила када радите у франшизној институцији. Наравно, биће вам потребна потребна количина финансијских средстава да бисте их уложили у промоцију пословног пројекта. У горњем тексту смо навели износ. Треба деловати, нема смисла одлагати.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили