1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Продавница батерија crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Економска франшиза до 30000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ТУБОР

Франшиза. ТУБОР

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 21000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 3
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 1999
calendarГодина почетка франшизних активности: 2018
firstКатегорија: Продавница батерија

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Организација која се зове Тубор.

је технолошки лидер у Руској Федерацији за производњу батерија. Батерије произведене у Руској Федерацији под нашим брендом су стандард квалитета, висококвалитетни производ који је због својих карактеристика у великој потражњи међу потрошачима. Користимо само иновативне и врхунске технологије, увек настојимо да радимо са технолошким решењима двадесет првог века, отворимо нови свет, пружамо издржљиве и поуздане батерије које ће у потпуности задовољити очекивања потрошача. Могу се користити у свим врстама аутомобилских возила, па чак и у раду са воденим возилима.

Основа нашег стратешког развојног плана је државни програм супституције увоза. Ми производимо руске батерије, настојећи да поштујемо међународне стандарде квалитета, и наравно, користе се само руске сировине и сопствене технологије, што је врло згодно. Корачамо у будућност, будућност високе технологије наше државе, производећи висококвалитетне батерије од локалних компоненти користећи најнапредније технологије, без употребе страних компоненти.

Организација "Тубор" је батерија пореклом из Русије, комбинује врхунски квалитет израде, најнапредније технологије, као и наше искуство и знање које смо акумулирали током много година успешног рада на тржишту за производњу батерија. Имамо добар асортиман који нудимо људима, задовољава потражњу, а све то на свим нивоима ценовних сегмената; сарађујемо и са великим аутомобилским компанијама и са приватним потрошачима. Било која особа, приватна или правна, може постати наш потрошач ако треба да замени застарелу батерију. Развијамо и производимо батерије у складу са утврђеним стандардима, такође можемо радити по свим стандардима које купац одобрава, у зависности од његових захтева, прилагођавамо се, стварамо индивидуални производ.

Бренд Тубор је поуздан добављач и доказан квалитет пуњивих батерија широм Руске Федерације, осим тога, своје производе продајемо и на територији држава Заједнице независних нација. Имамо поверење великог броја потрошача, великих аутомобилских концерна, произвођача аутомобилске опреме, на пример, сарађујемо са РЕНАУЛТ-НИССАН ГРОУП, КИА и ХИУНДАИ МОТОРС, групом ГАЗ, сарађујемо са Кировским погоном трактора, ПТЗ , са ФОРД СОЛЛЕРС -ом и тако даље.

Све карактеристике које су својствене производњи батерија под брендом Тубор, наша компанија имплементира у пуњиве батерије руске производње, које су створене у складу са следећим технологијама: Ца / Ца (СЛИ) је технологија традиционалног формата, употреба течног електролита је предвиђена у производњи батерија. Батерије за електролите ове врсте дизајниране су за стандардни рад, нису дизајниране за преоптерећење, имају стандардне карактеристике, брзо се пуне. Радимо и са форматом ЕФБ - ово је већ нова технологија, тамо се користе прстенасте ћелије, батерије се користе за моторе који су дизајнирани за рад система Старт / Стоп, када се мотор заустави након заустављања аутомобила и аутоматски се покрене када се је потребно за почетак, ово је технологија која комбинује све предности СЛИ и АГМ. Постоји повећана густина активне масе, поред тога, такве батерије карактерише присуство одређене почетне струје. Батерије су припремљене према ОЕМ -у и то треба узети у обзир; постоји и технологија под називом ГЕЛ, која се тренутно сматра најнапреднијом технологијом за израду пуњивих батерија. Ову технологију одликује запечаћена структура, ниска емисија гасова, висок ниво стабилности, издржава вожњу бицикла и може радити чак и при рекордно ниском нивоу напуњености.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили