1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. одећу crumbs arrow
 3. Франшиза. Женска одећа crumbs arrow
 4. Франшиза. Продавница одеће crumbs arrow
 5. Женска франшиза crumbs arrow
 6. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
 8. Паушална франшиза crumbs arrow
 9. Велика франшиза до 100.000 УСД crumbs arrow
 10. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 11. Франшиза. Период поврата франшизе је дужи од 1 године crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Александар Богданов

Франшиза. Александар Богданов

firstПочетна накнада: 8800 $
moneyПотребна инвестиција: 88000 $
royaltyРоиалти: 4 %
timeПоврат. Број месеци: 24
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 17
homeБрој франшизних јединица: 4
calendarГодина оснивања компаније: 1988
calendarГодина почетка франшизних активности: 2018
firstКатегорија: Женска одећа, Продавница одеће, Продавница женске одеће, Складиштење ствари, Продавница одеће економске класе

Женска франшиза
Женска франшиза
Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Бренд по имену Алекандер Богданов.

је прилика за куповину елегантне женске одеће директно од дизајнера. Дизајнер се зове Алекандер Богданов, бави се креирањем ексклузивне одеће, док бренд послује у сегментима цена Медиум + и Премиум. Основа нашег дизајна је истанчана хармонија, користимо комбинацију текстура и боја како бисмо постигли максималне резултате. Бренд Алекандер Богданов је стил, дизајн високе класе и квалитетан дизајн. Наша филозофија је одећа коју стварамо како бисмо је пријатно носили, ванвременска је, овакви додаци и одећа увек се могу носити, релевантна је и тражена у сваком тренутку, никада не стари, исплатива је инвестиције, таква врста ствари никада не излазе из моде, није увек у тренду. Тренутно бренд Алекандер Богданов представља врхунску женску одећу, хладан заштитни знак, одликује се софистицираношћу, има свој јединствени стил, осим тога, наглашава племенитост оних жена које носе ову одећу. Ово су брендови истинских познавалаца моде и уметности. Александар Богданов је створио продукцију која омогућава издавање чак 2 оригиналне и изузетне колекције током сваке године. Од 2003. године брендови под именом Алекандер Богданов представљају своје колекције на међународним и сверуским изложбама. Критичари су одушевљени, купци такође настоје да купе одећу познатог бренда како би били бољи, лепши, истраживачки.

Заштитни знак Александра Богданова потрошачима представља висококвалитетну одећу која се продаје у више од 100 продајних места широм Руске Федерације. Данас на територији Руске Федерације послује 17 наших продавница робних марки, то су брендирана продајна места, док ми имамо сталну изложбу, мрежа се активно развија, а можете постати и део ове пријатељске велике породице.

Александар Богданов.

- ово је бренд, када га користи, корисник добија много предности, наиме: високи показатељи профитабилности пружају предности у конкуренцији, за сваки уложени долар можете вратити више него у имплементацији других франшиза. Профитабилност наших продавница је између 18% и 30%, што је врло добар показатељ. Да бисте управљали пројектом, потребно вам је минимално време, ова активност се чак може комбиновати. Ово је исплативо улагање финансијских средстава, потребно вам је само пола сата током дана, а затим можете проширити своје пословање, управљати продавницом, учинити све што је потребно и остварити профит, ово је готово полу-пасиван приход. И моћи ћете да остварите активности у име наше организације као ексклузивни дистрибутер. Територија ће бити у потпуности под вашом контролом, други представници наше франшизе неће се такмичити са вама, моћи ћете ефикасно да спроведете било који канцеларијски посао. Направите сопствени ланац продавница, на овај начин ћете повећати проток профита и још брже вратити уложена финансијска средства. Ово је посао по систему „кључ у руке“, већ добијате потпуно завршен пројекат, који само требате имплементирати помоћу наших висококвалитетних алата. Достигнете планирани ниво у кратком периоду у години, прво изаберите град, затим морате да изаберете између 7 предложених основних типова, све то радите заједно са тимом наше организације, пружамо висококвалитетну и ефикасну подршку .

Својим пословањем можете управљати на даљину, сами бирате градове који вам највише одговарају, схватајући проширење на карти франшизе. Није важно у ком насељу живите, моћи ћете да управљате својом малопродајном мрежом путем Интернета. Даљински управљач је веома згодан, пружиће вам могућност да се ефикасно носите са било којим задатком. Осим тога, наша врста пословања је потпуно сигурна. Он никада уопште не крши закон, такође ћете се понашати у строгом складу са законом и прописима. Стално пратимо промене, познајемо законе, знамо њихово тумачење, увек се прилагођавамо, никада их не кршимо, брзо се прилагођавамо новим захтевима, мењамо систем, послујемо на начин предвиђен законодавством у датом тренутку . Ово осигурава да немамо никаквих потраживања од контролних органа државне власти.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили