1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Пића crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Добро пиво

Франшиза. Добро пиво

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 5200 $
royaltyРоиалти: 2 %
timeПоврат. Број месеци: 2
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 2
homeБрој франшизних јединица: 150
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2016
firstКатегорија: Пића, Пивара, Продавница точених пића, Продавница точеног пива, Каталог пивница, Занатска продавница пива, Нацрт, Нацрт радње, Флаширање, Пиво на точење, Пуњење водом

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд под називом "Добро пиво".

то је организација која нуди понуду у јединственом формату доступну потенцијалним дистрибутерима. Ово је франшиза која вам омогућава да отворите своју продавницу специјализовану за продају точеног пива, осим тога, можете отворити пуноправни паб. Можете добити на располагању потпуно завршен предузетнички пројекат по принципу „кључ у руке“, можете повратити своју инвестицију у рекордном року, два или три месеца, али под условом да отворите током продајне сезоне, када је повећан ниво ефективне потражње. Реконструкцију изводимо у најкраћем могућем року, а притом можемо бити сигурни да је цијена минимална, да су ваше просторије брендиране, што значи да их дизајнирамо у корпоративном стилу. Штавише, просторије ће бити као ваше, изнајмљене, радимо са свим опцијама, главна ствар је да имате прилику да изнајмите просторије на дужи период. Опрему за пиво можете бесплатно набавити од нас. Омогућићемо особљу могућност учења, обезбедити брендиране производе, наш бренд увек ради ефикасно и компетентно. Осим тога, могуће је продати мајице, торбе и тако даље, што омогућава нашем дистрибутеру да се ефикасно носи са било којим задатком.

Наша установа комуницира са највећим организацијама које се баве производњом пива, како на глобалном нивоу, тако и на нивоу Руске Федерације. Само смо у интеракцији са таквом марке као (Гарлсберг групе), ово је руско име за Балтика, бренд послује на територији Св Цхелиабинск регион, у Арославској области, као и у близини града Воронезх. Осим тога, ми сарађујемо са брендом под називом (Сун ИнБев Русија), организација има фабрике у Ивановској области, на територији Клинског, фабрику у Курску, фабрику у Перму, Новочеркаск, фабрику Волжски, фабрику у Омску, пивару у Саранску и Пушкин ... Такође смо у интеракцији са брендом под називом (Хеинекен). Он производи пиво на територији Руске Федерације у градовима као што су Новгород, Стерлитамак, осим тога, у Новосибирској области постоји фабрика, на територији Санкт Петербурга, Јекатеринбурга и тако даље, осим тога, у Калињинграду, Иркутску , на територији Новотроитск региона, Кхабаровск Территори и тако даље. (Ефес Бевераге Гроуп) је такође наш званични партнер. Он комуницира са нама и продаје производе директно из пивара које се налазе у Московској области, Ростовској области, у близини Уфе и Казања; постоји и пивара у граду Новосибирску. Марка (САБМиллер) представља фабрику пиваре у Калуги. Ту је и фабрика Очаковски, која ефикасно ради, производећи квалитетне производе. Његове фабрике налазе се на Краснодарском подручју, у региону Пенза, недалеко од Москве; компанија такође има објекте Тјуменске пиваре.

Продајемо искључиво висококвалитетне производе, живо пиво директно из пивара и пивара, линија наших сорти је 250 варијација, ово је заиста широк асортиман, потрошач ће сигурно пронаћи одговарајућу опцију од предложених. Наша организација нуди потрошачу да купи пиво по најповољнијим ценама. Франшиза под називом "Добро пиво" пружиће одговарајућу прилику, ова прилика се не сме пропустити, мора се реализовати што је пре могуће. Уложена финансијска средства можете врло брзо надокнадити обављањем канцеларијских послова у складу са нашим прописима. Пиво је производ који се може продати са огромном надокнадом, често се креће од 100 до 110%, ово је све ваш приход, купујте јефтиније по велепродајним ценама, малопродају по високим ценама, ово је веома исплатив пројекат.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили