1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Храна crumbs arrow
 3. Франшиза. Спорт crumbs arrow
 4. Франшиза. Трговање crumbs arrow
 5. Франшиза. Здрава исхрана crumbs arrow
 6. Франшиза. Продавница спортске исхране crumbs arrow
 7. Франшиза. Здравствена радња crumbs arrow
 8. Градска франшиза crumbs arrow
 9. Франшиза. Отворите франшизну продавницу crumbs arrow
 10. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
 11. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 12. Франшиза. Мале франшизе до 40000 долара crumbs arrow
 13. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
 14. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 15. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ЗОЗхмагаз

Франшиза. ЗОЗхмагаз

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 33500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 10
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2013
calendarГодина почетка франшизних активности: 2019
firstКатегорија: Здрава исхрана, Продавница спортске исхране, Здравствена радња, Продавница здраве хране, Кафић са здравом храном, Правилна исхрана, Продавница прехрамбених производа

Градска франшиза
Градска франшиза
Отворите франшизну продавницу
Отворите франшизну продавницу

Франшиза под именом „ЗОЗХМАГАЗ“ прилика је за обављање активности у оквиру продавнице, што ће донети висок ниво прихода, а, штавише, добићете пуну подршку од даваоца франшизе. Ако ступите у интеракцију са нашом организацијом, имат ћете сљедеће предности: прво, ово је концепт, и друго, ексклузивни дизајн високе класе који смо сами створили и ставит ћемо вам на располагање, осим тога, име које нам је додијељено и заштићен законским нормама, такође одлично уклапа са данашњим трендовима, који уживају висок степен популарности.

На располагању имамо технологије високе класе, осим тога радимо у оквирима пословних процеса који нам омогућавају ефикасну оптимизацију канцеларијског пословања, а наш рад се одвија у складу са најбољим стандардима; Као део снабдевања залихама, пружамо све потребне ресурсе за имплементацију. Ми послујемо на територији Руске Федерације и испоручујемо најбољу шему за велепродајне куповине у области спортске исхране; СТМ је наша предност. Имамо властити заштитни знак и можете, радећи у оквирима наше франшизе, осигурати маржу високе класе, до показатеља који прелазе 80% првобитне цијене, што је прилично много.

Трошкови франшизе под марком ЗОЗХМАГАЗ: морате уложити најмање 2,5 милиона руских рубаља, укључујући садржај производа; повраћај почиње са 10 месеци, што је сасвим добро с обзиром на поље делатности.

У оквиру визуализације пружамо могућности високе класе. На пример, готов пословни пројекат у оквиру маркетиншких активности и решење за промоцију су већ развијени и само их морате користити закључивањем уговора о франшизи са нама:

1. Можете добити савет од наших стручњака у посебном облику. Осим тога, обезбеђујемо униформу за ваш тим, која ће бити уређена у корпоративном стилу, на њој ће бити нането име марке ЗОЗХМАГАЗ, штавише, погодност ове одеће је веома битна, па ће се запослени осећати врло добро .

2. Пружамо могућности обуке потрошачима.

3. Активно користимо разне плакате, активно радимо и са оглашавањем, поред тога стално наглашавамо да су наши производи корисни и причамо о томе. Активно користимо опцију оглашавања на спољним медијима.

Знамо тачно шта треба учинити да привучемо купца: на крају, стално побољшавамо наше рекламне активности и повећавамо њихову ефикасност; на крају крајева, стално прикупљамо статистику и проучавамо је како бисмо побољшали формат интеракције; присуство сопственог бренда омогућава ефикасно и ефикасно обављање активности, привлачи велики број потрошача и истовремено штеди финансијска средства. Показатељи високе профитабилности продајног места пружају нам могућност да увек останемо на површини, јер сами стварамо и продајемо производе, осим тога, лако нам је пратити квалитет његовог стварања, чиме се потврђује лојалност међу потрошачима и повећава ниво поверења. Осим тога, људи нам се враћају док се усредсређујемо на поновну примену са подстицајним мерама.

Наш тим из прве руке зна са каквим се потешкоћама суочавате ако прилагођавате ниво имплементације утичнице. Зато вам нудимо следеће франшизне услуге:

1. Ако имате индивидуални буџет, моћи ћемо да извршимо прорачун, обезбедимо ажурну опцију која ће вам омогућити отварање малопродајног објекта под брендом ЗОЗХМАГАЗ;

2. Ако већ имате малопродају, можете, уз нашу помоћ, извршити ребрендирање користећи наш лого, улажући и минималну количину финансијских средстава, а истовремено примајући висок ниво финансијског поврата, што је врло згодно и исплативо, па контактирајте нас и делују као део #ЗОЗХМАГАЗ франшизе.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу
arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили