1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Храна crumbs arrow
 3. Франшиза. Бургер crumbs arrow
 4. Франшиза. Ресторан брзе хране crumbs arrow
 5. Франшиза. Хреновке crumbs arrow
 6. Градска франшиза crumbs arrow
 7. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
 9. Паушална франшиза crumbs arrow
 10. Франшиза. Нискотарифне франшизе до 2000 долара crumbs arrow
 11. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 12. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Стардогс

Франшиза. Стардогс

firstПочетна накнада: 8800 $
moneyПотребна инвестиција: 1400 $
royaltyРоиалти: 100 $
timeПоврат. Број месеци: 4
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 13
homeБрој франшизних јединица: 1222
calendarГодина оснивања компаније: 1993
calendarГодина почетка франшизних активности: 1995
firstКатегорија: Бургер, Ресторан брзе хране, Хреновке, Бургер цлуб, Ресторан брзе хране, Кафе брзе хране, Улична храна

Градска франшиза
Градска франшиза
За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Франшиза и њен састав.

Цена ће коштати 250.000 руских рубаља као паушални допринос на територији Москве. Паушални допринос ће бити 150.000 рубаља ако отворите наш пословни пројекат у регионима. Ауторска права су 7.500 руских рубаља, плус још 2% на месечном нивоу.

Процес отварања институције.

Прво, уз нашу помоћ одабирете локацију. Надаље, проводимо студију одабраног мјеста и дајемо прелиминарну процјену. Након тога, станодавац прима од нас прелиминарну презентацију. Затим израчунавамо улагање, градимо финансијски модел. Следећи корак је припрема потребне документације. Још увек вам региструјемо право да обављате активности под нашим брендом у Роспатенту. Након тога се врши израда плана према којем ћете радити при отварању своје установе.

Сва потребна документација.

Прво, требат ће вам стандарди према којима можете организирати производни процес, а то се односи и на малопродајна мјеста. Затим ћете добити техничке карте и техничке спецификације. Скрипте ће бити обезбеђене за ваше раднике. Они ће се користити за ефикасну комуникацију са потрошачима. Такође ће вам бити достављене све потребне декларације. Добићете ефективне сертификате, имаћете на располагању ИРР. Поред тога, доставићемо вам сертификат о квалитету који потврђује високе параметре наших производа.

Опрема која вам је потребна.

Прво је потребно припремити шему према којој ће се извршити уређење опреме за трговину. Све мора бити у складу са свим стандардима које поставља СанПин. На лагеру имамо специјализовану опрему, а такође је и на лагеру. Добићете залихе по посебним сниженим ценама. Помоћи ћемо вам да одаберете оне врсте опреме које ће вам додатно бити потребне.

Промотивне активности и маркетиншка стратегија.

Помоћи ћемо вам да развијете дизајн како бисте опремили собу, штавише, ово се односи на унутрашњу и спољашњу декорацију. Исцртаћемо ваш објекат тако да у будућности можете ефикасно комуницирати. Добићете све потребне распореде, они ће бити ефикасно припремљени. За спољашње оглашавање биће обезбеђени распореди за рад са менијем. Такође смо у интеракцији са рекламним банерима, радимо са лигхтиком. Штампаћемо готове и потпуно уређене летке. Као што је горе поменуто, посебну пажњу посвећујемо рекламирању банера. Осим тога, добићете читав сет различитих алата који ефикасно функционишу. Помоћи ћемо вам у спровођењу различитих промоција, а истовремено ћемо вам пружити помоћ. Помоћу нашег знања и искуства моћи ћете да покренете циљано оглашавање. Спремни смо да вам понудимо наш програм лојалности и систем попуста како бисмо привукли потрошаче и стимулисали их да постану стални купци. Да бисмо званично отворили институцију, обезбедићемо одговарајући програм који можете користити. Радимо са менијем, оптимизујемо га. Постоји концепт сезоналности, активно га користимо.

Помоћи ћемо вам да запослите и обучите особље, наиме, спровешћемо следеће радње.

Добићете прилику да обучите своје запослене у нашем центру за обуку. Тамо ће се развијати, стицати потребне вештине и знања. Одељење за лансирање ће лично доћи на отварање ваше установе, помоћи ће вам, дати савете и надгледати процес. Сви ваши запослени биће обучени у униформе, што је врло удобно. Запослени имају различите програме који стимулишу и мотивишу. Ово је веома згодно, јер радници покушавају да боље испуне своје директне радне функције. Помоћи ћемо вам да прођете лекарски преглед, помоћи ћемо вам и у добијању медицинских књижица. Све то предузимамо и пружамо неопходну помоћ.

Осим горе наведеног, радите под нашом франшизом такође добијате следеће предности.

Помоћи ћемо вам да изаберете, региструјете и обавите одржавање ПОС штампача. Имамо револуционарни Фраисис систем. Ми ћемо вам га обезбедити за рад. Уз помоћ овог система, продаја се прати у аутоматизованом формату. За ваш малопродајни објекат биће обезбеђене логистичке руте. Помоћи ћемо вам да изградите ефикасан систем испоруке. Сва неопходна техничка помоћ биће вам пружена како бисте се лакше носили са свим потешкоћама. Биће вам додељен лични менаџер, он ће надгледати одељење продаје. Читава група наших високо квалификованих и професионалних стручњака ће вам пружати сталну подршку. Биће могуће постављати питања, добијати консултације, делити знање, искуство и алате са вама. Ваш трговачки објекат ће бити подвргнут месечним проверама, радни процес ће се анализирати, ово је веома важан процес. Вежбамо формат мистериозне куповине да бисмо проверили имплементацију пословног пројекта. Осим тога, чланови нашег контролног тима проверавају усклађеност са стандардима, прописима и прописаним правилима. Помоћи ћемо вам да отворите текући банковни рачун. По правилу радимо са институцијом која се зове Сбербанк. Као део стицања, добијате веома повољну стопу од 1,3%. Истовремено, ми ћемо вам помоћи да направите избор у корист најприхватљивијег система опорезивања за ваш пословни субјект.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили