1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Ресторан crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
  6. Паушална франшиза crumbs arrow
  7. Франшиза. Нискотарифне франшизе до 2000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Раке

Франшиза. Раке

firstПочетна накнада: 35000 $
moneyПотребна инвестиција: 1400 $
royaltyРоиалти: 6 %
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 2
calendarГодина оснивања компаније: 2003
calendarГодина почетка франшизних активности: 2012
firstКатегорија: Ресторан, Ресторан и кафић

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Подаци о власницима заштитног знака.

Фрее проток "Грабли" је ланац ресторана који послују у формату модерног ресторана у коме можете јести укусну и јефтину храну. Грабли ФООД БАР је део холдинга под називом (Розхниковски Гастрономиц Ацадеми). Ова академија већ дуже време ради на тржишту, основао ју је Роман Михајлович Рожниковски, 2003. у оквиру овог холдинга послује бренд под називом "Грабли ФООД БАР". Осим тога, холдинг обухвата и друге објекте, на пример: Фабрику кухиња, имамо своју посластичарницу, школа кулинарских уметности ради под нашим брендом, поред тога имамо и угоститељску услугу, банкет услугу, а поседујемо и италијанског кухиње ресторан "Трешња мио". Творац и идејни инспиратор ове академије је Рожниковски Роман Михајлович, он своје активности обавља на основу више од 20 година искуства, дуго је у ресторанском послу и има све потребне компетенције. Један је од најбољих и најискуснијих угоститеља у Руској Федерацији, комерцијалне активности започео је деведесетих година прошлог века, док су Московљани први од њега сазнали шта је француска кухиња, осим тога, први је увезао најбоља вина из Европе.

Роман Михајлович Рожниковски одувек је желео да отвори своје продајно место, удобан и префињен ресторан који ће потрошачима нудити храну по ниским, демократским ценама. Остварио је свој сан отварањем Грабли Фрее-Фло. Ово је ланац ресторана, ради у лежерном формату за ручавање, међутим, дизајн ентеријера је јединствен, сами смо га развили, нудимо вам и наш корпоративни идентитет у склопу уговора о франшизи. Наш дизајн у потпуности одговара ритму великог насеља, мегалополиса, привлачимо активну омладину, а посебно за то смо створили и имплементирали потпуно нови формат бара, ово је "ФООД БАР", који је компактног обима, пружа visok ниво услуге, мале површине су његова предност, док је увек одликује модеран и модерних врста ентеријера, ово је још једна карактеристика нашег. Отварање првог ресторана под називом "Грабли" изведено је 2003. године у Алексеевској улици.

Данас већ имамо 9 ресторана, ово је читав ланац, налазе се широм града Москве. Сваке године установу под називом "Грабли" посети 7 милиона посетилаца. И наша посластичарница ради пуним капацитетом, фабрика кухиња такође проналази потрошаче, све је то створено на начин да своја продајна места снабдевамо готовим полупроизводима и производима. Користимо их како бисмо нахранили наше посетиоце провереним производима. Кухињска фабрика прима робу која је врло строго контролисана, њихов квалитет задовољава најбоље стандарде, наши кувари су високо квалификовани, они креирају јело, а њихова вештина је што је могуће већа. Осим тога, ресторани под називом "Грабли" користе технологије највише класе, што омогућава победу у такмичарском сукобу. Осим тога, бренд Грабли су ресторани који су истински узори конкурентним организацијама. То је излог стандарда које је другим организацијама тешко применити, наши партнери се могу усредсредити на нас и постићи висококвалитетне резултате, а наша заједничка сарадња пружа одговарајуће могућности. Моћи ћете ефикасно обављати било који канцеларијски посао, што значи да ће ваша компанија лако доћи до успеха.

Бренд под називом "Грабли" је ресторан који је први пут представио концепт Фрее-Фло на територији Москве. Фрее Флов је енглески израз, може се превести буквално као (слободан проток), такође је могуће превести га као израз (глатко кретање). Ово је наш концепт, гост има прилику да се креће по дистрибутивним салама, где је храна већ распоређена на тањире, можете је сами ставити колико вам је потребно, кувар вам може помоћи ако сте наш потрошач. Ви ћете, као наш корисник франшизе, сами опслуживати потрошаче, добијајући од тога висок ниво користи. И сам потрошач може одлучити који предмет жели примити одабиром одговарајућих састојака. Бренд под називом "Грабли" се динамично развија, овај ланац ресторана се стално шири. Расте сваки дан, задовољава своје потрошаче, користимо искључиво демократску политику цена. Осим тога, додатна предност наше организације је отмен асортиман. Продајемо производе које сами припремамо и пружамо вам потпуно готов формат у којем ћете радити. Стварни кафић под називом "Раке ФООД БАР" концепт је у којем се идеја о комбинацији са лепо дизајнираним излогом веома успешно спроводи, а на располагању имамо и шему високе класе са којом управљамо линијом потрошачи. Гости увек имају времена да одвоје време за избор, да донесу одлуку о томе коју величину порције жели, док ми пружамо личне услуге, може вам помоћи консултант или кувар који се налази на територији установе. Лична услуга и јединствена арома нашег концепта синоним су за успех, бренд под називом "ФООД БАР" се ефикасно шири и тражи нове партнере за имплементацију пословног процеса у оквиру франшизинга.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили