1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Мала улагања испод 4000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Партс62

Франшиза. Партс62

firstПочетна накнада: 880 $
moneyПотребна инвестиција: 2500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2020
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бавимо се продајом резервних делова за стране аутомобиле, а наш сајт је Партс62. ру која послује под марком Партс62. ру је велепродаја и продаје малопродају резервних делова и прибора, алата и техничких течности, свега што је потребно за аутомобиле, који су страног порекла. Мој муж је веома добро плаћен за систем за интеракцију са складиштима, који ради у велепродајном формату, а имамо и контакт са највећим увозником ауто-делова у Руској Федерацији, све се то испоручује помоћу етичког система широког профила, а клијенти који користе наше услуге, врло брзо примају наређења, уживајући ниске цене, док се бави продајом оба оригиналних резервних делова из директног произвођача и дупликата, поред тога, ми продајемо машине точкова, уља за аутомобиле и сродни производи, прибор, на пример.

Посебно смо поносни на наше добављаче, то су највећа велепродајна и централна складишта произвођача аутомобила на територији Руске Федерације, на пример: Форд, Тоиота, Ниссан, Мерцедес, чак и Киа итд., А све се то испоручује из складишта које продају на велико на територији Уједињених Уједињених arapskih Емирата, Савезне Републике Немачке, Јапана, Кореје, имамо и директне испоруке из Сједињених Америчких država.

Ако се обратите нашој организацији, добићете јединствену прилику да купите висококвалитетне резервне делове за аутомобиле страних произвођача, као и додатне пратеће залихе, а истовремено платите прилично ниску цену. Имамо своја складишта, такође залихе које се на њима складиште, огроман асортиман резервних делова за аутомобилску опрему у Рјазању, што вам даје могућност да значајно смањите време проведено на сервисирању возила. Чак и ако тренутно нема доступних резервних делова, размотрићемо и пронаћи различите опције и пружити вам најкраћи пут, захваљујући којем можете постићи импресивне резултате. (Током дана можемо вам пружити могућност да добијете тражени део, што је врло згодно).

Ако наиђете на потешкоће када морате да изаберете одговарајући резервни део за возило, можете се обратити директно консултантима наше организације, где ћете добити одговарајуће одговоре у тренутном формату, они ће вам помоћи да утврдите који су резервни делови доступна изабрати, поред тога, произвођачи ће такође обезбедити до-то-дате информације. Партс62. ру је интернетска трговина резервних дијелова која дјелује на пространству мреже, гдје можете купити нове моделе и сервисирати стара возила, чак и ако дуго нису произведена и уклоњена су из линије производа. А ако је неко редован купац наше организације и стално се враћа, ми стимулишемо такве потрошаче, обезбеђујемо одговарајући систем бонуса и попусте.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили