1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Најјефтиније франшизе испод 1000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Пета брзина

Франшиза. Пета брзина

firstПочетна накнада: 2500 $
moneyПотребна инвестиција: 880 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2020
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд Фифтх Геар.

је страница која има прилагодљиве карактеристике за мобилне уређаје, на којој можете пронаћи огромну количину резервних делова за аутомобиле, као и других сродних производа, штавише, асортиман укључује милионе делова и других компоненти. Имамо висок ниво поверења потрошача једноставно зато што смо федерална мрежа која се у свом раду придржава врло високих стандарда. Осим тога, имамо висококвалитетну веб локацију у прикладном формату, која омогућава проналажење резервних делова помоћу доступних информација, на пример, бројева делова или назива. Осим тога, постоји добро оптимизован и функционалан налог за корисника у личном формату. Огроман број различитих каталога, разумне цијене, па чак и могућност остваривања попуста, који ће опћенито одушевити потрошаче, новац од потрошача можете примити и помоћу картице обављањем интернетске банковне трансакције. Наравно, можете прихватити и плаћање у канцеларији. Моћи ћете да испоручите на време, што ће одушевити потрошаче. Али то не ограничава наш асортиман, што омогућава куповину огромне количине робе која има доказан ниво квалитета, а испоручује се из великог броја складишта. Жеља нам је да клијент уз нашу подршку добије висококвалитетну услугу, по аналогији са ви-фи интернетском везом или пластичном картицом.

Предности наше организације: "Пета брзина" је тип франшизинга високе класе.

, коју су створили привредници како би други предузетници могли ефикасно и компетентно обављати своје активности. Ми смо стручњаци и тражимо исте запослене који ће моћи компетентно обављати све канцеларијске послове, а ми нудимо прилику да проценимо ваше време колико ценимо своје. Користићете алате за аутоматизацију, јер је то неизбежно у савременом свету, јер морате да спасите своје стручњаке од рутинских операција које одузимају много времена, а затим ће моћи да посвете више слободног времена интеракцији са потрошачима и да им ефикасно служе и компетентно. Ми имамо своја гледишта, која укључују и поглед на свет. То су повољне цијене за потрошаче и минималан ниво привремених издатака, као и смањење захтјева за ресурсну базу. Такође се ослањамо на оперативне активности у клупском формату. Улагања у имплементацију канцеларијског посла на новом нивоу квалитета омогућила су нам постизање значајних резултата, штавише, свест о бренду је постала висока, а технолошки развој све бржи. Наш врхунски ланац продавница је малопродајни ланац ауто делова, што је веома згодно. „Пета брзина“ Руске Федерације је рачунарска платформа високе класе која вам пружа добро промовисан и потпуно заштићен бренд по правима интелектуалне својине. Осим тога, имамо висококвалитетни пословни модел, доказан у више токова даватеља франшизе. Осим тога, нећете имати никаквих ограничења у својим активностима, моћи ћете да примените креативност, имаћете потпуну слободу доношења одлука, ми вам пружамо све потребне алате, а ви их користите како сматрате да је потребно, што је врло повољно. Поред непостојања врло строгих прописа за спровођење ваших активности, дајемо вам прилику да примените наш висококвалитетни екосистем светске класе на територији ваше заједнице. Како бисте узели у обзир специфичности и тренутно стање на тржишту, моћи ћете ефикасно и компетентно применити наша ИТ решења.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили