1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Бар crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Главне франшизе преко 100.000 УСД crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Руке увис

Франшиза. Руке увис

firstПочетна накнада: 44000 $
moneyПотребна инвестиција: 141000 $
royaltyРоиалти: 880 $
timeПоврат. Број месеци: 2
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 3
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Бар, Пивски паб, Бар схоп, Пивница, Коноба, Фресх бар, Пуб, Пиво, Пивски ресторан

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Руке горе! Бар ".

је заштитни знак који пружа могућност за обављање предузетничких активности са високим нивоом прихода. Добит ће бити од милион руских рубаља месечно. Добијате висок ниво профитабилности, најмање 30%, маргиналност према најконзервативнијим проценама је 400%. Пружамо потпуно пословни модел по систему кључ у руке у формату четири у једном. Изводићете бар, клуб, караоке и ресторан, све на једном месту. Моћи ћете да привучете ефективну потражњу тако што ћете продавати рекламе својој циљној публици. Биће могуће имати јаке параметре профитабилности, а увек ћете радити са људима који примају просечан ниво прихода и изнад просека. Током сваког месеца ћете опслуживати приближно 7000 потрошача, а саобраћај ће бити обезбеђен на месечној основи.

Наша организација, када пружа франшизу, не пружа следеће предности.

Прво добијате наш ексклузивни бренд, веома је незгодан, све је ту. Затим ћете добити јединствену књижицу франшизе. Добићете потпуне информације о томе како изградити корпоративни идентитет за своју установу. Пружићемо свеобухватне информације. Пословни процеси су у потпуности описани. Моћи ћете ефикасно доћи до процеса отварања и извести радове у складу са прописаним стандардима. Ово ће вас довести до успеха. За отварање ћемо припремити документацију, можете је користити и уштедјети радну снагу. Бићете ексклузивни представник. Дајемо вам право да обављате активности под именом нашег заштитног знака. Сви документи ће вам бити доступни, а комплетна упутства ће такође бити обезбеђена тако да немате никакве захтеве. Осим тога, моћи ћете да користите прописе о наручивању који се примењују широм наше мреже. У потпуности ћете користити наш заштитни знак и од тога ћете добити огроман број бонуса, јер је већ сам по себи магнет за потрошаче. Направили смо програм лојалности и активно га користимо. Моћи ћете да организујете уметничке забаве у складу са нашим прописима,

пружићемо релевантне информације. Фокусирамо се на привлачење купаца и претварање потенцијалних посетилаца у редовне посетиоце, ово је оријентација наше организације. На тим људима остварујемо значајан део профита, до око 80%. Организујемо брендиране забаве, посетиоци воле овакав формат. На располагању ћете имати менаџера који ће вас лично подржати и пружити неопходну помоћ. Моћи ћете да добијете помоћ од наше организације за пратњу уметника, а исто важи и за резервације места. Пружићемо вам пуну помоћ, добићете ефикасну подршку од наше организације. Група ће одлетети до вас на отварање, стићи ће на територију вашег насеља и помоћи вам у спровођењу планираног догађаја, дати савет. Помоћи ћемо вам да пронађете одговарајућу просторију, помоћи ћемо у спровођењу поправних радова, пружити информације о томе какав дизајн треба да буде. Опрему ћете купити уз нашу помоћ, ми ћемо вам дати спецификације. За дизајн формата светлости и звука, обезбедићемо вам јединствен пројекат. Моћи ћете да га користите са максималном ефикасношћу. Обучавамо особље, наравно, такође ћемо вам помоћи да их пронађете. Моћи ћете да ангажујете ефикасне стручњаке, постојаће прилика за добијање лиценце и рад са максималном ефикасношћу, ми ћемо вам помоћи. Помоћи ћемо у контроли злоупотребе на територији вашег предузећа; постоји специјализовани систем за аутоматизовани формат. Оглашивачке кампање и маркетиншке активности такође се могу произвести помоћу наших алата. Помоћи ћемо да се привуку спонзори на савезном нивоу, то је врло исплативо. Уз нашу помоћ можете доћи до нових инвестиција. Управљачке активности унутар установе такође ће бити аутоматизоване. Наша политика цена је да стално оптимизујемо цене, ваш профит стално расте. Финансијске извештаје примате месечно. Може се користити за поједностављивање пословања. Помажемо у контроли уговора за спровођење услуге, исто се односи и на набавку потребног инвентара. Пружићемо неопходну количину помоћи, спровести обуке, ваше особље ће моћи да обавља канцеларијске послове у складу са прописима наше мреже. Уз нашу помоћ, моћи ћете да обављате рекламне активности, што је веома корисно.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили