1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Франшиза. Мала улагања испод 4000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзом отплатом - за 1 месец crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Лабораторија за делове

Франшиза. Лабораторија за делове

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 3500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 1
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Разлог зашто ће вам се купци обратити ако радите под нашом франшизом:

Сцреен. Бренд под називом "Партс Лаборатори" је мрежа на савезном нивоу са високим нивоом популарности, која такође има добру репутацију на тржишту половних делова; наша организација, „Лабораторија за делове“, даје вам гаранцију да ако део не ради, купац може да врати новац и употреби га за куповину радног дела; купци ће веровати вашој франшизи једноставно зато што користите наш приступ. У пракси је веома исплативо привући велики број потрошача и опслуживати их на високом нивоу квалитета; поред тога, радимо са популарним маркама од Хиундаија до Тесле, пружајући добар избор резервних делова за ова возила. Купци нису приморани да траже или растављају одговарајуће резервне делове за аутомобиле на чаршији и скупљају робу помало, ова потреба нестаје ако се обратите Лабораторији за резервне делове, јер не морате нигде да идете, све је на једном месту и могу повољно купити, што је врло практичан и штеди време.

За покретање готовог пословног пројекта потребна су вам само четири апсолутно једноставна корака: прво разговарамо о условима, закључујемо уговор са вама, затим пружамо обуку, нема потребе за бригом, све ћемо вас научити; своју продавницу организујете куповином аутомобила и резервних делова; ми заједно са вама вршимо формирање особља, вршећи избор стручњака на територији вашег насеља; онда само морате привући купце, примати долазне апликације и продавати резервне делове за аутомобиле, примајући приход од овога.

Ми смо највећа мрежа за аутоматско демонтажу страних возила. Лабораторија за резервне делове под називом "Лабз4" највећа је организација у Руској Федерацији, а постоје и представништва у иностранству. Наша мрежа укључује огроман број представништава, послујемо на савезном нивоу широм Руске Федерације, штавише, купујемо возила и тренутно се раставља више од стотину аутомобила, а на располагању имамо више од 10 милиона артикала који су били у употреби, али и даље употребљива, све ово је укључено у нашу базу података и можете направити погодан претрагу, штавише, да директно раде са Сједињеним Америчким Државама, куповину на аукцијама, где смо куповину аутомобила комплете и имају прилику да успостави константан и поуздане залихе.

Правац ваше активности, на који ћете се концентрисати у примени наше франшизе, извршићете набавку половних возила, раставит ћете их на резервне делове и продати баш те делове, остварујући профит; аутомобили: такође можете продати резервне делове који долазе од добављача, а од тога ћете добити додатни финансијски приход; документи: испоручујемо вам растављена возила, која се на аукцијама купују по конкурентним ценама, штавише, сталне испоруке су успостављене на територији Европске уније, у Јапану, а такође и из Сједињених Америчких Држава.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили