1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Сладолед crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: више од 20 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Баскин-Роббинс

Франшиза. Баскин-Роббинс

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 7000 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 290
calendarГодина оснивања компаније: 1965
calendarГодина почетка франшизних активности: 1965
firstКатегорија: Сладолед, Сладолед кафић

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Информације о понуди франшизе.

Баскин Роббинс је познати бренд који тренутно тражи партнере за отварање пословног пројекта. Сарађујемо искључиво на дугорочним и обострано корисним основама, штавише, успели смо у пракси доказати да наш модел има све параметре солвентности, успешно послује на територији насеља широм Руске Федерације, у готово свим регионима, у Осим тога, ми ефикасно раде у земљама Заједнице независних држава и у земљама балтичким. На располагању имамо више од 25 година успеха, развијамо се на тржишту Руске Федерације и на територији земаља Заједнице независних држава. Присутни смо у свим аутономним регионима Руске Федерације, успешно послујемо и доносимо профит на више од 300 продајних места.

Наша франшизна компанија послује према сопственом концепту, а то је следеће: прво, организација под брендом Баскин Роббинс нуди вам висококвалитетни модел пословног пројекта, концепт угла, назив Ручно прављени еским, штавише, ово је Хандмаде сладолед, она има високе параметре квалитета, укусан, здрав, осим тога, ви ћете бити представник нашег светски познатог бренда, ви ћете радити под Баскин Роббинс бренда. Ово је потпуно нови формат за обављање канцеларијског посла, недавно смо имплементирали овај производ. Ручно рађена сладоледница је заиста популарна међу потрошачима, штавише, праве је стручњаци познатог бренда Баскин Роббинс. И ви можете постати пуноправни члан нашег тима, користити наш ексклузивни идејни дизајн, модерна решења, осим тога, дајемо вам прилику да уживате у високим стандардима квалитета, ово је укусан и природан производ, уживајте и забавите се. Ово је потпуно ново оличење оних укуса који се свима допадају, ребрендирање класичне верзије, новина. Истовремено, предлажемо коришћење више од 10 различитих варијација за украшавање сладоледа. Број укуса није ограничен, можете изабрати било коју варијацију, купци ће бити задовољни, можете зарадити добар износ средстава. Истовремено, имплементирамо креирање занатског сладоледа користећи чак 3 врсте чоколадног пуњења. Да бисте отворили угао под нашом франшизом, није вам потребно више од 4 или 5 квадратних метара простора. Веома је згодно, можемо заједно отворити продајно место и спровести канцеларијско пословање. Овај формат се може отворити на готово сваком јавном месту и од тога примати приход, док изнајмљивање не мора да троши огромну количину финансијских средстава.

Франшиза има одређене предности, о њима желимо детаљније говорити. Прво, управљамо успешним доказаним моделом пословне зграде, ово је цео систем високе класе. Можете отворити сопствени пројекат користећи светски познати логотип и заштитни знак. Не морате трошити огромна финансијска средства на оглашавање и маркетинг, већ смо јако добро уложили у промоцију. Наш бренд је познат, само морате јасно да покажете посетиоцима да сте отворили у граду. Овако ће вас видети, јер ћете тачку имплементације поставити на пролаз. Још једна предност је могућност отварања сопственог пројекта, међутим, мораћете да радите користећи место и бренд. Ви ћете сносити минимални износ ризика, а приход ће припадати вама. Гарантујемо вам стално и стабилно снабдевање, ово је наше знање. Од тренутка планирања добићете ефикасну помоћ од нас, ми ћемо вам пружити сву потребну помоћ, штавише, пратићемо вас од самог тренутка планирања, па до отварања. Добићете и нашу помоћ, а затим ћемо пружити сву неопходну помоћ у имплементацији пројекта.

Пре него што покренете свој пројекат, пролазите обуку на територији нашег центра за обуку, који се налази у граду Москви. Пружамо вам прилику да искористите наше искуство, водићете своје пословање ефикасно и компетентно. Баскин Роббинс је снажна подршка наших професионалних консултаната, стручњаци организације ће вас увек пратити, они ће надгледати сваку фазу, можете покренути пословни пројекат уз нашу помоћ, али тада ни вас нећемо напустити, ми ћемо развити ваш посао, бићете у могућности да ефикасно да се носи са било којим задацима, ми ћемо пружити подршку. Пре него што отворите кафић, на место ће стићи наши стручњаци који ће координирати пројекат у вашем региону, дати вам прилику да користите додатне консултације, сву снагу бренда Баскин Роббинс, кул тим, јединствене технологије , револуционарна решења, све ће бити у располагању како би се изградио свој пословни пројекат под нашим логом. Подржавамо вас информацијама, док ће отварање продајног места бити познато не само на територији вашег насеља, већ ћемо у целој земљи промоцију спровести ефикасно и компетентно.

Давалац франшизе је увек спреман да пружи неопходну подршку. Успјех наше мреже темељи се управо на чињеници да увијек помажемо партнерима, у свакој фази имплементације пројекта можете рачунати на квалитетну и ефикасну помоћ наших искусних стручњака. Штавише, ми ћемо вам дати потребне препоруке у самој почетној фази, уз нашу помоћ ћете изабрати одговарајућу собу. Надаље, приликом планирања пројекта од нас ћете добити ефикасну и компетентну помоћ. Даље, обезбедићемо пројекат дизајна јединственог формата посебно за вашу тачку имплементације. Након тога ћете добити обуку на територији града Москве, позваћемо вас на курсеве у тренинг центру. Осим тога, пружаћемо подршку за оглашавање и маркетинг, моћи ћете ефикасно да услужујете потрошаче које вам једноставно пружамо, ваши трошкови ће бити знатно мањи него да сте сами радили; ставићемо вам опрему на располагање, извршити испоруку, а када будете морали да купите додатне јединице, ми ћемо такође бити ту. Такође можете рачунати на то да ћете од нас добити сав потребан сродни инвентар. Али то није све, одмах ћемо вас посаветовати, пружити вам ажурне информације.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили