1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Услуге crumbs arrow
 3. Франшиза. Свадбена агенција crumbs arrow
 4. Женска франшиза crumbs arrow
 5. Франшиза. Породичне франшизе crumbs arrow
 6. Градска франшиза crumbs arrow
 7. Франшиза. Спреман посао crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
 9. Паушална франшиза crumbs arrow
 10. Франшиза. Без улагања crumbs arrow
 11. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
 12. Франшиза. Франшизе са брзом отплатом - за 1 месец crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Звезде венчања

Франшиза. Звезде венчања

firstПочетна накнада: 1200 $
moneyПотребна инвестиција: 0 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 0
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2011
calendarГодина почетка франшизних активности: 2011
firstКатегорија: Свадбена агенција, Агенција за брак

Женска франшиза
Женска франшиза
Породичне франшизе
Породичне франшизе
Градска франшиза
Градска франшиза
Спреман посао
Спреман посао

Подаци о агенцији.

То је бренд који је међународна агенција за венчања. Звезде венчања.

Је бренд специјализован за пружање услуга за венчања у Руској Федерацији и иностранству. Филозофија наше институције је да свака девојка има право на достојанствено, величанствено венчање. Звезде венчања.

има свој корпоративни стил, светао је, концептуални и модеран, задовољава међународне стандарде квалитета. Клијент наше организације је особа која воли савремене трендове, то су млади људи, самоуверени, цене добар ниво квалитета и обраћају се само поузданим организацијама за добијање висококвалитетних услуга. Наша организација има свој професионални тим, под марком Тхе Веддинг Старс.

Мислим на пријатељски и професионалан тим стручњака који заиста воле посао којим се баве. Наш предлог је да можете покренути сопствени посао и обављати канцеларијске послове у индустрији венчања, а да притом примате веома висок ниво прихода.

Десет разлога зашто морате отворити венчаницу:

први разлог је могућност брзог почетка, за припрему није потребно много времена. Прве поруџбине ћете примити у року од неколико дана након што купите нашу франшизу, нећете морати дуго да чекате; за улазак у посао потребно је само минимално улагање, врло је згодно и практично. Осим тога, веома је тешко банкротирати у овој врсти активности, јер за отварање и одржавање пословног пројекта није потребна велика количина финансијских средстава; отплата ће доћи врло брзо, јер само купите канцеларијски намештај, лични рачунар и почнете да радите свој посао. Од прве две наруџбине, већ ћете моћи да повратите ове инвестиције, што је врло практично; осим тога, ризикујете да минимизирате, ово вам омогућава да се ефикасно носите са било којим задацима. Осим тога, новина оваквог пројекта од великог је значаја на позитиван начин. Организација венчања као правац је веома слабо развијена на тржишту Руске Федерације. Међутим, потражња стално расте, људи то желе да раде заједно са професионалцима, поверавају посао оним људима за које је загарантовано да пружају висококвалитетне услуге, обезбеђујући организацију догађаја у складу са жељама купца; Не морате да одржавате велики број стручњака, ми не практикујемо одржавање великог особља. Сарађујемо са извођачима, вежбамо по комаду-бонус плате, ово пружа могућност да се одустане од сталног одржавања стручњака. Не морате да спроводите аранжман великог броја радника, све ће бити учињено на оутсоурцинг -у; и ово је веома добар почетак како бисте зарадили свој први озбиљан капитал уз помоћ наше франшизе. Већ у првој години рада моћи ћете да остварите висок ниво прихода, веома је исплатив и, штавише, низак ризик пружа могућност у сваком случају да надокнади трошкове.

Још један важан разлог за почетак нашег франшизног пројекта је могућност доброг почетка, имаћете на располагању прилику да упознате нове људе и успоставите везе. Ово вам даје добру прилику да упознате огроман број нових људи, не пропустите прилику да стекнете нова познанства, они ће вам сигурно помоћи у будућности; Унећете позитивност у људе. Организовање венчања једна је од најпозитивнијих врста предузетничке активности. Врло је тешко не подлећи осећањима када вас захвална невеста загрли након венчања; Имаћете висок ниво престижа. Ви ћете бити власник свог пословног пројекта, ово је, наравно, много боље него чак и бити врхунски менаџер у великој организацији, јер ћете бити сами свој шеф, захтевамо само исправно поштовање прописа.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили